Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. JBG ja nisam skinuo ali sad cu da probam
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Smo ti spavajOriginally posted by Dexxter84Nazovi me glupim ali kod mene nesto nece.
Malo sam se iznervirao i necu ni da pokusavam vise!!!
Idem u krevet!!!!
ja sam sinoc postavio nove farove, i sada vidim da mi odskacu od starih zmigavaca
Boze treba li da zazmurim na sitnice ili da dajem lovu. Inace sa novim farovima mogu u mraku da sakupljam iglice po putu
tako su mi rekli na tehnickom, danas kada sam isao da ih dostelujem. Sinoc sam ih i testirao i shvatio jednu zescu stvar: "Ljudi pa ja nisam slep, ja vidim!
"

Comment
-
-
-
Znaci bi svetlo...Originally posted by DexXSmo ti spavajOriginally posted by Dexxter84Nazovi me glupim ali kod mene nesto nece.
Malo sam se iznervirao i necu ni da pokusavam vise!!!
Idem u krevet!!!!
ja sam sinoc postavio nove farove, i sada vidim da mi odskacu od starih zmigavaca
Boze treba li da zazmurim na sitnice ili da dajem lovu. Inace sa novim farovima mogu u mraku da sakupljam iglice po putu
tako su mi rekli na tehnickom, danas kada sam isao da ih dostelujem. Sinoc sam ih i testirao i shvatio jednu zescu stvar: "Ljudi pa ja nisam slep, ja vidim!
"
Comment
-
-
dobra fora, kao south park
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
Heh, pa naravno, najbolja serija na svetu
Ako nekome trebaju epizode naka mi javi da ponesem na okupljanje
Comment
-
-
Comment