Mnogi od vas znaju sta mi se desilo ovih dana,ali to nije ni bitno.
Zelim samo da malo apelujem na sve vozace sa Cannona da malo uspore i pripaze na voznju i brzinu,kako na svoju tako i na drugih ucesnika u saobracaju.
Inace,mom autu nije nista ozbiljno,delovi su poruceni i cekaju se ,drugar je imao udes i sa 130 km/h udario u banderu...
Nije mu nista,samo je ruku slomio.
Jos jedan nas drugar sutradan pao motorom..
Prosle godine je ovaj sto je unistio megana prevrnuo motor sa 150 km/h na tocku i opet ovaj drugi momak,sto je pao dan posle njega,i tad je..
Jos jedan drugar spucao Seat Leon ovih dana,danas vidim mog vrsnjaka spucao juga u banderu,jos jedan Hondas slupao auto...
Dal je zbog ovog Februara,dal zbog radijacije,dal zato sto je bilo lepo vreme ovih dana pa se cavkice razgolitile.. iskreno neam pojma,ali jbg..
E da ,u otisao do ortaka u Indjiju,prolazimo kroz neku raskrsnicu,kad ono KTM otkinut na pola,bukvalno..
Pazite ljudi.
Da li je bio vezan ili ne mozda i nije toliko bitno, ali pri ovakvom udarcu, moras da imas mnoooooogo srece!!!
Mnogi manji i naizgled bezopasni sudari su se zavrsavali fatalno, tako da...
Botom line, pamet u glavu!!! Sta drugo reci...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Ja tek sada povezao...
Onaj stariji gospodin sto je skoro dosao u klub sa crnim Preludom 3.......
Ja dao drugaru koji drzi kafic nase flajere i kazem mu ako ti neko dodje sa Hondom ti mu daj i kazi mu za klub.....
Tako da je gospodin dosao kod njega, dobio flajer i nasao nas
Konacno su mi spojili tuning kataloge obe firme, sad imam odmah pregled sta ima u Poljskoj, i sta imaju u ponudi..
Ima gomila stvari, ali da li vam zvuce poznato brandovi Greddy, Garret, Sparco, Sabelt, Supersprint, itd...
A nema cega nema, i jos verovatno moze da se narucuje i van toga sto imaju u katalogu, a postoji u ponudi npr. Greddy-ja, samo treba vremena..
Npr. ja sam narucio APEX kit, nisu mi ga nasli po sifri, ali su ga nasli preko vozila i treba da ga dobijem za neke cetiri nedelje recimo, znaci patos do Ade Huje..I jos mnogo toga..
Ljudi, stekajte pare, ako hocete da budzite kola, ima svega...
A pricacemo o detaljima, kad mi dodjete, ja sam raspolozen i otvoren za group buy, fleksibilan sam kao izduvno crevo...
Comment