Komšija tukao majku, a zatim ušao u moju kuću i pretio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Pazi ja zivim u kuci (od skoro). Ograda je zicana, kapija metalna. Sve u svemu ako neko hoce moze lako da udje unutra. Spoljnu kapiju nikada nezakljucavam, vrata danju od kuce nikada nezakljucavam. Jednostavno svi smo u dvoristu ili se muvamo naokolo.
    Da neko udje tako nasilnicki u dvoriste, stvarno bi se trudio da sve prodje sto mirnije. Nebi dozvolio da mi dete ili bratanac vide nesto ili dozive nesto lose.
    Cim bi se ukazao povoljan trenutak adekvatno bih reagovao. Posto je pored mene njiva, odveli bi ga (muske glave iz kuce) da sam sebi kopa raku i to dovoljno duboku da ga nijedan traktor vise neizore!!!

P.S. E sad sam ga preterao, koji ono bese tel. doma zdravlja
    https://t.me/pump_upp

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

Pa ovako, imao sam vise iskustava sa poremecenim ili bar onima koji su to umislili da jesu...samo za jedno sam siguran da znaju a to je strah!

Koliko god da je glasan ako vidi da ga se ne plasis nema sanse da nastavi dalje.Moze da bude i lud da nasrne na tebe ali onda nemoj popustati, tada je on ili ti...ja ipak mislim da bi imao vise zelje i motiva da odbranim svoju porodicu ma ko da je u pitanju pa cak i sa katastrofalnim ishodom.Ipak to je ono zbog cega se zivi.Niko nije vredan toga, pa cak i da zrtvujem svoj zivot(ali potrudicu se NARAVNO da do takvih stvari ne dodje)

Moj prvi komsija, zivim u zgradi, na spratu 6 stanova...Ima psihicke probleme zbog finansiskog stanja...zao mi ga je ali ne opravdavam buku i netoleranciju prema komsijama ispod, iznad i sa strane kada krene da pravi nered i galami, ipak zivi u zgradi i MORA da postuje kucni red.
      Jednom je bio upozoren od strane mog caleta, prestao je da pravi nered, posel tog dogadjaja proslo je izvesno vreme, ja sam spavao nesto se nisam osecao dobro, neko je poceko da lupa pesnicama na vrata, ja sam skocio, video kevu uplakanu jer nije znala sta se desava posto je "komsija" poceo da se dere i da joj govori ruzne stvari preko tarase...ja sam otvorio vrata i sacekao da predje prag...prebio sam ga, naravno, pozvao policiju sve sa njim na mom ulacu, dosla je interventna i odveli su ga, rekli mi:"svaka cast!Da je vise takvih kao ti, manje bi bilo sranja..." izjave od mojih su uzeli...rekli su da cemo biti pozvai na sud da bi optuzili kretena, nismo otisli, ali "komsija" vise ne moze da se nadje sa nekim iz moje porodice u isto vreme na istom mestu...pa cak to bio i javni lift...ne znam sto...???
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

u "kraju" uvek ima one "decice" koja ce za simbolicnu nadoknadu da izvedu ono " opali me kugla iza ugla" a mozda cak i za DZ.

cuj da mi udje u kucu, ne verujem da bi izaso iz nje osim u par kesa za djubre kad vec kazete da nije bio svedoka koji bi potvrdili njegov ulazak. kad necega nema , nikada se nije ni desilo...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Taj nije stvarno lud samo se pravi lud,trebao si da ga polomis,imam jednog drugara koji je nazalost 2 puta bio u ludari,e taj kad poblesavi maklja se sa celom policijskom patrolom,jel da dobije batine ali i on nijh dobro razbuca,ja sam cak i isao kod njega u posetu kad je bio u ludnici,to zaista sam se zaprepastio koliko se covek tada promeni mr.hajd,dr jekil sindrom,evo sad se izlecio i dobar je ko leba,inace nikad anije u tom stanju dirao komsije i drugare vec samo neke sefove direktore u bivsoj firmi,kao sto vidis taj tvoj komsija nije lud nego samo pijani drogirani dripac

Comment

• zola_
            CBC Senator XXL
            • 24.06.2006
            • 319
            • Novi Beograd

Originally posted by PINHEAD
            U ovoj drugoj varijanti pomazu samo lekovi i chike u belom
            pa pomogle su mi cike u plavom
            inace vrata od mog stana su uvek zakljucana, svi ukucani imaju kljuc i navika nam je da kada god ulazimo ili izlazimo da zakljucavamo, tako da se to meni ne bi desilo, a da se nekim slucajem desilo stvarno ne znam kako bih odreagovao, ali ne bih ostao suzdrzan, tebi svaka cast na suzdrzanosti

Comment

• PINHEAD
              CBC Senator XXL
              • 30.03.2005
              • 373
              • BG, Vidikovac

ovaj......a jel ti komsija ima sacmaru?
              Shala narode...................ali evo cist primer sta sve moze da se desi sa "komsijama"....
              Zato kad neko pravi sranja, zakljucas vrata i sedis i cekas da pobije pola komsiluka.... koja tragedija ne mogu da verujem......
              EI9, EJ9, EK9......

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Ono tamo je vrlo specifi?an mentalitet ljudi... (video kašiku na podu i to je odmah crna magija), a vremenom ?e se ispostaviti da su sudili oko neke zemlje ili ve? ne?eg, uvek ima neka pozadina, ali se novine bolje prodaju ako je crna magija...
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• micky
                  CBC Član
                  • 26.06.2007
                  • 26
                  • Sarajevo

tek sam sad procitao i stvarno uzas ne znam sta reci , ne znam koliko je vas upoznato sa situacijom koja se desila u Zagrebu kad su lopovi dosli u stan i zatekli curicu malu koja je bila sa bebom od 1,5god. (argentinska doga), kao pitali su koje je u stanu curica rekla ja i Jozica , koliko je star Jozica 1.5god. ovi usli i tu je kraj bio...
                  opelteam bih

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

zaključavaj kapiju i nabavi još većeg psa ako taj vučijak nije dovoljno velik šarplaninca na primer da si zaključao kapiju ne bi mogao ni taj put da udje i decu da preplaši.

takodje časti te iz interventne da ga prebiju još nekad ako bude trebalo pošto kad bi ga ti prebio odgovarao bi za to a oni ako ga prebiju samo su vršili svoju dužnost ili je to bila neophodna upotreba sila jer je on ometao službena lica u vršenju dužnosti.

šalu na stranu užas kakvih ****** ima...

Comment

A ti prijatelju nabavi jos jedno kuce i drzi ga u kuci pa ako pokusa da udje...
                      Nema tu pomoci da robijas zbog sljama ne ide nego ogradi se kinezom /zid/
                      od njega i nek se dere u zid
                      ps ako ga izlomis ti si kriv a sa tim narkomanima se ne zna mozda i rikne u tuci i eto s.... a tuzi ga obavezno

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

Pozdrav svim cannonball-ovcima !

Seo sam malo za komp posle duze vremena da vidim sta ima, nisam mislio nista da pisem, ali kad sam video ovu temu...

Slicno se i meni dogodilo pre vise godina. Ukratko, jedna nesrecna poremecena osoba je po ko zna koji put neizlecena i opasna po okolinu pustena iz ludnice. Nazalost sve sto nam se desilo zadnjih 15 godina, rat, a nemstina i devalvacija pravih vrednosti, dovele su da danas nasim ulicama tumaraju hiljade ljudi kojima treba ozbiljna pomoc, a ova drzava samo zatvara oci...

Nego, taj bolesnik je nekako upao u planinsku vikedicu opasan kasikarama, dosao kao na kafu u 3 ujutru. Vec se desilo da je nekom coveku razneo kucu kada je ovaj nasilno pokusao da ga izbaci.
                        Neverovatna situacija.
                        Seo je za sto izvadio osigurac iz bombe i mirno seo razgovara, kao sa najboljim prijateljima.
                        Sta raditi ? Paklena situacija. U sobi pored mala deca spavaju, ne mogu izaci iz kuce. Jedan od roditelja je savrseno obucen i spreman da ovoga hladnim oruzjem za stotinku ubije. U mrklom mraku saptaji i diskusija sta raditi. Zivci - nema ih. Da skratim, jedva se dogovorimo da pokusamo bez nasilja da ga izbacimo. I posle sat vremena, koji je bio kao 10 godina, ovaj sam odlazi, cak ga odvozimo kuci kolima zbog vejavice.

Zakljucak, svi smo na kraju bili srecni sto se tako zavrsilo i sto smo doneli takvu odluku. Da je krenulo drugacije, pitanje je da li bi i kako bi u guzvi uhvatili bombu. A situacija je svo vreme bila na granici, ili da on pukne ili neko od nas.

Najgore od svega, opet je taj na slobodi, pusten iz bolnice. I bog zna koliko je jos takvih. Umesto sto se kurcobacaju sa parama oko gluposti, vlast bi trebala sistemski da resi ovaj problem. Umesto da tog sto je tebi upao na kucu sprovedu u ustanove iz kojih nece biti pusten dok se potpuno ne izleci, on ce u najboljem slucaju dobiti batine, a od toga nece biti nista bolji.

Koliko je ljudi izaslo iz rata i 90tih skroz promenjenih, nefunkcionalnih, nepredvidivih, koliko je teskih slucajeva na ulici, svi znaju za njih, drzava okrece ledja. Kako ce deca sutra biti normalna kada im nisu roditelji. U to bi trebalo u ovoj zemlji uloziti novac /lecenje, zbrinjavanje, socijalizovanje/, jer su ljudi najveca vrednost, od nas sve pocinje.

izvinte ako smorih.
                        Poz.

Comment

• nexus6
                          CBC Član
                          • 19.07.2006
                          • 40
                          • Ruma

Alex, uchen da ugrize, kapija zakljuchana, tabla sa upozorenjem okachena...
                          (+Z) Alfa Romeo 146 1.7 Boxer 16V

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Bezbednost na nivou!!!!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• AlexRS
                              CBC Senator
                              • 27.10.2007
                              • 234
                              • Borca

Pa u cemu je problem? Zakljucas kapiju pustis djulova i prica kraj... a ako i posle toga ti uleti u dvoriste onda motku pa po ledjima... Kod mene je kapija uvek zakljcana i pusten ker , imam ih petoro i pustam na smenu tako da je uvek neki na naslobodi a uvece pustam pita imam tablicu na kapiji "opasan pas" tako da je sve po zakonu..... A da sam bio na tvom mestu ja bi ga odma odveo iza kuce pa bi mu "objasnio neke stvari" a posle bi rekao da je pao posto je bio pijan! Nevalja biti dobar i cutati jer ti posle takva stoka popne na glavu, po meni bolje odma pokazati zube!!!

Comment

• 24v
                                CBC Senator XXL
                                • 11.12.2004
                                • 479
                                • Beograd, Karaburma

@zverko

e bas si ZVER!!! hehehe
                                I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

Working...
                                X