X files ili sli?no! Zemlja "progutala" auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

X files ili sli?no! Zemlja "progutala" auto

Ovo zaslužeje da se podeli sa forumašima. U rodnom selu moga oca, Kosanici, kod Pljevalja, na oko 7 km. od mosta na Tari, bukvalno se otvorila zemlja i progutala auto moje sestre iz familije, Olje...

Pokušaj da se nadje auto, bio je uzaludan...

Od Klia je ostalo samo ovo

Ako je neko čuo za ovaj dogadjaj, neka piše ovde, molio bih...

Razlog izmene:nanovo postavljene slike koje su se "izgubile"
  • vladabgd
    CBC Veteran
    • 01.01.2005
    • 132
    • beograd

auuuuuu a ja se chudio kad sam video ovo pre

Вчера утром в гватемальской столице образовалась дыра глубиной около ста метров – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net

Comment

• bagu
      CBC Senator
      • 21.06.2006
      • 245
      • NS

ccccccccccccccccccccccccccc ,jebo te da ne veruješ
      Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• miroslavm
        CBC Senator
        • 13.02.2007
        • 208
        • Beograd, Zvezdara

Šta je bre ovo? Pa jel bio neko od vlasti, ili neki geolog, šta li? Nije valjda put preko rudnika, skladišta? Neverovatan pravilan oblik rupe-ovo je čist Kafka

Comment

• vladabgd
          CBC Veteran
          • 01.01.2005
          • 132
          • beograd

paaa trebalo bi da je ispod toga bila neka podzemna voda.. mislim mnogo vode koja je napravila shupljinu a vremenom otekla i ostavila shupljinu koja se posle urushila.

Comment

• Boki Ar
            CBC Senator XXL
            • 11.11.2004
            • 2827
            • Aranđelovac
            • Vektra

Kažu da je upravo tako...Bili su razni stru?njaci, radoznalci i TV ekipe..kažu da je za desetak dana "?udo" videlo oko 100.000 ljudi...
            Geolozi su zaklju?ili da je sve OK, te je rup?aga zatrpana sa, pri?a se, oko 300 kubika zemlje, kamena i ?ega ne, kamioni su dovozili neprestano...Onda se to sve ubrzo ponovo sleglo, pa su još dovozili.

Sipana je nekakva specijalna boja, koja se, kažu, pojavila u kanjonu Tare nakon 9 dana...

Bogu hvala, niti jedan život nije izgubljen, pas koji je upao u rupu, izvadjen je..Tih dana, svi iz okoline znali su za to, tako je policajac koji je zaustavio sestru, kad mu je rekla da je njena voza?ka dozvola "u zemlji" samo pozdravio i poželeo joj sre?an put. Auto je bio kasko osiguran...

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

No comment. Fala bogu da nko nije bio unutra!

Comment

• stefan123
                CBC Senator
                • 30.06.2007
                • 272
                • Podgorica

Joooj kad je ovo ikad bilo..ima po godine:

Code:
                27.02.2007. Automobil propao u zemlju
                Novi "reno klio", vlasnistvo podgorickog preduzeca "Stadion", propao je sinoc oko 18 sati u zemlju kada se u mjestu Kosanica, na mjestu gdje je bio parkiran, otvorio bezdan sirok i dubok desetak metara. Zrtava, na srecu, nije bilo.
                Zbog opasnosti od sirenja ponora, policija je sinoc evakuisala desetak domacinstava ciji se domovi nalaze u blizini.
                Mjesto na kojem se otvorio ponor, na samom ulazu u kafanu mjestanina Mladja Petrovica, a preko puta seoske ambulante, sinoc je obezbjedjivala policija, a bili su prisutni i vatrogasci.
                Na udaljenosti od desetak metara policija je postavila trake i nije dozvoljavala ulaz u ogradjeni prostor.
                Desetak mjestana posmatralo je nesvakidasnji prizor, a neki od njih vidjeli su kada je nastala pukotina.
                Tomislav Petrovic je ispricao da je sjedio u kafani kada se zemlja jednostavno otvorila.
                - Jedan od gostiju kafane je izasao napolje i odmah se vratio uzvikujuci da auto propada u zemlju. Istrcali smo, pored prednjeg tocka bila se otvorila manja rupa u koju je tocak upao. Ja sam uspio da odvezem moj auto koji je bio parkiran pored "renoa". Pokusali smo i njega da sklonimo, ali dok smo trazili sajlu zemlja otvorila i auto je nestao - rekao je Petrovic.
                On kaze da nikada ranije nije vidio nista slicno. Prema njegovim rijecima, satima se iz ponora cula tutnjava.
                Automobil je na mjestu gdje se stvorio bezdan parkirala Olja Petrovic, radnica preduzeca "Stadion".
                Vidno potresena, ona je sinoc "Vijestima" rekla da nije ni slutila da ce samo sat kasnije automobil progutati zemlja, ali je, kaze srecna sto niko nije stradao. Zajedno sa autom, zemlja je odnijela i robu koju je prevozila, kao i dio dokumentacije.
                Na mjestu gdje je automobil bio parkiran, tvrdi Olja, cesto su bili parkirani kamioni natovareni gradjom, ali niko nikada nije primijetio bilo kakvo slijeganje zemljista.
                Pretprostavlja se da su ponor izazvale podzemne voda.
                www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Auuuuu
                  Neverujem kolika se rupetina otvorila!

Lepo sam ja reko,posle suncanog sledi zemljani udar
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• mirdza
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2005
                    • 2437
                    • Katowice (PL) / Banja Luka
                    • AGP / W126

Relativno cesta pojava u svijetu geologije Izazvana podzemnim vodama i nenosivom podlogom na vecoj dubini (rastresiti pijesak) te tektonskim kretanjima (citaj - potres). Desavali su se slucajevi da nestane i citava kuca... Prije nekih 100-injak godina u Spaniji se desila obrnuta situacija - nastala je "rupa" na mjestu gdje je bilo groblje a zemlja je izbacila sanduke nekoliko stotina metara dalje na povrsinu.
                    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Covece al je tezak taj clio.

salim se...u bocko dobro je da nije bilo nikoga u kolima
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Boki Ar
                        CBC Senator XXL
                        • 11.11.2004
                        • 2827
                        • Aranđelovac
                        • Vektra

Originally posted by stefan123
                        Joooj kad je ovo ikad bilo..ima po godine:
                        Ti ga Stefane napisa kao da je bilo pre 6 godina.. Zimus nisam bio tamo, tako da tek sad, kad sam video i kad su mi ispri?ali rodjaci "uživo", mogu i sam da prenesem dalje...
                        Po' godine je relativno kratak vremenski period...

Ajd' nabaci neku sliku još , ako imaš.

Pozdrav!
                        BP

Comment

Working...
                        X