Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Hm...verovatno je to auto koji se prodavao u Halo oglasima prosle ili pretprosle nedelje, bas je pisalo Prelude 2.2, napred havarisana...znam da sam zvao coveka da ga pitam u vezi delova i uopste sta ce raditi sa kolima (da bih znao za sebe), medjutim nije se javljao na telefon...ako neko nesto sazna, neka napise - bas bi mi koristilo. =]
Comment
-
-
@abojan
jel se mi znamo (hotel Palace) ???
2.2 Vti crni, spusteni?www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Ne znam ga.
Ajde organizujte se ti i Sinisa jedne nedelje pa skoknite na s.c. banjicu na druzenje.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Ne! Okupljamo se svake nedelje od 19h. na s.c. banjici, restoran kod bazena.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Aha, znam gde je taj cafe, hvala na info. Zahvaljujuci obavezama, ne stizem ni sa devojkom da se vidim a kamoli da idem na skupove, ali se nadam da ce mi se promeniti malo situacija na bolje u narednom periodu. Do tada, gledacu da slikam auto kad bude lepo vreme i da ga predstavim ukratko, ne moze da skodi
Comment
-
-
LJUDI PAZITE!!!
koja slobodaNema nikoga od Hondasa na forumu...svi otisli da "probaju" onu jadnu S2000
Sad mozete da radite sta vam je volja narednih nekoliko sati
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment