nedavno sam tek cuo foru koju ovi zabari ovde imaju , ako ste gledali video snimke policije , kada nocu zaustavljaju vozila , pridje ti do prozora i baterijsku lampu pravo u oci , e nedavno sam cuo da na baterijskoj lampi imaju nesto sto detektuje alkohol , znaci , ako si popio , znace da si pio 100 % , o kakvom se to alatu radi , na kojem principu radi alat , zna li iko ??
usa policija i pijani vozaci
Collapse
X
-
Pa i ovi naši što im popravljamo radare su pri?ali da treba da dobiju neki ure?aj koji radi, odnosno hvata na metar-dva, dovoljno je da pri?a sa tobom i da mu ovaj kaže da li si pio, drogirao se i sl...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Možda u pentagonu nemaju, ali u Renou (mislim 25) je to bilo pre xx godina, mi se smejali kako voza?u jedna komšijske banke nije hteo da upali NOV auto i non-stop je trtljao nešto na francuskom, a ?ovek je na kraju ?ak i pojas vezao, onda je došao drugi koji nije popio jednu pred put i auto radi ko sat... voza?i te banke sami su provalili da je alkohol razlog ?ak su i napravili jednom test pijani vs trezni voza?i...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Pa mozda ovi ludi ameri i imaju tako nesto ali nasi sigurno ne. Jedva da imaju i ispravne alkometre a kamoli tako nesto
Inace to u kolima je odlicna stvar,totalno podrzavam to. I sad kad Sri procita ovo ima odma da nepodrziVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
@marinac
veruj neplase ljude , imaju 100 % samo sta to neznam
pa za primer jos jedan sistem , ode zandar kod neke kafane , imaju nesto , neznam dali radi kao laser ili sta vec nemam pjma , po parkingu oznaci sva vozila , znaci sva koja su parkirana kod kafane , kasnije kad se svi razidju , imaju posebne skenere koi im pokazuju dali je vozilo markirano , ako jeste , nadje razlog da te zaustavi , kada te zaustavi , zna da si bio u kafani , ali ti neznas da on znapa te scepa za pijanu voznju
Comment
-
Comment