Agencija za nekretnine koja se bavi Batajnicom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Agencija za nekretnine koja se bavi Batajnicom

Unapred se izvinjavam mod-ovima ukoliko ovoj temi nije mesto ovde... slobodno brisite / premestite

Dakle:

Treba mi tel / adresa agencija za nekretnine koje se na pravi nacin bave Batajom. Bilo bi najbolje da je neka lokalna agencija i da su u njoj (naravno) lokalni ljudi koji znaju sta se desava po selu.

Nameracio sam da menjam ovaj moj stan za kucu u Batajnici i iz tog razloga mi treba neka agencija koja je veoooooma dobro upucena u situaciju. Ne mora agencija biti iz Batajnice, ali da se bar na pravi nacin odnosi prema poslu. Da se ne dogodi da prepisuje od ostalih.

Svaka preporuka dobrodosla.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Svaka cast... zovem ujutro...

Cekamo dalje sugestije, jedna gospodja (moja) i jedna gospodjica od 8 meseci cekaju rezultate moje potrage

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

Hm... ja sam biozaludjen, tachnijemoja gospoja za Batajnicu, i nashli DUPLEX VRHUNSKI, sa oko 80-100 kvm Ogradjenog Dvorishta sa travicm,parking mestom, to ti je kuca/zgrada sa 3 stana u njoj... svaki je duplex... Ima 3 sobe, kuhinju, trpezariju, malu klonju, onako Kupatilo... 2Terase, i potkrovlje od 30kvm, dakle za josh 2 SOBE...
        ma VR!
        To sam mogao uzeti za oko 64-65k BRUTO, sa sve prenosima vlasnishtva...

Taman kad sam sse ja primio....

Moja Gospoja je odustala kasnije iz LICHNIH razloga...

Ako si zainteresvan SKA PROBLJEM dacu ti telefon od Ovih prijatelja koji imaju agenciju, pa radi sa njima, a oni rade Bataju, i imaju LIKA koji je iz BATAJE, i znaaaaaaaa SVE!!!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Naravno da sam zainteresovan... upravo se uklapam u tako nesto, moja gajba otprilike toliko vredi, samo bi radije kucu, ono... ja sam u ogradjenom prostoru , ali i to je vrh varijanta.
          Daj broj! Moze i na PP.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

ja cesto prolazim kroz batajnicu a imam i prijatelje koji zive tamo pa mogu da ih pitam da li znaju za neku agenciju. ono sto sam video je neka agencija za nekretnine Maja koja je u Ugrinovcima, to je 10 min od Bataje a koliko cujem rade i Bataju, Busije. tel. nazalost nemam ali potrazi u zutim stranama ili preko gugleta, dakle agencija za nekretnine Maja. inace Munze je dosta bolja lokacija od Bataje, ja bih na tvom mestu zamenio stan za prizemnu kucu u Munzetu, pa nadzidao- sprat ili sprat i potkrovlje.

Bataja je po meni polu selo, tamo ima ne mali broj ljudi koji drze svinje, mnogo puta mi se desilo da iduci ulicom osetim neprijatan miris jer drze svinje u dvoristu mada u delu prema zemunu gde ima vise zgrada je bolje stanje. bolje uzmes prizemnu kucu u zemunu za 50k od recimo 60m2 i za 15k kupis montaznu kucu i srusis krov i postave ti je na plocu, imas 120m2+dvoriste+u Zemunu si a ne u selu. ili uzmes montaznu sa potkrovljem na kredu od recimo 60+40m2,vama dosta a prizemlje izdajes za 350e.

Comment

• GadGet
              CBC Senator
              • 15.08.2007
              • 206
              • Nbgd, Vozdovac

Ma da to je sad ocas posla, skines krov, drmnes sprat, naravno bez dozvole i sl. papira, tvoje je da stisnes guzicu te 2 nedelje dok se opet stavi pod krov. Naravno cela egzibicija je dzabe.

Budi malo realan, za 60m2 brloga u Prvomajskoj treba ti 60-65k eura. Gde to onda ima kuca u Zemunu od 60m2+120m2 dvorista za 50k eura??
              Mozda u zemun polju, one nemacke udzerice od blata nemoj da vodis kao kuce, eventualno kao pomocne prostorije.

Bataja je totalno ok resenje

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Dakle, da nestanu sve nedoumice...

Potpuno cenim sve savete i sve uzimam u obzir, ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo..

Stan je u Zemunu u Ohridskoj ulici i ima svu opremu:
                60m2, uknjizen
                dvosoban, klasican, tel, CG, kablovska, ADSL...
                dve velike sobe, dva hodnika, dve terase, kuhinja kupatilo i trpezarija, sve pristojne velicine.
                Na trzistu gajba ide za ~60K eur. S obzirom da je moja tip-top, sve uredjeno, promenjeno, alu-roletne, bla.. 60K je sasvim OK cifra i ispod toga se ne ide.
                10-ti sprat (od 11), ali ima lift koji radi kako treba, zgrada se sama odrzava, ima policija neke antene i placa najam, a takodje ima i neki lokal koji se izdaje.
                Parking iza zgrade, igraliste ispred zgrade..
                Smestena izmedju Ugrinovacke i Prvomajske, tu je i Maxi i pijaca i svi autobusi, Glavna u Zemunu je na 10 min peske.

Da mi je do veceg stana, to bi bilo o cas posla jer se ima jos jedna gajba onako. Pa jedna + druga = veca gajba. Ali ne zelim stan.

Zasto kuca? Zato sto hocu dvoriste, terasu, livadu, garazu i dosta mesta, sve to na placu od 5-6 ili (sto je moguce) vise ari.
                Za tako nesto u Zemunu treba 300K+ eur.

U Zemun Polje ne idem nikad i nikako, ne dopada mi se.
                Potpuno sam svestan da je Bataja selo, ali urbanizovace se. Altina mi se takodje ne dopada, Ledine ni pod razno, ostaje samo Bataja.

Smestena je na pljuvomet od Zemuna, dobro je povezana i putevima i autobusima, a nekretnine su dovoljno jeftine da ostvarim to sto zelim.

U Bataji se za 60K eur moze uzeti sasvim pristoja kuca na lepoj poziciji i srediti polako po volji i zelji.

A sad, preporucite agencije koje bi mogle pomoci u nameri...

Svaka preporuka dobrodosla.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                  CBC Senator XXL
                  • 09.09.2006
                  • 1070
                  • Belgrade

@Gadzet

naravno da ima dosta posla ali nije to ni neki poseban problem, gledao sam vise puta razne operacije nadzidjivanja, a i gradio sam i sam kucu. ali u toj varijanti imao bi nekretninu koja vredi bar 50% vise nego ta sto bi kupio u Bataji a ako bi nadzidao klasicnim sistemom onda i 100% vise i plus bolja lokacija= nagrada za trud. a cak i da sama prizemna kuca kosta 65k lako je uzeti kredit za nadgradnju kad ces od izdavanja prizemlja imati 350e mesecno za otplatu.

krov moze za 2 dana da se ukloni a montazna kuca da se namontira na plocu za oko 10 dana, znaci sve za 2 nedelje. a ako u komsiluku ima gomila kuca pr+sprat+potkrovlje a ima, ne mogu da ti ne daju dozvolu. no Gadzet, necu da se ubedjujem dalje, povlacim se,samo cu da javim broj pomenute agencije. izlozio sam sta je po meni najbolja varijanta ako covek ne zeli da se bakce sa gradnjom i odgovara mu Bataja to je onda druga stvar.

Prolupator, obrati paznju na deo Bataje prema Zemunu, jer je mnogo lepsi.

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Na taj deo Bataje i ciljam, a ovu varijantu za nadzidjivanje kuce montaznom kucom prvi put cujem .
                    Da ne offujmo u ovoj temi s tim varijantama.

Radim na zameni i javljam kad nesto saznam...

@TAZZ: cekam broj od ortaka...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TAZZ
                      Banovan
                      • 30.05.2005
                      • 1409
                      • NBGD,SERBIA

Kasnije oko 21h.
                      Sad sam na poslu...

Comment

Working...
                      X