usa policija i pijani vozaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

usa policija i pijani vozaci

nedavno sam tek cuo foru koju ovi zabari ovde imaju , ako ste gledali video snimke policije , kada nocu zaustavljaju vozila , pridje ti do prozora i baterijsku lampu pravo u oci , e nedavno sam cuo da na baterijskoj lampi imaju nesto sto detektuje alkohol , znaci , ako si popio , znace da si pio 100 % , o kakvom se to alatu radi , na kojem principu radi alat , zna li iko ??
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • monkey
    CBC Senator
    • 14.11.2006
    • 286
    • Porec, Hrvatska

pa nemoguce da ocitava razinu alkohola u zraku oko tebe. sta ako si bio na veceri i neko te prolio vinom pa si sjeo u auto i krenuo se kuci presvuci? smrdit ces po alkoholu, a nisi pio... nekako mi djeluje malo vjerojatno...

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Pa i ovi naši što im popravljamo radare su pri?ali da treba da dobiju neki ure?aj koji radi, odnosno hvata na metar-dva, dovoljno je da pri?a sa tobom i da mu ovaj kaže da li si pio, drogirao se i sl...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• marinac
        CBC Senator
        • 13.03.2006
        • 277
        • Beograd
        • Alfa 156 JTS

Obavezno, samo plase ljude. Pa takav uredjaj nemaju ni na ulasku u pentagon.

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Možda u pentagonu nemaju, ali u Renou (mislim 25) je to bilo pre xx godina, mi se smejali kako voza?u jedna komšijske banke nije hteo da upali NOV auto i non-stop je trtljao nešto na francuskom, a ?ovek je na kraju ?ak i pojas vezao, onda je došao drugi koji nije popio jednu pred put i auto radi ko sat... voza?i te banke sami su provalili da je alkohol razlog ?ak su i napravili jednom test pijani vs trezni voza?i...
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Pa mozda ovi ludi ameri i imaju tako nesto ali nasi sigurno ne. Jedva da imaju i ispravne alkometre a kamoli tako nesto

Inace to u kolima je odlicna stvar,totalno podrzavam to. I sad kad Sri procita ovo ima odma da nepodrzi
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

sto te ne bih podrzao? Pametno jeste, a opet ne postoji bilo kakva vrsta zastite koja ne moze da se zaobidje.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394
                • tu iza coska(Milwaukee USA)

@marinac

veruj neplase ljude , imaju 100 % samo sta to neznam

pa za primer jos jedan sistem , ode zandar kod neke kafane , imaju nesto , neznam dali radi kao laser ili sta vec nemam pjma , po parkingu oznaci sva vozila , znaci sva koja su parkirana kod kafane , kasnije kad se svi razidju , imaju posebne skenere koi im pokazuju dali je vozilo markirano , ako jeste , nadje razlog da te zaustavi , kada te zaustavi , zna da si bio u kafani , ali ti neznas da on zna pa te scepa za pijanu voznju
                _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

Working...
                X