imas u Djaku www.djak.co.yu .. . nisu nikakva snizenja,ali imas orginalnih patika manje poznatih marki,po povoljnim cenama .. naprimer KANGAROOS,NEW BALANS,KAPPA,LACOSTE,LECOG SPRTIF...itd
ja sam uzeo kangaroos "BOB LACE PREMIUM" za 4300 din i odlicne su lake udobne kvalitetne.
imaju radnju na vrh balkanske sa leve strane.
one kvazi nike i rbk po balkanskoj su katastrofa,sve neke "plastificirane" ko one kineske za 900 din.
garantovano je kod tih extra poznatih marki ogroman procenat falsifikat..a gde je orginal a gde fush .. ja neznam.a i ja sam matoriji,nesvidja mi se taj "medzik dzonson" dizajn
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Cvele popusti za garderobu i patike su u svim prodavnicama u gradu i to jos od kraja juna.
Ja sam kupio 2 para Diesel patika za po 4200, i jedan par La Costa patika za 6000 u prodavnici Sport Vision u Knez Mihajlovoj.
Imate popuste i u Office prodavnicama... nije los izbor Skecersa i CAT patika, ali meni se ipak vise svidja fazon koji fura Diesel, La Coste, Tommy Hilghfier i slicno.
Sto se tice garderobe isto su svugde popusti. Kupio sam nekoliko stvari za ovo leto od kada su popusti poceli, u Benetonu su do 50%, Springfieldu do 70%, u Zari do 50% (ili do 60%), u Energie-u do 30% (sramota!!!), u Hugo Boss-u do 40%.
U sustini ovako, kosulje u Zari (elegantnija varijanta) i Springfieldu (casual varijanta) su oko 2000 , ima i onih od 1500 sa kratkim rukavima i fine su kosulje, sebi sam uzeo par komada, zaista ima za svaki ukus... u Energiu su 4000 pa navise, ali su bezveze, u Hugo Boss-u ima lepih stvari ali su dosta skuplje od ovih u "popularnijim" prodavnicama.
Sto se tice outleta, idite u Springfieldov outlet u Idea extra, ja sam sebi uzeo lepu majcu (fazon kao da imas ispod i majcu kratkih rukava) za samo 1500, i letnji dzemper na pruge, ali fazon kao da si naopako obukao isto za 1500. Ima jeftinih letnjih jakni od 2500 stvarno su ekstra, uzeo bih ali nema moj broj (XXL).
Cvele, ja ti garantujem da u Deltinom outletu nema falsh garderobe.
Inace da li neko zna postoji li u Beogradu i okolini Dieselov outlet???
Nešto što u nabavci košta 1000 dinara oni neko vreme prodaju po 15000 i tu se navataju oni koji kupuju "original", onda kad se prodaju ta cela 73 original komada ide popust od 4375% i onda dobiješ tu cenu od 3000, i ti sretan kupio povoljno oni još sretniji, jeste da je zarada pala na samo 200%, ali daj šta daš to je ve? prošlogodišnji model i treba da se proda.
Ho?u model patika od pre 4 godine, nikad nisam imao bolje, pre tri godine su bile malo izmenjene i nisu valjale, prošle godine opet revizija - još gore, ove godine sam dobio odgovor "pa to je prošlogodišnji model" na šta me je cela radnja pogledala sa ga?enjem, jbg, ne?u da nosim "svemirske" i zlatne patike sa šljokicama...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Moram da podignem ovu temu posto s' vremena na vreme dolazim u BGD u kupovinu posto je veci izbor nego kod nas pa su i cene nize.Interesuju me mesta za kupovinu koja nisu fensi tipa Knez Mihajlova ili SC niti su Made in Tadzi-uzbe-turkmenistan tipa Bazar ili buvljak.Prodavnice koje uvek obidjem kad dodjem su outletovi Nike-bul Revolucije,Puma-tc piramida i Reflex-Dunavska.Znaci nesto gde ne moram mnogo da lutam a da cene budu sredina (oko 50e po komadu odece)Mozda ovaj nov DeltaCity?Bio neko?
Nije deltacity otvoren josh.1og otvaranje valjda.Al tamo ja mislim ne treba ici jedno par nedelja dok ne prodje euforija otvaranja poshto ce verovatno guzhve biti ko da sve dzaba daju
bio danas...glavnom ima svega impresivno stvarno i ogromno ...ko je bio u velikim trznim centrima u tipa Zagrebu, Pragu, Budimpeshti ...isto je cak i radnje i sve...
ko misli da ce biti popusta vara se...uglavnom stavljaju robu koja se nije prodala i prosle kolekcije dok ne doje nova roba cene su malo snizene ali samo iz tog razloga inace nista puno mozda 10-15% ....
inace evo spisak nekih radnji koje su otvorene....nike buzz,tail weil,tommy hilfiger,zara (6lokala), nike , puma, reebok, lotto,marine yahting, azzaro ,coin casa, oyso , masssgno dutti, piqudro, beauty & city, via spiga, marks and spencer,orsai, sephora, nafnaf, neyorker( 1 put kod nas)....itd ovo nije ni 1/5 .....
Comment