nestanak ljudi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

nestanak ljudi

Zna li neko nesto o nestanku nekih 12 ljudi u Staroj Pazovi, bila je neka reportaza na FOX-u, ali je nisam od pocetka propratio.

Pozdrav
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Ne mogu da verujem da je i na tv dospelo!!!
    Prica se vec neko vreme, ali sada sve vise... Nestaju ljudi... postoji neki beli kombi sa zatamljenim staklima koji ih skuplja... Jedan decko je uspeo da pobegne a kaze da se predstavljaju kao policija i koriste neku zensku kao mamac...
    Jedan covek je pronadjen u kanalu izmedju Stare i Nove Pazove, i kazu da mu je nedostajao bubreg i jetra...
    Zivim u Pazovi ceo zivot i ona vazi za jedno od mirnijih mesta, pa je ovo bas uznemirilo ljude! Ne zelim da verujem u sve to, ali opet postoji doza straha! Sta ako stvarno otimaju ljude radi prodaje organa!?!?
    To bi preraslo u nesto nenormalno, jer ocito da im nikad ne bi bilo dosta, pa bi imali utisak da zivimo u filmu Resident evil, jer oni bukvalno otimaju ljude sa ulica... Poslednja zrtva za koju sam cuo je zena od nekog postara iz Nove Pazove... Inace, kod nas se prica da nestaju ljudi iz Stare, Nove Pazove i Indjije...
    Nadam se da je sve ovo izmisljena prica i da ce to neko dokazati, jer u suprotnom ovakvi monstruozni zlocini zabrinjavaju...
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?na ... &sid=26920

Stvarno jezivo Pitam se samo shta radi policija, proshlo je pune tri godine od prvog nestanka, sad se to vec pretvorilo u "tradiciju"
      http://www.bmw.tv

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Ako otimaju ljude zbog organa, zar ne treba prvo da saznaju krvnu grupu coveka koga otimaju?
        My crew is all fired up
        Y'all better just wise up

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

Interesantno je zasto (ako je uopshte istina) hvataju normalne ljude a ne skitnice koje nece niko da trazi.
          Boost or bust...

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

Ne znam sta da kazem... postalo je zabrinjavajuce, cim je otislo dalje od lokalnih prica! Treba napomenuti i to da u Staroj Pazovi postoji oko 20 sekti! I na njih se sumnja...
            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

Originally posted by Nenad
              Interesantno je zasto (ako je uopshte istina) hvataju normalne ljude a ne skitnice koje nece niko da trazi.
              Ako ih stvarno otimaju radi organa veca je vjerovatnoca da su "obicni" ljudi zdraviji nego skitnice
              Mada sam ja relativno skeptican prema svim tim urban legends tipa otimanje ljudi i nalazenje istih bez organa. Ne kazem da je nemoguce, samo ocekujem dokaze.
              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Ovo je strasno, kakvih to sekta ima greywiendog?Imas li jos nekih informacija?

Comment

• Marko001
                  CBC Senator XXL
                  • 09.09.2006
                  • 1070
                  • Belgrade

Originally posted by Nenad
                  Skoro svaka od tih skitnica je mnogo lošijeg zdravstvenog stanja kao i njihovi organi nego ti normalni ljudi koje kidnapuju... a oni verovatno imaju klijente buržuje koji hoće potpuno zdrav organ da kupe.

No sve je to jednom rečju UŽAS ZNAČI ČAK 12 LJUDI JE VEĆ NESTALO

I ja sam čuo na TV-u već 2-3 puta za tu pojavu u Pazovi, ali nisam znao da je broj već toliko velik, ja sam shvatio da su 2-3 čoveka nestala.

Nadam se da će ti idioti koji se time bave biti otkriveni i osudjeni na doživotne

mada ako je već toliko ljudi nastradalo a nisu otkriveni to je zabrinjavajuće. pa šta radi ta policija???

možda je najbolje resenje da se svi,a pogotovo vi iz Pazove naružate Coltovima kao u Texasu pa ako neko hoće da te kidnapuje i vadi organe izrešetati ga kao Džon Vejn i gotovo.

protiv takve bagre se izgleda drugačije i ne može

Comment

• dandy
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 513
                    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Je bo te zi vot

Ne mogu da vjerujem...za to stvarno nisam znao,,,ali straota je, i onda dodje fucking evropska unija i filozofira kako nije smrtna kazna pravo rjesenje....ono jes ....i nije.....

odveo bi ih u sumu ,,,vezo za drvo...i sjeckao 20 dana, komad po komad....

ljudi sta da vam kazem,,,CZ za pojas i polako....

ato sigurno ide preko doma zdravlja ili neke takve zdravstvene institucije gdje imaju svoje dojavljace jer sigurno da ne uzimaju zrtve napamet.....mora da imaju dojavljace.....ko je kakvog zdravstvenog stanja

Comment

• kizabgd
                      CBC Veteran
                      • 14.06.2007
                      • 162
                      • BG

Originally posted by dandy
                      ljudi sta da vam kazem,,,CZ za pojas i polako....
                      slazem se!

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

Mahom stariji ljudi u pitanju. Laik sam za medicinu, ali nebih bas rekao da nekom ko moze da plati mnogo para treba bubreg ili jetra nekog od 50+. Malo je verovati da idu tako random - mnogo faktora ima koji treba da se poklope da bi dobio organ koji ti treba.Gomile pregleda i cuda, sa puno umesanih ljudi, sto opet nije lako da se sakrije. Gledao sam ranije neku emisiju o tome, uglavnom su bile mlade osobe cija se zdravstvena istorija i detalji znali jako dobro pre otmice i vadjenja organa. U sve naravno debelo umesani doktori i policija. U pitanju su bile neke Latino-americke i Jugoistocnoazijske banana republike

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Tu otprilike spadamo i mi, pod te banana republike samo smo kao u Evropi(kontinentu)...
                          Ljudi ovo je jezivo ako je istina!
                          Ne vredi ni pistoljce za pojas kad ti ne daju dozvolu za nosenje a evo sad ce da poostre i dobijanje dozvola za drzanje...
                          USA je zakon i to texas i tako to!

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Kod nas je zakon na strani kriminalaca, ako neko ima para moze vas pregaziti na ulici i da se izvuce.

Comment

• shadow
                              CBC Senator XXL
                              • 23.09.2005
                              • 555
                              • Beograd

Pa posto nisu proveravali kompatabilnost organa otetih sa eventualnim kupcima, i sto su birali uglavnom starije, izgleda da je nesto drugo u pitanju.

Posto, kako kaze greywiendog, u pazovi ima 20 sekti...verovatno su im onda trebale zrtve ili organi za neke rituale.
                              My crew is all fired up
                              Y'all better just wise up

Comment

Working...
                              X