Sad sam tek stigao da pro?itam pitanje, od osiguranja se nikad ne uzimaju pare, uvek teraj u servis koji oni priznaju kao ovlašteni... još ako znaš nekog u servisu, opraviš kola i još ti ostane para za nešto drugo kasnije...
Servisu uvek pla?aju koliko kaže, a tebi koliko prvobitno procene, eventualno dozvoljavaju neke sitne promene zapisnika...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Nije tacno da placaju koliko traze. Imaju maksimum koji daju po radnom casu. U njihove servise treba ici samo ako poznajes nekoga. Inace im je cilj samo da "odrade" auto.
I dozvoljavaju i krupnije promene zapisnika, iz licnog iskustva govorim. Meni su povecali iznos za isplatu za 300 evra u odnosu na prvobitnu cifru.
Nije re? o maksimumu, zna se koliko je radni sat, nego o onome što stvarno nisu videli kod procene i o onome što je bilo pokvareno a nema veze sa datim slu?ajem, a u?a?ka se naknadno u zapisnik po izveštaju servisa.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
S obzirom da nisam nikakve veze koristio ispalo je super.. (veoma male zamerke, ali nemaju veze sa limarsko - farbarskim radovima. npr lose zalepljene oznake, koje sam skinuo sa gepeka i lajsna sa vrata je otpala jer su lose zalepili...)
U svakom slucaju bolje je nego pre sto je bilo (bili su mi i pre lupanja polomljena oba branika, ogrebana hauba, krilo, vrata, zadnje krilo...) Ucinili su mi uslugu i ofarbali celu levu stranu auta, a samo gepek i hauba su bili predvidjeni od osiguranja...
Comment