@TRIO_driver: Stavi u Wastegate.
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Popih laser nocas. 60 ogranicenje ja 87. Kolko li je kazna za to? Sad su fensi, salju na kucnu adresu, nije hteo da mi da papir, nego kaze, ako se pise ista sticice ti na kucnu adresu. Popizdeo sam. Samo mi je to falilo. Necemo se druziti jedno vreme hondica i ja
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja idem sutra kod sudije za prekrsaje, ali ne mogu da se setim zbog cega, jer ja sve placam na licu mesta, ili odmah cim dobijem uplatnicu..
Jedino moze da bude kada su me snimili rucnim radarom kada sam se prvi put vracao sa Banjice, septembar prosle godine..I to kod vas, tamo kod Metroa...Saznacu sutra...
Inace, u BGD sam 4.4. sad u petak, kome sta treba, neka mi se javi do cetvrtka.
Johnny dobija plocice, Level3 nosac motora, Johny B Lude filter ulja, a HCS majice, dok ja vijam Sapcanina da vidimo za spojlere.
Inace, prepodne imam termin u ambasadi, pa cu posle 11h biti slobodan, za sva vidjanja, i dogovore...
Comment
-
-
Originally posted by BGILLEGALSamo... rece mi ortak da je kazna oko 5-6 iljada za toliko. Prva mi je kazna. Nikad ranije nisam zgresio. Tj nisu me uhvatili do sad
@Trio punjac mi ponesi i koji set onih koseihegegege
Racunao sam te svakako, samo tvoj punjac ne spada u rezervni deo za Hondu..
Comment
-
-
@ilegalnimilan - Tako nesto, jer sada treba da platis i troskove suda.
Cudi me da ti pandur odmah nije naplatio na mestu, jer do 30kmh mogu da naplate na licu mesta, preko toga ides kod sudije.
@munzekonza - pogledacu kada dodjem kuci da li je moj ispravan, posto mi se cini da je zadnji put zezao, moram da vidim sa caletom.
Comment
-
-
Originally posted by BGILLEGALPopih laser nocas. 60 ogranicenje ja 87. Kolko li je kazna za to? Sad su fensi, salju na kucnu adresu, nije hteo da mi da papir, nego kaze, ako se pise ista sticice ti na kucnu adresu. Popizdeo sam. Samo mi je to falilo. Necemo se druziti jedno vreme hondica i ja
Imao sam interesentnu pricu sto se toga tice.
Kad su me uhvatli, ja sam potpisao zapisnik, jer sam cuo da me posle sudija nece hebati...Odem kod sudije za prekrsaje, priznam da sam prekoracio brzinu za 39 i sudija(tj. sudinica) mi kaze:"E braaavo to sam htela da cujem, dobijas samo uslovno god dana!".Ja, dok sam izlazio iz kancelarije jos dbl pitam jel ima neka novcana kazna?!?!?!
Kaze ona "Ma jooooook, budi dobar i cvilizovan vozac god dana i sve ce biti u redu!".OK.(inace, ovo mi je prva i do sada poslednja kazna)Proslo par nedelja i u sanducetu nadjem onaj papir sto ostavlja postar kad je posta "licna" tj. na papiru je pisalo da dodjem u postu na Konjarniku da pokupim neko pismo licno.Odem, kad ono kazna da platim 6000din za prekoracenje brzine.
Nisam posle hteo da se hebavam s njima po sudu jer bih samo izvukao jos deblji kraj i morao sam da platim...
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Originally posted by BGILLEGALPopih laser nocas. 60 ogranicenje ja 87. Kolko li je kazna za to? Sad su fensi, salju na kucnu adresu, nije hteo da mi da papir, nego kaze, ako se pise ista sticice ti na kucnu adresu. Popizdeo sam. Samo mi je to falilo. Necemo se druziti jedno vreme hondica i ja
I ja sam u subotu uleteo na radar, ogranicenje 50 a ja vozio 72. Posto nisam prekoracio brzinu za vise od 30 u gradu kazna je 3000 i ne oduzima se dozvola. Dozvola leti za preko 30 u gradu i preko 50 na autoputu. Tako sam se bio iznervirao da nisam ni otisao kod plinara gde sam se bio zaputio, al rekoh, daj malo da se provozam
Comment
-
Comment