Zvezdaa Zvezdaaaaa!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dare156
    CBC Senator
    • 07.03.2007
    • 282
    • Beograd

ja ga pratim, i nemam sta da dodam, evo malo sam se ohladio i mislim da je Laki najbolje opisao sve. Fale igracima jaja.

Sto se grobara tice ne zelim da komentarisem utakmicu sa opstinarima, ali ako to podize samopouzdanje onda je to dobro. Njih je tuko rudar iz Ugljevika, ja gledao. Uzivajte u zvezdinom porazu do prvog derbija.

Sve u svemu zvezda ce tesko u ligu uefa, generalno i partizanu i Zvezdi su se desile lose stvari na medjunarodnoj sceni. Jako lose za nas fudal, pada sve nize i nize.

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Ne bi da se pravim pametan, ali ja niti jednog trenutka nisam gajio nada da zvezda može dalje... iako generalno nisam pesimista. Nadao se samo onaj ko je poslednjih 10 godina proveo u podrumu i naprasno počeo da prati fudbal.

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

E sad ne kakite.Zvezda je imala igru ali zavrshnica je bila nikakva.Znachi onaj Milijash i Basta se nisu videli.ne znam zashto je Rashkovic ushao pored Moline i Salasa no dobro.Jednostavno nismo imali srece.Al smo igrom naguzili Rendzers.Jbg zatvorili su se najstrashnije i morala je rupa da se trazhi.Imamo shuplje napadache i to nas kava.

I love my

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Kani odma si provaljen da si ti taj koji je 10 godina proveo u pećini.

Ova zvezda bi izgubila komotno 10:0 od zvezde iz 2000. godine, koja jeste bili blizu LS, ali objektivno nije bila dovoljno jaka.

Zvezda po prvi put od kad su skinute sankcije za sport nije zaslužila ni treće kolo - eto toliko je loša, previše.

Comment

• mb12
            CBC Senator XXL
            • 06.11.2006
            • 640
            • Vrbas
            • Mazda 626 2.0 TD

Puuuuu ..... koji su to oloshi od ljudi ti fudbaleri ( sada mislim na Zvezdine ) !

Stojkovic im ponudio 40000 evra , svakom, ako udju u Ligu Shampiona! Eeee, to je najveca greshka! Arkan je to najbolje znao kako da motivishe igrache da "ginu" na terenu. Nije bilo nagrada, nego je bilo kazni, pa se tako zna da je fudbalere Obilica posle izgubljene utakmice pravo sa stadiona po kishnom danu inache, odveo u neku vukojebinu i naterao ih pod pretnjom da trche dok im on nekaze da je dosta, a sve je to obrazlozio ovako: "Dobijate extra dorbu platu da radite ono shto volite, shto bi 90 % mushkaraca tretiralo kao ostvarenje sna, a vi nema veze shto ste izgubili, nego nemate volje da "kidate","grizete" na terenu za loptom a hocete da dobijate fenseraj platu, e pa nemoze! Da vidimo ko nece da trchi po blatu "

Comment

• Meda
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2006
              • 415
              • Vračar

Ocigledan problem naseg fudbala su igraci koji posle prvih 15 minuta fantasticne igre jednostavno stanu, recimo Basta i Milijas, koji su samo stali.
              Resenje tog problema jeste uvodjenje pauze na 15 min. i za to vreme da udje trener nalupa par samara i onda da nastave i tako svakih 15 min, jer oni jednostavno zaborave da se igra utakmica
              What is the sound of shit happening?

Comment

• mb12
                CBC Senator XXL
                • 06.11.2006
                • 640
                • Vrbas
                • Mazda 626 2.0 TD

Shamaranje, shibanje kaishom i naravno ukidanje plate, bi dovelo fenseraj manekenchice ,"face" i samo prozvane shmekere u red!

Meni nisu jasni navijachi Zvezde! Shta su bre hteli da udju u upravu kluba, ko daje uprava trchkarala po terenu .... Mogu njih 50000 , da svaki dan nalupaju jednog od zvezdinih igracha, da im uteraju strah u kosti, da nikad vishe ne pomisle da se "manekenishu" po terenu!

Sama koncepcija nagradjivanja je pogreshna! To je chak i nauchno dokazano. JEr ako se neipuni zadati zadatak, nishta se ne gubi, a ako se ispuni dobija se "extra" dobitak, samim tim nestrepi se da ce biti kazni novchanog tipa!

Zamislite da milicija radi po principu: "Ako neubijesh nekog jednom u 10 godina, dobicesh neki poklon!" ----- zar se sad ne vidi koliko je to pogreshna koncepcija!

Comment

• dare156
                  CBC Senator
                  • 07.03.2007
                  • 282
                  • Beograd

Zvezda prvo mora da uzme ovo raspalo prvenstvo, da bi opet stvorila ovakvu priliku sto ne ce biti lako.

Ovakvog protivnika mozes da dobijes jednom u 10 godina. Prilika koja se ne propusta.....Na zalost to je stanje u nasem fudbalu.

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Opet glas iz pećine . 2000. godine (dobro, nije 10, 7 je godina), zvezda je imala 10x jači tim, 3x lakšeg protivnika i milion puta kvalitetnijeg trenera i opet nije prošla. Nije liga šampiona seoski vašar, pa da svako tamo može da ode.

Comment

• vladabgd
                      CBC Veteran
                      • 01.01.2005
                      • 132
                      • beograd

Originally posted by Bane?
                      Kani odma si provaljen da si ti taj koji je 10 godina proveo u pećini.

Ova zvezda bi izgubila komotno 10:0 od zvezde iz 2000. godine, koja jeste bili blizu LS, ali objektivno nije bila dovoljno jaka.

Zvezda po prvi put od kad su skinute sankcije za sport nije zaslužila ni treće kolo - eto toliko je loša, previše.

e svakakve izjave sam ovde prochitao i ne zelim da komentarishem ali opaska da bi ova zvezda od bilo koga izgubila 10:0 je smeshna. cele ove pripreme djurovski (a krivo mi je shto ipak on nije ostao trener. makedonche je to - talija njemu je pao rendzers) je spremao ekipu za neku taktiku 4-2-3-1 znachi tvrda igra na nulu. realno samo u tom drugom kolu kvalifikacija moze da nam padne ekipa kao levadija gde se moze igrati 442 ili ofanzivnije a da smo proshli sve dalje tekme bi bile tvrde (nismo real, arsenal... pa da igramo lepo a i uopshte takav pristup ne prolazi).

sad imamo shansu da zaradimo koeficient kroz ligu uefa pa bar da sledece godine budemo shto povlashceniji. sreca pa smo uplali u povlasheni sheshir sutra na zrebu za prvo kolo uefa kupa inache bi mogli da zabodem bajern , atletiko, galata, ajax... ovako moze da bude neugodno ako nam padne dinamo zg i salcburg sve ostalo bi trebalo da bijemo (no tako je bilo i sa liberecom pu pu pu)

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

ove godine je svaki evropski tim neugodan za zvezdu, kao sto smo vec mogli da se uverimo.

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Svi nasi klubovi uopste balkanski klubovi u Ligu Sampiona mogu da udju samo kao rezultat velike slabosti tima s kojima igraju kvalifikacije, a ne kao rezultat sopstvenih kvaliteta.

@Vladabgd
                          vidim da provejava kroz tvoj post, da nam je treblo srece. Mozda, ali sta bi bilo i da smo prosli "na srecu". Bili bi tim za sprdnju u Ligi Sampiona, kao sto je bio Partizan pre neku godinu kad je usao. Nije cilj samo uci tamo....

Ranije sam redovno pratio Zvezdu, isao na medjunarodne utakmice, sve dok nisam shvatio koliko nas fudbal nazaduje. Prestao sam da gledam Zvezdu kad su izgubili od Dinamo Kiev-a i vidim da nisam propustio od tada.

Po meni je razlog za ovakvo stanje naseg fudbala rezultat tri faktora: losa fudbalska skola (ne toliko ljudi koji rade na skolovanju, vec generacija koja je u njoj...) i nedostatak ulaganja u igrace sa strane (zaboga, sta ce nam to, kad smo najbolji u fudbalu) i fudbalska mafija.

Comment

• ĆOMI
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2006
                            • 1705
                            • Braće Jerković,Vozd
                            • Stilo JTD 16V

Dok se kod nas klubovi ne privatizuju,i ne donese zakon o tome,nema teoretske sanse da ce biti i promil bolje...
                            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

godine izostanka sa evropske scene (zbog sankcija) su uzele danak i jos uvek ga placamo na vise nacina. spicevi su najvazniji za jedan tim, a mi ih prakticno nemamo. to je najveci organizacioni propust, i neko treba da odgovara zbog toga.

Piksi je doneo pare u Zvezdu i od Zvezde koja je bila nista vise od brenda napravio firmu. razmislite kako bi funkcionisali da je Dzaja ostao u Zvezdi i da jos uvek polemisemo da li treba da ode ili ne. sigurno da bi nam bilo mnogo teze.

i na kraju, da vas podestim da je Kosanovic najvatreniji protivnik dovodjenja stranaca u domaci fudbal (njegova izjava, par dana pre otkaza Djurovskom i preuzimanja mesta trenera). sta ocekivati od njega drugo nego da:
                              1. ako hoce da ne uskoci sam sebi u usta mora da ih drzi na klupi
                              2. bude zbog toga u stalnom konfliktu i sa Piksijem koji (normalan covek) nece da se mesa u tudj posao, i sa svima koji su odobrili potpisivanje ugovora sa strancima.

Barkosa nisam stigao da snimim dovoljno (ne znam da li ce on ikad dobiti vecu minutazu), zelim da se prilagodi i da pokaze da vredi. Lukashu bih se odmah "zahvalio na saradnji". svaku loptu je izgubio i kad treba da je sutne ko da ga neko saplete. tuzno je da je taj igrac verovatno placen pare za koje smo mogli da dovedemo najboljeg igraca Superlige koji igra istu poziciju.

mi ako s ovom navalom budemo dali nekome gol to ce biti, kako u tenisu kazu, "neiznudjena greska" odbrane.

Piksi, iznenadi nas, molim te.

(posle meca su me zvali svi ortaci da mi cestitaju na pogodjenom tacnom rezultatu, ali nemam nista od toga. nazalost bio sam u pravu)
                              Originally posted by dekideki
                              zdiba mi na malo golova, samo da ne bude 0:0...
                              .

Comment

• vladabgd
                                CBC Veteran
                                • 01.01.2005
                                • 132
                                • beograd

lukash je doshao kao slobodan igrach. zato je njegov transfer realizovan tako brzo.
                                nije se piksi istroshio u ovom prelaznom roku chak je mozda i u plusu a gde su obecanih 10 mil ? mislim ovo nije pitanje nego samo da pomenem jer nije realno da mi u nekoj sezoni imamo toliko para za transfere...

edit:
                                Originally posted by BRABUS
                                @Vladabgd
                                vidim da provejava kroz tvoj post, da nam je treblo srece. Mozda, ali sta bi bilo i da smo prosli "na srecu". Bili bi tim za sprdnju u Ligi Sampiona, kao sto je bio Partizan pre neku godinu kad je usao. Nije cilj samo uci tamo....

mi nikad ne bi smo bili tim za sprdnju u ls. jednostavno ko god da gostuje ovde nije mu lako i verujem da bismo kod kuce sakupili minimum 4 boda. a druga stvar jako je bitno i samo uci u ls jer je kolichina para koju bismo dobili ogromna za nashe pojmove i mogli bi da napredujemo sledece godine..

Comment

Working...
                                X