Kompjuterdzije, potrebna pomoc.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Ok prle, u pravu si.Za ovu optimizciju nisam pominjao uopste prekretnicu.
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Profesori se bave naukom, asistenti tako?e, a saradnici (bilo studenti bilo inženjeri) rade te stvari sa lemilicama i sli?no. Ima i elektroni?ara koji znaju i te stvari extra da rade. Samo je pitanje ko se ?ime bavi.
      ?itaj: profesori nalaze posao i uzimaju pare, a ubogi studenti odra?uju.

Ja sam rekao profesore i asistente, a ne studente i ostale radnike... znam vrlo dobro ko zna posao i kakav posao.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Bezopasni, upravu si.

Comment

• prle
          CBC Senator
          • 04.09.2006
          • 223
          • Beograd - Konjarnik

Originally posted by uglavnom_bezopasni
          ?itaj: profesori nalaze posao i uzimaju pare, a ubogi studenti odra?uju.
          Ima i toga, najviše u programiranju, i zna se već u krugovima ko je kakav, neki su već ozloglašeni, ali ima i onih koji rade, ne svaljuju na druge.

elem, odosmo u ot

@alekre

jel došlo do zamene?

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Ljudi ala ste se vi ovde nalupali... rezervni delovi za brand name masine,(ovo je bolje od 206icinog raida ), ljudi ram je ram ako nije ecc(a na toj masini verovatno nije), ploce su suntave i u brand name masinama, komponente koje ugradjujete u tzv kineze(i brendovi se prave u kini verujte) mogu da budu mnogo bolje, evo par saveta za sve
            1: birajte malko kvalitetnije napajanje jer je to jedan od najbitnijih skopva koji ce vam scuvati vecinu komponenti u racunaru(vidjao sam ljude koji daju 1k eura za masinu i gurnu ga u JNC kuciste sa napajanjem od 450w da ne verujes)
            2: plocu nemojte najgori low end (ima dosta brendova koji i sada nude solid kondenzatore i visefazne jedinice za napajanje procesora)
            3:ako cete da se sigrate zaboravite na jeftinu grafiku (ovde vazi ona strara kolko para tolko i muzike)
            4: obratite paznju na ram , nije svejedno 90 posto reklamacija i neispravnosti treba traziti bas u ram memoriji) znaci samo provereni brandovi tipa KINGMAX,CORSAIR,GEIL,TRANCEND,KINGSTONE
            e pa tako , sto se tice zamene narani prasice i nista ne diraj, ko zna koji cipset je iso u tu masinu a i verovatno je radila 24 sata u nekoj posti ili banci kondisi na ploci sus e naduvali pa drugar oce da se ratosilja
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Cim se zadje dublje u teoriju, odmah lupanje

Comment

• vujke
                Admin
                • 29.09.2004
                • 1673
                • Mladenovac
                • Daewoo Lanos 1.5SX

A da ja stavim lock ovde?

Zakljucak> Ne menjaj masinu, taj brand je verovatno pravio problem cim hoce da ga se otarasi. Bolje ulozi par stotina dinara u tishe vetilatore i zadrzi mashinu koja pouzdano radi.
                while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Lele nemoj nista ti tu da diras a ni da menjas. Vidis kakva se rasprava izrodi iz tvog pitanja....

Performanse koje ces dobiti? Uf to ti je kao da ti neko nudi daciju logan i reno lagunu. Isto godiste, glava za glavu. Laguna luksuznija, bolja u svemu s jednom manom bila je na Taksiju i presla mnooooooogo.

Iskreno jako su retki kucni korisnici koji kupuju brend masine. Ko sto neko rece gore taj del je radio tri cetiri godine u nekoj baci i slicno. Ja evo imam sada iz servisa da ti ponudim LCD monitore 15stice. Izgledaju besprekorno i rade besprekorno samo ima jedna mala sitnica. Instalirao sam ih u apoteci pre cetiri godine a ta apoteka radi 24h non - stop...
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• JNC
                    CBC Senator XXL
                    • 19.12.2006
                    • 1332
                    • Beograd

Originally posted by civi
                    1: birajte malko kvalitetnije napajanje jer je to jedan od najbitnijih skopva koji ce vam scuvati vecinu komponenti u racunaru(vidjao sam ljude koji daju 1k eura za masinu i gurnu ga u JNC kuciste sa napajanjem od 450w da ne verujes)
                    nisam ja tu prilazio majke mi, neznam nista o tome

A sad malo na temu taj dell je svakako bolji od tvoje masine, jos ako stavis svoju karticu nema sta, jedino pitanje je sto bi on menjao to za tvoju kad moze da je proda i uzme isti to i da mu ostane para, covek je pobrkao loncice(da budem fin ) ili masina ne radi.

Inace bezopasni je potpuno u pravu za profesore i ljude koji rade po slicnim institucijama, radim sa par fakulteta u BG, a i instituta i to je blago receno rasulo.

@stefanves
                    ako tebi laptom losijih karakteristika radi bolje od desktopa onda se dobro zapitaj sta imas u tom desktopu, posto ja za ovih 15god, rada sa racunarima sto za druge a zadnjih godina za sebe, to nisam video a da niesto nije kako treba, to bi isto bilo kad bi rekao da 80ks bolje ide od 100ks a sve ostalo isto samo je to razlika, slozises se to bas i nije logicno.

Comment

• Alekre
                      CBC Senator XXL
                      • 12.09.2005
                      • 780
                      • Smederevo

Prvo da se zahvalim svima na pomoci Drugo, odustao sam. Predomislio se ovaj, sada hoce moju masinu i pedeset eura. Tako da nema nista od toga

Pozdrav.
                      Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• prle
                        CBC Senator
                        • 04.09.2006
                        • 223
                        • Beograd - Konjarnik

samo jedno pitanje, jeste li vi sigurni da uopšte ima veze koliko je računar radio?

ja koliko se nešto prisećam, samo je bitna starost komponente za njenu pouzdanost

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

O pouzdanosti kompjuterskih komponenti cemo drugom prilikom

Ovde je pricha zavrshena. Katanche
                          http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                          X