Mazdom u Grcku

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Mazdom u Grcku

Elem ove godine sam resio da odem mazdom u grcku pa kako je put dugacak voleo bih da se pripremim kako valja.

U pitanju je 323 BJ 2001 1324ccm.

Znaci uradio sam godisnji servis, ulje, filteri,antifriz, remenje cak i pumpa za vodu je nova.

U gumama mi je azot pa sam mislio da odem do beogume da mi provere stanje i dospu sta treba kao i da provere rezervni tocak.

Da li treba da idem negde za centriranje trapa i proveru amortizera i ostalog sto se tice tockova? Nisam imao neke zamerke ali eto preventivno.

Imao sam prepremijeru BG - Zlatibor - BG i dobro smo podneli svi

E sad ce te mi vi smi pomoci da nesto ne zaboravim i dajte mi predlog sta jos treba da uradim. imam sve one gluposti za kola jos samo da uzmem pp aparat i uze za vucu kao i kablove za paljenje.
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Pripremi se za cekanje na granici dobro se ispavaj i srecan put

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Naoruzao sma se svim mogucim kartama i itinerima (ako se tako kaze) od BG do Grece cak sam snimio i sat-ovu emisiju o tome pa cu je prebaciti na mob

Kazu mi ljudi razlicito po pitanju guzve, ja konkretno planiram ici na sami kraj avgusta pa se nadam da nece biti but thnx for tip anyway

Comment

• Goranp
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2006
        • 436
        • Banja Luka

Kakav trap, provjera amortizera....
        Stvarno nepotrebno, ?ak i kablovi i te sitnice (mada dobro do?u) ako slu?ajno nešto bude imaš auto moto saveze koje pozoveš mada ne vjerujem da ?e išta biti
        Sipaj gorivo i pali, pa nije to 20 godina staro auto da toliko tripaš

Sretan put
        Banjaluka Blog
        http://gradbanjaluka.blogspot.com
        Tattoo Picture
        http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• level3
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2006
          • 857
          • BGD, V.B. Karaburma

Pregledaj spone, viljuske, da nema mozda lufta u nekom prednjem tocku, kocnice + rucnu, sve vrste tekucine, gume i to je to.

Srecan put
          www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• bakara
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2005
            • 977
            • nBGd

Originally posted by RedboX
            , ja konkretno planiram ici na sami kraj avgusta pa se nadam da nece biti but thnx for tip anyway
            kad tacno ides i gde, posto i ja idem krajem avgusta, tacnije 28. idemo sa dvoje kola...a ima mesta i za treceg.

Ja idem svake godine za grcku...
            pozdrav

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Idemo 27.avgusta (ponedeljak) za Sithoniju, Neos Marmari ili kako se vec zove, na srednjem prstu

Planiram da krenem nesto jako rano ujutro 3 ili 4 dok deca jos psavaju i da bude manja vrucina. Ako je i bude tada

Gde ti ides i sto bas u utorak

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Originally posted by RedboX
                Gde ti ides i sto bas u utorak
                E jbga to je zato sto ti ides na srednji prst
                A bilo bi dobro videti 2 iste mazde...

Steta, bas smo mogli dobar deo puta proci zajedno...
                pozdrav

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Znam i meni zvuci kad kazem da idem na srednji

ne rece gde ti ides?

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

Ja idem do paralie,a li cemo tog dana prvo otici do waterlanda koji se nalazi pored soluna, pa provesti ceo dana na toboganima i uvece krenuti put paralie...

Ajd kreni dan kasnije, sta ima veze ja ne mogu ranije zbog vize...
                    pozdrav

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

I meni je viza knap na 15 dana pa ako odlucim da budem svih 15 izgubicu deo.
                      A kako mi je drugo dete malo onda bi mi bilo lakse da se od Soluna sjurim tamo da se odmorimo.
                      mada nevere say never ko zna, ako pomenem ovim mojim waterland mozda se predomisle a mozda te ja i docekam na waterland-u

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Jel zna neko da li je dovoljan onaj obicni PP aparat u spreju ili mora onaj sa manometrom?

Nadam se da mi nece trebati ni jedan nego da ne sitnicare policajci

Comment

• Ficoman
                          CBC Veteran
                          • 09.11.2005
                          • 139
                          • Beograd

Bakara prosle godine isao sam Zastavom 101 u Pefhokori, to je ista razadljina kao do Paralie. Tamo sam se vozikao i sve ukupno presao 2100km. Auto je imao 11 godina, redovno odrzavan, bez nekih sredjivanja pred put, sve je sa lakocom izdrzao. Mislim da ti nemas razloga za brigu jer imas daleko noviji i za mnogo klasa kvalitetniji automobil. Jedino sto ce te iznenaditi je to kako ce ti auto dobro ici sa grckim benzinom.

Zelim ti srecan put, i kao sto moj majstor kaze kad sam ga pitao da li mi je auto spreman za toliki put. VOZI I NE MISLI.

Comment

• bakara
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2005
                            • 977
                            • nBGd

dovoljan je i taj u spreju, mada mene nikad nisu zaustavili grcki policajci, a u grcku idem zadnjih 15 godina...

A ti se bas propisno spremas...
                            pozdrav

Comment

• bakara
                              CBC Senator XXL
                              • 29.01.2005
                              • 977
                              • nBGd

Originally posted by Ficoman
                              Bakara .... Mislim da ti nemas razloga za brigu jer imas daleko noviji i za mnogo klasa kvalitetniji automobil. Jedino sto ce te iznenaditi je to kako ce ti auto dobro ici sa grckim benzinom.
                              verovatno si mislio na redboxa, on trosi benzin, ja trosim samo dizel...
                              pozdrav

Comment

Working...
                              X