Originally posted by BGILLEGAL
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Kolega s' posla došao danas sa Civic-om "hrčkom" 1.4i.
Menjao se sa svojom ćerkom, dao svog Clia "glavu za glavu". Njoj je, kao, Clio praktičniji za po gradu.
Auto iznutra kao apoteka, vidi se da ga je žena vozila, ali je zato motor verovatno ulenjen pretpostavljam, garant nikad nije vožen preko 3k rpm.
To je verzija sa 75ks tako da sam mu odmah rekao za dihtung-tuning ali kaze da ga to ne zanima, stariji čovek baš ga briga, njemu je to samo prevoz na relaciji kuća-posao. Inače ima i gas i najlepšu srebrnu metalic boju.
Na brzinu sam bacio pogled a zamoliću ga u subotu i malo da ga "probam" kad nije ovolika gužva i ima manje posla, a možda i da stanemo "na crtu" do palića s obzirom da smo isto HP-a i full stock.
Zanimljivo je kad pogledam sa terase firme u voznom parku zaposlenih dva Civica, tri (!!!) reno-clia, jedan megan, jedan twingo i jedan reno 5.
Do sada sam Ja bio jedini uljez u MORU renoja ali nas je sada dvoje!Nemam potpis!
Comment
-
-
Ma neće!
Odmah sam ga iscimao, mada više fore radi jer sam predpostavio.
Čovek ima preko 60 godina i pred penzijom je. Nije njemu do klubova i druženja, kaže to je za nas mlade.
Inače nije ni znao kakav će auto dobiti.
Pre par dana mi je rekao da će dobiti od ćere "isti kao moj".
Rek'o: "Nije isti to je model posle mojeg" jer znam da je jedina 5 gen. u Subotici kod mene a "ve" sam viđao.
Kaže čovek: "Ma isti, i boja i 3. vrata i sve..." i evo ga danas u "hrčku"Nemam potpis!
Comment
-
-
-
Podpredsednika je interesovalo kako bi mu auto izgledao sa crnim krovom...
Inače je poenta crnog krova da se napravi utisak nižeg, a samim tim i šireg autombila... kod crvenih, srebrnih, belih, žutih automobila to stvarno pali... možda sam i izabrao pogrešan ugao slikanja...
OK, nije baš NSX i možda malo izgleda ko Saab kabriolet, ali bem li ga, možda i ne bi bilo tako loše...
PS. Sad će se Trio naljuti što nisam mogao da mu radim PS felni i ima me odere za dihtung dekla
Comment
-
-
Necu Bane, bicu nezan...
Dihtung koliko sam ti rekao, za za PS cu da te...
ali ako probam CRX na Huji, da vidim gde ti to stanes, onda cu ti oprostiti..
Svakako sam porucio K3 Silver 17 cola, tako da...
Inace, dolazim sutra na rostilj, nosim Saletu, Vocku i kompaniji neke stvari, jel treba nekom nesto, kad vec idem do BGD?
Nek me nazove do uvece, nije frka.
Comment
-
Comment