sad ce cika sri da ti rece samo izgleda da ima posla pa ne moze da se javi...
pitanje za policajce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@c220
jedno je dozvola a posedovanje koju gotovo da svako moze da ima, a drugo je dozvola za nosenje koju imaju sluzbena lica i strogo je propisano pravilo ko sme da nosi!
ma ajde realno ko je lud da te pusti u avion????
Comment
-
-
Originally posted by mikimazdaimam prebivaliste u srbiji,normalno nasu licnu kartu,nas pasos...samo kao sto rekoh cuo sam da imaju neke zackoljice oko toga sa forom "na privremenom radu u ino",pa rekoh znam da imamo i ovde policajaca,mozda neko zna
Originally posted by Tikicaa drugo je dozvola za nosenje koju imaju sluzbena licaKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ne treba ti nikakva sajla, samo treba da bude rasklopljen na najmanje 3 dela, dakle samo skines navlaku sa rama i izvadis magacin i to su ti tri dela.
A dozvolu za nosenje nemaju sluzbena lica, oni imaju znacku, dozvolu za nosenje trenutno koliko znam ima oko 300 ljudi u BG i to uglavnom zaposleni u spec. sudu, sudije, tuzioci itd.
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by Tikicaa drugo je dozvola za nosenje koju imaju sluzbena lica
Nisam mislila na "papir" vec na to da "obicno lice" - fizicko lice ne moze da se seta sa oruzjem a da nema osnova za to (polozaj neki)!
Comment
-
-
...lica koja vrse obezbedjienje objekata i pratnju novca tipa security (pro gard recimo) imaju dozvolu za nosenje pucaljke e sad da li oni licno ili firma za koju rade ne bih tacno znao. ali eto sto kaze cika sri, kad ti dodju na vrata sa namerom da popiju fuka i pitaju te za koj moj ce ti pucaljka "a tebe neeema a tebe nema, a tebe nema kafu da im das"...
i oma tamo u izvestaju stoji... nepodoban... strani placenjik ili ti spijun... btw, mene su zvali na razgovor, nisu mi dolazili na gajbu doduse bilo je to davne '98. a i situacija je bila vrlllo pogodna za dati jos jednu cevku srpskom vojniku.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment