Ols school. Nemci tu imaju stosta da pokazu. Generalno volim skladno i nista natrpano. Kod new school isto sto je neko rekao, sport-racing varijante spojlera branika i to... to je OK. Mada moze proci i nesto malo vise od toga, ali treba znati granice
mislim da je nemoguce da se ovako kategorise.Kao sto kaze moj predhodnik.Ipak postoji jako mnogo stvari koje ce da uticu na izgled automobila.Pocevsi od samog njega.
Jel ima neko sliku nekog automobila u dve varijante(i vise podgrupa) pa to da se procenjuje(bez PS-a)?
Old school je jako lep...
ali neki New School je isto tako privlacan... samo dok je diskrean...ma ne znam, zavisi...
Old School definicija----pod ovu grupu spadaju modifikovana/personalizovana/nabudzena vozila koja su starija ( mada kod nas se voze svakodnevno pa moze se slobodno reci i sledece ) i koja su raritet u saobracaju..... tako da i old School vozila mogu da imaju NFS, Fast&Furios itd. branike, sajtne i sve ostalo, ali to bi bilo ruglo onda ...... jednostavno svako ko ima stariji automobil i ako zeli da ga sredi nezeli da ga upropasti sa kojekakvim dzidzabidzama!
Najochitiji preimer stylinga kod Old Schoola je skidanje prednjih i zandjih branika, lakiranje i zeljenu boju, sa dodavanjem odredjenih motiva ako neko zeli .... ti motovi su obichno dve linije koje se protezu od gepeka preko krova pa do haube, ili stilizovani prikaz prenjeg dela u plamenu itd.... mada kod dosta Old School automobila se ne ide dalje od lakiranja.... a unutrasnjost je neshto drugo, to sad nije tema isto kao i budzenje motora .....
A sad najochitija razlika izmedju Old School i New School automobila je u tome kada bi na New School automobila primenili Old School styling i swkinuli im branike .... to bi bila pishurija
Ko razume shvatice, ko ne razume shta cu mu ja, necu mu crtati da mu objanim
Ja podrzavam oba, naravno u granicama lepog! Bez preterivanja u oba slucaja. Old school za old cars i new look za new svidjaju mi se oba.
Odlican primer tj. objasnjenje je dao mb12, da ne ponavljam.
P.S. U glasanje bi trebalo dodati i "neopredeljen" ili tako nesto...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Comment