Zasto se ne vidi Maretova tema "Moze li ovo na CRX?", pise mi: "The topic or post you requested does not exist".
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Comment
-
-
Originally posted by V-TecZasto se ne vidi Maretova tema "Moze li ovo na CRX?", pise mi: "The topic or post you requested does not exist".
evo je ovde
honda, ajd ako moze tema Moze li ovo na crx da salje ljude koji kliknu ovde na ovu gore adresu tj to je prva strana.
hvala unapredi za ovo sto je uradjeno
Comment
-
-
Moram da vam se pohvalim, sad sam se vratio sa probne voznje Civic-a Type-r 2005god. auto je neverovatan ne znam dal bolje lezi, koci ili ubrzava ima neki bolestan izduv pa se cuje kao motor. U Ljeskoj sam pored murije prosao punom trecom i normalno malo uzleteo na onom brdascetu ,a autic miran i predvidiv da ne poverujes. Jedva cekam malo lepse vrema pa da se poigramo malo duze. Cimnucu ga da dodjemo na skup kad bude mogao, a i znate ga to je onaj decko sto je prodavao plavu prelud sa spojlerima.
Uhhhh kakav auto
Comment
-
-
Originally posted by markokg1982honda, ajd ako moze tema Moze li ovo na crx da salje ljude koji kliknu ovde na ovu gore adresu tj to je prva strana.
hvala unapredi za ovo sto je uradjeno
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by SALEMoram da vam se pohvalim, sad sam se vratio sa probne voznje Civic-a Type-r 2005god.
Uhhhh kakav autoKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by SALEMoram da vam se pohvalim, sad sam se vratio sa probne voznje Civic-a Type-r 2005god. auto je neverovatan ne znam dal bolje lezi, koci ili ubrzava ima neki bolestan izduv pa se cuje kao motor. U Ljeskoj sam pored murije prosao punom trecom i normalno malo uzleteo na onom brdascetu ,a autic miran i predvidiv da ne poverujes. Jedva cekam malo lepse vrema pa da se poigramo malo duze. Cimnucu ga da dodjemo na skup kad bude mogao, a i znate ga to je onaj decko sto je prodavao plavu prelud sa spojlerima.
Uhhhh kakav autoshuto-expressway.com
Comment
-
-
Uuu, ne znam da li je isti vozac, ali letos je pravio cirkus po Vozdovcu,pogotovo ovde kod mene.20 puta na dan prodje kroz Borivoja Stevanovica.Kad izadje na auto put uvece, gazi ga k'o lud...Hteo sam da ga snimam jedan dan posto stvarno ima predivan zvuk.
Nesto tipa: http://www.youtube.com/watch?v=FAMeSy-DnOg
shuto-expressway.com
Comment
-
Comment