ma mrzi me da stelujem datum na foto aparatu...tako ako gledas sve moje fotke sto sam postovao uvek je isti datum...sta ces -back to the future ponovo radi
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
jesi li probao da se skijaš (ne zanima me, kada ve? pomenu i tu zanimaciju) odnosno da se kupaš- e to me zanima.
ja kada sam posetio austrijska jezera samo što se nisam zaledio, u sred jula voda u njima je ledena i da nogu umo?im...
jedino one plitke bare (dobro Austrijanci i bare vole da zovu jezerima ) se i zagreju ali ne bih se tamo kupao ni da me teraju.
bedak da je tako loše vreme bilo. Alpi bez Sunca nisu ni za šta
želja mi je da prodjem (i peške dobrim delom) Dolomite, Austrija na mene nije ostavila neki poseban utisak, barem ovaj deo od Salcburga do Filaha.
Durmitor je za mene daleko lepši nego ova prikazana Austrija. u svemu što se prirode ti?e.
smeštaj, obi?aji, organizacija i sli?no su neke druge teme...
ne znam ali meni je sve se svidelo-mesto i priroda ekstra .....pogotovo sto je sve uredjeno onako kako treba...priroda je ocuvana,i to je ono sto se danas retko vidja...
@brick
voda je bila topla,zacudo ali su svi prethodni dani bili topli...u subotu je bilo nekih 25 stepeni i meni je to bilo bas toplo...a da su planinska jezera hladna to svi znamo jos iz osnovne skole...znaci subotu i nedelju je vreme bilo ekstra...
@starac vujadin
veruj mi varas se...narod je apsolutno normalan i prirodan,pa i oni koji tamo rade nisu neki visokog nosa...ako cemo po prdenju nas i ljudi bas to i ne rade javno sto se za predstavnike nekih drugih nacija ne bi reklo
na zalost slike ne mogu da opisu ni 10 procenata lepote ,zato preporucujem ko moze ili je u prolazu da svrati...nece se pokajati...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ma bio sam po tim mestima, pa ti kazem kako sam se osecao (prdenje je naravno figurativno... ). Naravno, da su ljudi ljubazni, ali je sve nekako "preterano uredno"...
Comment