Chat , nanovo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Johnny B lude
    CBC Senator XXL
    • 06.04.2007
    • 463
    • Beograd

Video sam ovaj auto na karaburmi pre par meseci i mnooooogooo dobro izgleda, i spolja i iznutra. Jedino mehanika neznam kakva je, ali verujem da je dobra. Btw, 2900 je extra cena...

P.S. Sto nemam kes "na gomili"...
    ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• Sapcanin
      CBC Senator XXL
      • 13.12.2006
      • 317
      • BG
      • Peugeot

Cuti i uzivaj, bela je lepsa
      Samo malo antirost i ko nova
      Poljoprivredne masine

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

A to je ta sto si hteo da mi pokazes pa je nismo nasli. Auto je stvarno prelep.
        Power of dreams !!!

Comment

• Johnny B lude
          CBC Senator XXL
          • 06.04.2007
          • 463
          • Beograd

To je ta!

@Sabac
          Slazem se, ali, sta fali, leti bela, zimi crna

www.hondaclub.co.rs

Comment

• V-Tec
            CBC Senator XXL
            • 30.06.2006
            • 1615
            • Beograd
            • '89 Civic d16a6

BGILLEGAL, da nisi ti imao twinga pre te lude?(Il' sam se ja zesce istripovo)
            shuto-expressway.com

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Popi nesto
              Nije ima renaulta

Comment

• Dexxter
                CBC Senator
                • 26.11.2007
                • 224
                • Svilajnac

Mozda je vecina vas vec vidala ovo. A mozda i ne.

Original.

I parodija.
                Work to ride - Ride to work

Comment

• dacha
                  CBC Senator XXL
                  • 23.06.2007
                  • 356
                  • Beograd, NBG
                  • Xsara II 2.0i

Originally posted by Johnny B lude
                  Video sam ovaj auto na karaburmi pre par meseci i mnooooogooo dobro izgleda, i spolja i iznutra. Jedino mehanika neznam kakva je, ali verujem da je dobra. Btw, 2900 je extra cena...

P.S. Sto nemam kes "na gomili"...

Da stvarno izgleda nasminkano i zategnuto, ali treba pogledati trapove i mehaniku, ako je stvarno ceo auto odlican cudi me da nije veca cena, a opet ako sa motorom nista nije radjeno a sabio je 200.000 onda je mozda i to razlog, tj. mozda je izvesna neka generalka uskoro, jeste to honda ali 200.000 i auto od 20 god... Na mojoj Prelude je radjena generalka na 180.000, trapovi su joj savrseni, jos kad joj limariju i farbu sredim znam da je sigurno ne bih dao ispod 3.000 - 3.200 a jos je moja slabija, tj. 12v.
                  The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Matori, cisto sumnjam, ako je tvoja lude normalno odrzavana da joj je radjena generalna na 180k...bice pre da je 380k...samo ti toga nisi ni svestan Ili je uzasno loshe odrzavana...
                    Power of dreams !!!

Comment

• dacha
                      CBC Senator XXL
                      • 23.06.2007
                      • 356
                      • Beograd, NBG
                      • Xsara II 2.0i

Originally posted by Honda
                      Matori, cisto sumnjam, ako je tvoja lude normalno odrzavana da joj je radjena generalna na 180k...bice pre da je 380k...samo ti toga nisi ni svestan Ili je uzasno loshe odrzavana...
                      Pa pazi, loshe je odrzavana tj. zapustena pre mene ali ne katastrofa, ali opet ja sam je zavoleo i resio da je sredim skroz, od motora preko trapova do limarije i farbe (sad me samo jos taj limarski deo ceka).... Ali opet realno, ako je ova crna prelude cela full nije mi jasno zasto ne trazi vise, vec je stavio 2.900 i to nije fixno... Da se razumemo ja da nemam svoju sigurno bih otisao da pogledam ovu ali bih bio obazriv, dobar izgled ne uslovljava dobar auto, narocito ako je 20 godina star... Znas onu narodnu, "Nije zlato sve sto s'ja!"... Ja sam sa mojom miran sto se tice mehanike jos par stotina hiljada km s obzirom da je ja odrzavam full i zatezem za sebe, za sada bez namere da je menjam u najavi....

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

2900e je neka ok cena ako je ok auto. A to sto ljudi precenjuju kola je druga stvar. A mnogi honde i nece da prodaju nego tako odvale neku cenu u oglas, pa ako proda proda...

Ja sam kupio civica 4gen 2002 za 2500e...
                        2003 sam ga prodao za 2700e...a i sad su mu cene 2500+.
                        Power of dreams !!!

Comment

• Johnny B lude
                          CBC Senator XXL
                          • 06.04.2007
                          • 463
                          • Beograd

Ljudi cena je do 00, ja se razmisljam kako da sakupim kes, ali za sad nista i krivo mi je do 00 zbog toga...

@ Dacha

Moja prosla lude je presla 260.000km, BEZ PROBLEMA, ni blizu generalke, ova mi je trenutno na 210.000km...
                          Tako da tvoju lude izgleda UOPSTE nisu odrzavali!!!

www.hondaclub.co.rs

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

nemoj da se natezes nego idi pogledaj pa onda razmisljaj
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• dacha
                              CBC Senator XXL
                              • 23.06.2007
                              • 356
                              • Beograd, NBG
                              • Xsara II 2.0i

Originally posted by Johnny B lude
                              Ljudi cena je do 00, ja se razmisljam kako da sakupim kes, ali za sad nista i krivo mi je do 00 zbog toga...

@ Dacha

Moja prosla lude je presla 260.000km, BEZ PROBLEMA, ni blizu generalke, ova mi je trenutno na 210.000km...
                              Tako da tvoju lude izgleda UOPSTE nisu odrzavali!!!
                              Pa pazi kad sam uzeo auto bio je u ispravnom ali ne i sjajnom stanju, dao sam 2100 za njega sa namerom da ulozim jos 1.500 kako bih ga doveo u odlicno stanje. Generalka nije bila neophodna ali ono, slaba kompresija, trosio je dosta ulja, jednostavno sam hteo motor u odlicnom stanju. Kapiram da ulozeni novac verovatno necu moci da vratim, ali opet poznajem svoj auto do svakog dela i presao sam sa njim oko 50.000 bez da me je jednom prodao ili bilo sta, a isao sam sa njim u razne nedodjije. Ja bih recimo mogao sad da keshiram ovu crnu pa ovu svoju kad prodam, i iskreno sam razmisljao o tome i padam i dalje u iskusenja da odem da je pogledam, ali opet kad ulozis toliko truda i ljubavi u auto, i ostalo je jos malo da ga skroz zavrsim, zao mi je da nekome dam tako sredjen auto pa cak i kad bih mogao da izvucem pare koje sam ulozio u njega iako sam svestan da je to nemoguce. Svi se slazemo da auto odlicno izgleda (mada mi se ne svidja crna boja, tamne boje mi zatvaraju ostru liniju kakvu ima 3. gen), samo kazem da treba biti obazriv bez obzira na izgled i nista vise.

Comment

• ivica77
                                CBC Član
                                • 08.07.2007
                                • 70
                                • Suzuka
                                • Honda Civic 1.5, 16V

Ljudi, srecna vam Nova Godina, zelim vam sve najbolje!!

Comment

Working...
                                X