BTW, ti iz Proxy-ja su mi, na telefonski zahtev za ponudu, odgovorili da moram da dodjem do njih da im izdiktiram sta hocu, jer oni eto, ne bi masinu te cene da konfigurisu preko telefona. OK ljudi, razumem ja to, ali ja nisam u Bg, ne mogu da dolazim do vas samo da vam dam specifikaciju za masinu koju ne znam da li su uzeti kod vas ili nekog drugog - "...pa mi se najradije ne bismo bavili time...". Dobro, hvala, dovidjenja...
Nisam trazio da narucim masinu telefonon, a preuzmem i platim pouzecem, nego da mi daju savet oko komponenti i upute ponudu na mail, pa bih dosao lepo i platio ako mi to odgovara - svi redom po gradu nemaju nikakav problem sa time, ali eto oni imaju. Njihov problem, ali toliko o njihovoj poslovnosti.

Nisam trazio da narucim masinu telefonon, a preuzmem i platim pouzecem, nego da mi daju savet oko komponenti i upute ponudu na mail, pa bih dosao lepo i platio ako mi to odgovara - svi redom po gradu nemaju nikakav problem sa time, ali eto oni imaju. Njihov problem, ali toliko o njihovoj poslovnosti.

Comment