Pohvala policiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Pohvala policiji

Subota, provala oblaka, u pravcu ka gradu auto put pod vodom, dosta vozila stalo, zena u crvenom yugu srednoj traci, prolazi srebrna ASTRA (to je OPEL ) i staje pored nje, posle par sekundi price, parkira ispred nje, pali sva cetiri i izlazi iz kola policajac i gura yuga sa strane da ne bi kocila saobracaj. Vraca se skroz mokar u auto i kaze, pozvacu vam pomoc i nastavlja dalje.

Nisam slikao scenu, ali auto i njega jesam.

Pored mnogo losih primera ovaj je jedan pred kojim svi mi mozemo da se zapitamo, gde je otisla vozacka solidarnost.

Mislim da je trebalo pomenuti. Ko ne misli tako, neka temu zaboravi.

p.s. Ne treba posebno napominjati da je vozio Opela, jer takvi smo svi mi u Opelima

Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Zaista lep i nesebi?an gest.......
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Čiča
      CBC Senator XXL
      • 14.12.2005
      • 1621
      • Beograd, Vidikovac

nekako sam znao da ces samo ti odgovoriti

"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

Zaista Odlichan Gest Prvenstveno choveka kao Vozacha...

A PRITOM JE I "ORGAN"...

ODLICHAN PRIMER!!!

Comment

• Čiča
          CBC Senator XXL
          • 14.12.2005
          • 1621
          • Beograd, Vidikovac

mislim da si zaboravio da vozi Opela

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Ma da je vozio Alfu,verovatno bi doticnu odpratio i do servisa

Comment

• Cacanin
              CBC Senator XXL
              • 10.10.2005
              • 343
              • Cacak

Za svaku pohvalu legendrano...

Comment

• dare156
                CBC Senator
                • 07.03.2007
                • 282
                • Beograd

Moram da kazem, da sam gurao sve zivo, od crnog ciganina u dijani do lux automobila. Kad god imam vremena ja poguram, odem po corbu, pozajmim alat.

A kad mi je otpao tocak na kamionu na pancevcu, samo prolaze ljudi psuju te, pljuju, a i pandur sa njima koji regulise saobracaj - vredjao me, pretio, a sta ces ko da neko voli da mu stane auto u spicu.

Jednom sam se na kopu, nasukao, krenuo za bg bez lanaca preko brusa, mecava udarila, brisaci rade na najbrze, posle jedno dva km ja resim da se vratim u rikverc, ali ne lezi vraze, nema vise puta ni ispred ni iza. Navukao se i isprecio. posle jedno sat vremena mucenja, napakovalo se 10 vozila i naiso bager cisti. Oce da me izvuce ali nema sajlu. Ja od kola do kola, bar deset ljudi i nema niko sajlu, kakvaaaa lazzzzzzz. Svi uredno cekaju ali niko nije izasao iz kola..... Na kraju ja izvucem lance iz gepeka, uvezem i uspe.

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Svaka cast, stvarno lep gest !!!

Kad smo vec kod pohvala, ja sam doziveo samo dve situacije u kojima sam mogao da pohvalim policiju.

Situacija 1: Vracam se iz Zajecara za Nis i na mom bivsem autu (VW Corrado) pocne da me zeza pumpa za gorivo, nece da vuce ako ima manje od trecine u rezervoaru. Stanem ja u Knjazevac na pumpu, natocim gorivo, i dok sam tocio sve vreme bio na telefonu s nekim lokalnim majstorom, da ugovorim pregled ako sipanje goriva ne pomogne. Zavrsim sa sipanjem i krenem, sve uredu. U centru Knjazevca me zaustavi rutinska kontrola, gde si poso, gde si bio, cime se bavis i druga klasicna glupa pitanja. Pusti on mene...
                  Na izlasku iz Knjazevca, na uzbrdici, vidim prati me policijski kec sa rotacijom. Idem po ogranicenju posto znam da tu stoje, i cudim se zasto su sad nasli da me drka*u. Stanem ja i onako iznerviran psujem u sebi, otvaram prozor i kazem "Zasto ste me sad zaustavili, pre 2 minuta me vas kolega cimao bez razloga", a pandur kaze: "Decko, jel ovo tvoj cep od rezervoara? Videli smo da si zaboravio da ga vratis nazad kad si tocio gorivo, pa ti je spao s krova". To je bio jedan od retkih momenata u mom zivotu kad sam od cuda zanemeo, bukvalno minut nisam mogao nista da kazem od soka, samo sam klimao glavom. Pandur kaze "Eto, vidis da nije policija samo da kaznjava i dere narod". Rekoh "Eh, da vas je vise takvih...gde bi nam bio kraj". U soku zaboravih i da castim coveka, posle mi bas bilo krivo.

Situacija 2: Vozim iz Bg za Nis, neko gluvo doba, i na izlasku za Jagodinu, gde uvek stoji partola, ja usporim na 120 km/h. Kad ono, lolipop. Stajem ja i takodje mislim u sebi "Koj k sad hoce, kad nema za sta da me kazni". Kaze OSL "Gospodine, samo da vas upozorim da je kod Mijatovackog mosta velika magla i da budete spremni na to, upalite maglenke i vozite pazljivo". Takodje sok, nisam verovao svojim usima.

Definitivno ima dobrih ljudi medju njima....eh, da ih je vise

Comment

• Kenno
                    CBC Senator XXL
                    • 21.08.2006
                    • 460
                    • Zenica, BiH

Nisam imao nekog velikog iskustva sa policijom.

Jednom mi je auspuh otpao na prelazu izmedju grane i dijela koji ide ispod auta u 1 sat poslije ponoci u zabacenom dijelu grada, dvojica obliznjih pajkana su mi dobacili "baci to auto" (yugo sa avatara). Poslao sam ih odakle su dosli na ovaj svijet.
                    Par puta me jesu zaustavili i jako ljubazni bili, samo kontrola, nekako mi je drago kada vidim da kontrolisu ljude, ali i ja sam bio korektan i ljubazan prema njima. Ipak vjerujem da ima dobrih ljudi, pa tako i policajaca....svaka cast svima spomenutim u ovoj temi(po pozitivnim stvarima), drugima neka je na sramotu!

Comment

• alexa05
                      CBC Senator XXL
                      • 23.07.2006
                      • 1769
                      • Smederevo
                      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Lep gest.

Dobro te nije zaustavio i odrzao predavanje sto ne gledas ispred sebe na put vec se okreces pozadi i slikas!

P.S. To za opelase si apsolutno u pravu, narocito kad je vozac u nevolji zenskog pola!
                      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• veljko
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2006
                        • 476
                        • Backi Jarak, NS
                        • Volvo V50 DRIVe

sad u subotu isao sam malo na Palic- u zoo, malko u setnju, zena, dete
                        i
                        skrenem tamo gde treba da se skrene (naravno) za zoo al produzim do jezera, i vodim pandurski lepi novi auto, voza se
                        i jgb zezno me -sad nemogu do vode
                        al ajd
                        parkiram u ladovinu, sve zakljucam, kad staje ovaj vec pomenuti
                        otvara staklo i
                        sad mi krivo, ima vec 10 parkiranih i gde bas mene nadje
                        a on ce
                        " gospodine, najbolje je da pomerite auto na suprotnu stranu, ima lopova, samo iskoce i sve pokupe iz auta"

hvala
                        Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Vidi vidi ista Astra ko moja,mislim ovo ponasanje od policajca je za medalju,mene su uvek gledali nesto da zajebu

Comment

• nijebitno
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2006
                            • 629
                            • Modrica

Meni prije par dana nisu naplatili kaznu za neupaljena svjetla. Vozio sam tudji auto (u svom imam relej koji ih automatski pali) i rekao sam da sam zbog toga zaboravio, a bacio sam malo i pricu da vozim kumu na razgovor za posao (sto je i bila istina).
                            Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                            X