Komšija tukao majku, a zatim ušao u moju kuću i pretio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • premieracing
    CBC Član
    • 13.02.2007
    • 41
    • Novi Sad, sad
    • Lex.is200

?

? Prosto ne mogu da verujem...?!?!?

Evo proslo je pola godine od kad se ovo desilo a ja sam jos nervozan...

Cekaj bre, UPAO ti u kucu, PRETIO pred malom decom, a ti si uspeo da ostanes smiren i da ga kao fol ubedis da izadje...? Mogu samo da zakljucim da si se uplasio jer si pomislio da je jaci od tebe i nista vise. To je onda potpuno opravdana reakcija ali...
    Ja sam jos nervozan i ne mogu da poverujem da niko nije konkretno rekao da si trebao da mu polomis BAR dve kosti, ne racunajuci vilicu (da se 3 nedelje hrani na slamku), da ga vezes za radijator i da ga udaras sapunom umotanim u peskir svakih 5 sekundi dok ne dodje policija i pri svakom udarcu da ga pitas "Kad ces da vratis pare mom tati?"

Nebi ti taj vise ulazio u dvoriste da sam ja pio kafu kod tebe...

Pozdrav.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

uh i ja tek sad procitah ovo .. bas jak dogadjaj i svaka ti cast na reakciji sigurno je najispravnija samo ja nisam od tih koji bi mogli da se suzdrze .. ja sam pre godinu i jace imao slicnu stvar ali na ulici, poremeceni cale od neke klinke pobrkao ortaka i na sred ulice ga nabo ovaj pao kao jedan, ja iako nisam imao nikakve veze sa tim, car krene da me nabode, izbegnem i oderem ga kao budalu .. izaslo je obezbedjenje iz obliznje skole, zvalo policiju, posto je ovo srbija stvari idu lako .. onaj ko je najdeblji kraj izvukao je nevin kao i uvek, tako da sam ja tu mogao da na****m ni kriv ni duzan no na kraju je sve dobro ispala ..

jel si imao posle probleme sa komsijom ? ipak je pametno kako si odreagovao, jer je ipak komsija i ocigledno poremecen ..

Comment

• PINHEAD
        CBC Senator XXL
        • 30.03.2005
        • 373
        • BG, Vidikovac

Evo i mojih 2 dinara...druzhe

Pre par meseci, vracam se sa NBG kuci, Jurija Gagarina beshe ulica. Vozim srednjom trakom opushteno. Ispred mene jedva mesta za jos jedan auto. Utom se iz desne trake pojavljuje golf 4 pored mene i ugurava se na 2 centimetra od mene i drugog auta......ja tu ispizdim jer u principu ne trpim takve stvari ( pardon, nisam trpeo ), pocnem da mu trubim. Vidim on me ne hebe 5%, ne dize ruku, nogu, stagod cime bi mi dao do znanja da zuri ili sta vec, da je kriv...ma znate i sami. I ja se tu jos vise iznerviram ( sto ce se kasnije ispostaviti pogresnom reakcijom ) i prestrojim se u levu traku, stanem paralelno sa njim, pogledam ga, i dignem ruke onako zbunjeno u vis u fazonu: "o cemu se radi druze?"

Unutra celavi magarac od 2 metra i 120kila. 25-30 god. Sa njim - riba. On pocne da se beci na mene, ja shvatim koliko je sati i okrenem glavu i nastavim voznju. Kad odjednom baja me presece i zaustavi se. Izadje iz auta i krene prema meni. Ja vidim da nije normalan, ili je drogiran ili sta vec, i krenem polak ou rikverc. On se zaleti i pesnicom zabode u soferku.

Ja shvatim da je djavo odneo salu, presecem celu ulicu u suprotnom smeru jer napred nisam mogao od drugih automobila i ukljucim se na OMV pumpu, opet u suprotnom smeru. Kad ni manje ni vise, sirovina za mnom. I tu ja malo po gasu i eskiviram ga opet kroz JUrija Gagarina prema Gazeli, i istripujem se ****** iskulirala. I bas kad sam stigao do onog suzenja ispod zeleznickog mosta, pojavi se golf opet, opet me isece i stane. E ovaj put nemam gde, ni levo ni desno, ni napred ni nazad. Svuda oko mene ljudi i kola. Ja zakljucam vrata, ovaj pocne da mi treska po autu pesnicama, da sutira nogom u staklo ( pritom mi se ucinilo da se trudio da ne ulubi lim, ili se bas tako potrefilo da nikakvu stetu nije napravio ), da mi ljulja auto, da vuce bravu da otvori vrata.

Ja mu vicem kroz prozor da me ostavi na miru....on psuje, vredja, proziva. Ja kazem zvacu policiju, izvadim mob i kao fora krenem nesto da telefoniram. On se tu pokupi i ode.........

Kunem vam se, da sam imao pistolj kod sebe, ubio bih budalu. Sva sreca da nisam imao. Ja nisam tip coveka koji ume da proceni nivo sile koju treba primeniti da bi se uticalo na nekoga. Ja sam u zivotu ucio druge stvari, a ne samoodbranu i reagovanje na agresiju.

Posle pricam komsiji koji je saobracajni inspektor. Kaze jesi zapisao tablice, rekoh jesam. Kaze javicu ti ja adresu, molotovljev koktel i krk na kola......

A sta ce mi to? Ako mi je zapamtio registraciju, da me nadje sutra da mi maltretira porodicu ili ko zna sta..............verujte mi, za mene je jedino efikasno resenje bilo tada, dok je on bio spolja a ja u autu - ili ukloniti budalu iz mog zivota, ili se skloniti budali nekako.

Uradio sam ovo drugo . Povredjen mi je bio ponos. Osetio se i kao kukavica. Ucinjena mi nepravda. Sve to stoji. Ali uspeo sam da izadjem iz svega toga sa samo jednim ruznim secanjem.......

I dalje nisam siguran sta treba raditi u ovakvim situacijama........glava kaze jedno a srce drugo.........al srce zacas pukne, a glava malo teze, tvrdja je mnogo........pa sad ko kako voli. Eto...

p.s - otad retko sviram ljudima koji prave sranja po saobracaju. Gledam svoja posla i trudim se da ne nahebem ni kriv ni duzan. Neko je spreman da te upuca zbog toga sto si ga pogledao popreko....nisam iz te price
        EI9, EJ9, EK9......

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Zenu mog poznanika je pretukao na mrtvo ime neki tip koji je isao jednosmernom ulicom u poresnom smeru, a ona mu se nije sklonila...

Ponos se lako leci ako je sve ostalo u komadu...
          Treba znati kad se ulazi u bitku i zasto!

@PINHEAD: Dobro si uradio...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

@ premieracing
            Nisam reagovao najvise zbog toga sto je deci dovoljno i da neko vice, a jos kamoli da vide da se neko tuce, nisam siguran kakve bi posledice po njih kasnije bile! Mozda ce zvucati cudno, ali postoje stvari koje pred majkom ne bih nikad radio, jedino da dodjem u situaciju da se branim za zivot! Imam 16 godina skole i znam kako treba da se postavim prema kakvim tipovima ljudi! Ne zelim da se spustam na nivo budale (ukoliko me ne prisili na to)! Ne kazem da mi nije svasta palo na pamet, ali samokontrola je ono sto je potrebno u takvim situacijama! Ne mozes da zamislis kakav mu je bio izraz lica kad je video da sam ravnodusan i da se ne nerviram bas mnogo!

@ PINHEAD
            Potpuno si ispravno postupio, i mene nerviraju oni koji preticu na semaforu iz trake za levo i rade ko zna sta sve, ali sam isto tako svedok, kako covek ni kriv ni duzan dobija batine u Batajnici... neki lik sa fiat coupe-om je pretekao mene i tog coveka zajedno a jedva je stigao da se ubaci izmedju njega i jednog kamiona koji mu je isao u susret... Covek pocinje da blica celavom iz fiat-a, i on opusteno staje blokira celu traku i izvlaci ovoga iz kola i pocinje da ga davi i udara... To je nesto slicno kao sa tobom samo sto si ti uspeo da se zakljucas, a ovaj jos otvorio prozor, misli moze da poprica sa njim...
            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Strasno ko bi rekao da Fiat Coupe vozi takvi idioti.E ljudi moji, ja sam se u zivot razocarao, hteo sam da bude dobar, da budem drug, da pomognem, da budem fin....ali ovih dana sam shvatio da sam mnogima bio dobar kada sam pomagao, kada sam ja bio drug...ali kada ja sam dosao u govna niko se meni nije nasao.Druga stvar mene onakvog(gore pomenute osobine) ni ribe nesto nece.Menjam sve, pocinjem da vezbam, da ucim da budem skot...vise me boli kura* za cojstvo i junastvo(NISAM CRNOGORAC, samo mi se svidja redecnica!).
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Hmm pochinjem da mislim da je ipak nesto u hrani u Srbiji

Ili je mozda u "vazduhu" ?

Nije mi jasno samo jedno: odakle toliki broj morona sa slobodom kretanja pa jos i sa vozackom dozvolom????
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• BOOST
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

stefanves

A da uzmes prechicu i pitash nekog o tih chime se hrane
                  move your mind

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Hvala na savetu!Razmislicu o njemu.
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Rendjo
                      CBC Senator XXL
                      • 26.06.2006
                      • 340
                      • Zadar HR

Ljudi ako se nadjete u situaciji da lik otvara vrata i izlazi iz auta..vi isto izađite iz auta.U par navrata sam vidio kad ljudi otvaraju vrata jer misle pričat s njim.Nema s takvima priće.Ja ako on izlazi iz auta ja sam vani isto i ako je jaći od mene isto bi mu skupo prodao svoju kožu tj dao bi sve od sebe da ga dobro ozljedim..Ako si u pravu bori se ko ranjena zvijer i ne boj se ničega jer ti si taj koji se brani..a ako si kriv pokrij se ušima i idi dalje Strah me jedino oružja..od takvih bježim bio kriv ili ne..

Comment

• Rendjo
                        CBC Senator XXL
                        • 26.06.2006
                        • 340
                        • Zadar HR

Originally posted by prolupator
                        Zenu mog poznanika je pretukao na mrtvo ime neki tip koji je isao jednosmernom ulicom u poresnom smeru, a ona mu se nije sklonila...
                        Volio bi se naći lice u lice s takvim štemerom koji tuće ženu.da se radilo o mojoj ženi to bi mu bila posljednja žena kojoj bi tako nešto napravio

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Originally posted by PINHEAD

Pre par meseci, vracam se sa NBG kuci, Jurija Gagarina beshe ulica. Vozim srednjom trakom opushteno. Ispred mene jedva mesta za jos jedan auto. Utom se iz desne trake pojavljuje golf 4 pored mene i ugurava se na 2 centimetra od mene i drugog auta......ja tu ispizdim jer u principu ne trpim takve stvari ( pardon, nisam trpeo ), pocnem da mu trubim. Vidim on me ne hebe 5%, ne dize ruku, nogu, stagod cime bi mi dao do znanja da zuri ili sta vec, da je kriv...ma znate i sami. I ja se tu jos vise iznerviram ( sto ce se kasnije ispostaviti pogresnom reakcijom ) i prestrojim se u levu traku, stanem paralelno sa njim, pogledam ga, i dignem ruke onako zbunjeno u vis u fazonu: "o cemu se radi druze?"

Unutra celavi biiiip! od 2 metra i 120kila. 25-30 god. Sa njim - riba. On pocne da se beci na mene, ja shvatim koliko je sati i okrenem glavu i nastavim voznju. Kad odjednom baja me presece i zaustavi se. Izadje iz auta i krene prema meni. Ja vidim da nije normalan, ili je drogiran ili sta vec, i krenem polak ou rikverc. On se zaleti i pesnicom zabode u soferku.

Ja shvatim da je djavo odneo salu, presecem celu ulicu u suprotnom smeru jer napred nisam mogao od drugih automobila i ukljucim se na OMV pumpu, opet u suprotnom smeru. Kad ni manje ni vise, sirovina za mnom. I tu ja malo po gasu i eskiviram ga opet kroz JUrija Gagarina prema Gazeli, i istripujem se biiiip! iskulirala. I bas kad sam stigao do onog suzenja ispod zeleznickog mosta, pojavi se golf opet, opet me isece i stane. E ovaj put nemam gde, ni levo ni desno, ni napred ni nazad. Svuda oko mene ljudi i kola. Ja zakljucam vrata, ovaj pocne da mi treska po autu pesnicama, da sutira nogom u staklo ( pritom mi se ucinilo da se trudio da ne ulubi lim, ili se bas tako potrefilo da nikakvu stetu nije napravio ), da mi ljulja auto, da vuce bravu da otvori vrata.

Ja mu vicem kroz prozor da me ostavi na miru....on psuje, vredja, proziva. Ja kazem zvacu policiju, izvadim mob i kao fora krenem nesto da telefoniram. On se tu pokupi i ode.........

Kunem vam se, da sam imao pistolj kod sebe, ubio bih biiiip!. Sva sreca da nisam imao. Ja nisam tip coveka koji ume da proceni nivo sile koju treba primeniti da bi se uticalo na nekoga. Ja sam u zivotu ucio druge stvari, a ne samoodbranu i reagovanje na agresiju.

Posle pricam komsiji koji je saobracajni inspektor. Kaze jesi zapisao tablice, rekoh jesam. Kaze javicu ti ja adresu, molotovljev koktel i krk na kola......

A sta ce mi to? Ako mi je zapamtio registraciju, da me nadje sutra da mi maltretira porodicu ili ko zna sta..............verujte mi, za mene je jedino efikasno resenje bilo tada, dok je on bio spolja a ja u autu - ili ukloniti biiiip! iz mog zivota, ili se skloniti biiiip! nekako.

Uradio sam ovo drugo . Povredjen mi je bio ponos. Osetio se i kao kukavica. Ucinjena mi nepravda. Sve to stoji. Ali uspeo sam da izadjem iz svega toga sa samo jednim ruznim secanjem.......

I dalje nisam siguran sta treba raditi u ovakvim situacijama........glava kaze jedno a srce drugo.........al srce zacas pukne, a glava malo teze, tvrdja je mnogo........pa sad ko kako voli. Eto...

p.s - otad retko sviram ljudima koji prave sranja po saobracaju. Gledam svoja posla i trudim se da ne nahebem ni kriv ni duzan. Neko je spreman da te upuca zbog toga sto si ga pogledao popreko....nisam iz te price
                          Pinhead..trebao si ga izgurat autom i zabit u banderu pa nek se onda junaći bez auta.Zapisao si mu registracije..ako nečeš sam.daj koju kintu profesionalcima da isceniraju kofol neki nesporazum i da ga tad izbiju ko vola..tako nečeš bit u strahu od osvete jer ove neće povezati s tobom. Naravno možeš ga i ostaviti na miru i da i dalje terorizira normalan puk ko tebe što je..ljudi se užasno ponašaju i imaju jako malo tolerancije jedni za druge.Imam visok prag tolerancije na provokacije..ali da bi me neko tukao,to bome ne dam nikom..Moj recept za izbjegavanje nevolja je radije šutiti nego se raspravljati.Ne zato što se bojim,nego jer imam svog posla i ne mora mi još neka ****** koju niti ne poznam pokvariti dan.

Comment

• BOOST
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by stefanves
                            Hvala na savetu!Razmislicu o njemu.
                            Hehe, nema ljutis, ako se nabijes hormonima ima testoteron da te ubije da neces moci da pogodis nijedno dugme na tastaturi a to znaci da te nema na Cannonu.

Mi te izgubimo kao chlana a ulice dobiju jos jednog

Dupla steta
                            move your mind

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Originally posted by PINHEAD

Treba se kloniti u svakom slucaju.
                              Pusti to ispao si kukavica, povredjen ti je ponos. Ne razumem sta je cilj svake rasprave na ulici...da se pobijete da bi neko nekome dokazao da nije u pravu? Jedino ako volis da se shibas ponekad ili ti dojadilo pa se pobijes.
                              Ja sam u tom fazonu...uglavnom pustim da me pljuju, vredjaju, ulecu, mitinguju iako nisu upravu po principu "hebesh budalu"....dok mi ne prekipi posle par njih...onda izadjes i iznacestitamo se jedan drugom i tako opet
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Toliko !!!
                                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X