Slanje autodelova iz Berlina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Slanje autodelova iz Berlina

jel ima neka firma Krstic?

predgovor: pronasao sam na ebay.de neke stvari i kupio bi ih za mene shurak koji zivi u Berlinu. on dolazi avionom krajem meseca i vec sam ga iscimao da vuce neke lagane i ne previse kabaste delove koje je vec pazario i spakovao.
    sta je problem?
    Diskovi prednji plus zadnji sa sve plocicama, dve-tri kutije mase sve zajedno cca 12kg. pretesko za avio kargo, u koferima vec preliva koliko nema mesta, a carinike sto ce ga zezati kao da je svercer da ne pominjem. on moze da ih kupi i da dA nekome da ih nekako dopremi do Beograda. ovo sve radim iz razloga sto se ovde vise takve stvari ne prodaju. niko nece da plati kvalitet, svi kupuju najjeftinije a to meni nije bas srecna opcija. pre bih kupio neku visoku srednju klasu, ali nemaaa...

znate li da li moze da se busom to posalje (i za koje pare), kao sto sam slao po Srbiji slicne stvari vise puta. u ovom slucaju je relacija Berlin - Beograd. svaki kontakt telefon je dobrodosao.

hvala
    .
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Mislim da moze autobusom bez problema da se posalje,drugar koji je u svedskoj primao je torbe iz bg koje su bile poslate busom, cena: 1000 din najbolje je da se raspitas za autobusku liniju pa pravac na stanicu da se dogovoris sa vozacem...

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

ima smisla.
      .

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Moze, i cena bi bila 10-20e, zavisi kolko te rebne sofer....navikli na gastarbajtere koji salju pare, pa deru ko sumanuti. Ja sam slao stvari par puta i nikad problema nije bilo, nikad carinu nisam platio. Buseva ima svakodnevno par komada iz BG za Berlin, i najbolje je da se dogovoris sa soferom jos dok je u BG (oko detalja i cene) i da ga tvoj surak saceka kad krene nazad za BG i da mu robu.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

bus je keva... das soferu 20e i prevesce ti kilo belog ako treba
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
          X