transformersi???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

transformersi???

ja sam trailer gledao eborajno puta sto se efekata tice vrh ali i dalje postoji mogucnost da je zasrana prica imam ga na hardu ali je bioskopski snimak pa necu da kvarim dozivljaj.
    btw da li neko zna kad ce se prikazivati u novom sadu posto nisam video najave, a film je najveci hit godine pa mi ne ide u glavu kako nisu zainteresovani za to...
    www.twowheelkings.de.vu
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Gledao , efekti su ok samo sto se prebrzo desavaju pa se malo tesko pokaciti sa svim. No vise puta sam usporio playback na brzinu down 1/4 i tek tada se ustvari vidi koliko je dobro odradjeno.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• TheDoctor
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 299

ja sam usporavao onaj deo na traileru kad robot razvaljuje bus da vidim da li ima vozaca, kad neki lik vozi sa sve kacektom ako sam dobro video.
      a prica dakle moze da prodje?
      www.twowheelkings.de.vu

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Moze, ima smisla
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

secam se ustajanja u 6 ujutru tamo negde osamdesetih da bi na novopechenom 3K gledao crtane na Sky One, izmedju ostalog i trandze

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Jedini crtani koji sam gledao Bas cu da pogledam ove nove, cim se na torrentu pojavi neka verzija koja ja OK za gledanje

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Originally posted by HotDog
              secam se ustajanja u 6 ujutru tamo negde osamdesetih da bi na novopechenom 3K gledao crtane na Sky One, izmedju ostalog i trandze

Jedva chekam, ali chitao sam malo o filmu, generalno se fanovi zhale da su preterano izmenili dizajn u odnosu na originalnu varijantu + dodali brdo tribala

Brabus : Prijavi kada nadjesh
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• TheDoctor
                CBC Senator
                • 09.05.2005
                • 299

jedina zamerka meni je sto nisu ista kola u pitanju, kvari se feeling jako (barem sto se mene tice). i jos nesto, na optimus prime-u ima punk qurac plavih led dioda (pa dosta mi je ovih street racera na nasim ulicama ) i da ti flame-ovi/tribali na optimusu mi nisu jasni mada da je gledivo, gledivo je...
                a najvecu provalu koju sam cuo je od nekog lika na forumu je:
                izasla je vest da su transformersi pre dolaska na zemlju potpisali ugovor sa GM-om! ja sam se odvalio od smeha
                www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Bio sa drugom u bisokopu pre nekoliko dana.Nisam jedan od onih koji su pratili te crtace ranije, pa stoga nisam neki fan ovakvih zanrova, tako moje misljenje mozda i nije merodavno ali...

Dobri efekti, konstantna akcija, ali previse decijeg "humora" sto je totalno ubilo "ozbiljnost" filma, bez obzira sto je film verovatno namenjen onima 18-

Sto se tice auta...da...morala je da padne neka reklama za GM da bi se spasio od propasti.A propuvko se i jedan Mustang.MAda...zato i jeste deciji film

U principu, nile lose...za ubijanje vremena. 2,5h relativno brzo proleti...

...Pogotovo kad imas debelu mexicanku ispred sebe koja se uspava i zahrce u sred biskopa

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Zanatski, jako dobro uradjen posao.Gledanje filma ipak pretpostavlja izvesno "predznanje".Meni, li?no se svidja(46 g), dok mojim curicama ne "leži"(13g i 16g).
                    Njihov kometar, "....to je još jedan od onih tatinih filmova"!
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• TheDoctor
                      CBC Senator
                      • 09.05.2005
                      • 299

ha, ha gledo sam ga (i ako bude u bioskopu gledacu ga opet), sto GTR kaze malo su preterali s tim kvazi humorom, ali sta ja znam nekako moze a ne mora. konstantna akcija, mnogo se stvarno desava recimo da je samo malo duzi uvod bio. uf prica zahteva fest predznanje, bas kad si (tetak) to rekao malo je teze ostalima da dozive i shvate to sve na pravi nacin.
                      i sad najgora licna zamerka filmu: umire JAZZ!!! moj heroj jbt i dan danas imam njegovu igracku do duse sje8anu, ali bas sam se skenjao...
                      po meni film 8.5/10
                      www.twowheelkings.de.vu

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

6 ujutru SKY one dobra stara vremena...

Nisam gledao, ali sam video neki poster na kome je valjda Megatron, ali poptuno drugacije izgleda u odnosu na crtani ako me secanje sluzi, ali i to je pitanje.

Secam se da je najboljem drugu cale radio u inostranstvu i kada god bi se vratio doneo bi mu po nekog transformersa, vremenom smo tako poceli da sakupljamo Konstruktikonse. Secate li se njih zelene gradjevinske masine, mesalice, dizalice itd. I tako bi po mesec dana izucavali svakog posebno i provaljivali da postoje delovi na robotima sa sakrivenom funkcijom. Ako sakupite sve konstrukionse, zajedno prave velikog robota.

E kad smo sastavili tog velikog robota, to mi je bio jedan od najradosnijih dana u zivotu .
                        Ne znam zasto sam ovo ispricao, ali u svakom slucaju ne moze da skodi...

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Imao sam gomilu transformesa ali hvala bogu su slomljeni i zavrshili u kanti.Imao sam dinobote,optimusa,chak sam uspeo da nadjem bamblbija kog kod nas nije bilo.
                          Ako nekom trebaju epizode stare nek se javi ce narezhemo.Imam prvu sezonu ne znam jel cela tipa 16-17 epizoda...

I love my

Comment

• TAZZ
                            Banovan
                            • 30.05.2005
                            • 1409
                            • NBGD,SERBIA

Originally posted by HotDog
                            VALA BASH!!

Bilo i MASK!

Comment

• Player
                              CBC Senator XXL
                              • 13.04.2006
                              • 458
                              • Novi Sad
                              • Alfa Romeo GTV V6 TB

Jel zna neko hoce li se uopshte ovaj film pojavljivati kod nas u bioskopima?

I jel zna neko gde mozhe da se skine film?
                              Objects in the mirror appear
                              TO BE LOSING !!!

Comment

Working...
                              X