Telekom Srbija-Bez rominga u C.G.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Telekom Srbija-Bez rominga u C.G.

Pre jedno petnaest dana bio sam u Crnoj Gori i buduci da imam 064 karticu koristio sam je,naravno verujuci u ono sto Telekom stalno reklamira u zadnjih par meseci da su razgovori sa njihove mreze u C.G. bez rominga.Medjutim vec prvim pozivom video sam da nesto nije u redu jer si mi za nepun minut razgovora skinuli preko 170 dinara a za poslatu poruku oko 16 dinara.
    Buduci da sam od ulaska u C.G. bio na Pro monte mrezi(telefon je automatski presao na nju)palo mi je na pamet da promenim mrezu pa sam presao na M-Tel.Od tada,cena razgovora je dosta pala ali i dalje daleko od obecanih 8 dinara po minutu.Uz to ortaku koji je bio sa mnom su za par minuta razgovora skinuli 1000 dinara kredita(koje ni teoretski nije mogao da potrosi) i blokirali mu karticu.
    Po povratku u Srbiju lepo pozovem korisnicki servis i zatrazim objasnjenje.Sustina je bila u tome da bi imao cenu razgovora od 8 din/min morao sam da po ulasku u C,G. rucno da predjem na M-Tel mrezu i da prilikom pozivanja ne kucam broj kao +38164xxxxxxx nego *102*064xxxxxxx# sto bi znacilo da je nemoguce pozvati broj iz telefonskog imenika
    Naravno tu malu sitnicu nisu nigde pomenuli vec sam morao sam da iskusim na sopstvenoj kozi da bi saznao.
    Ne znam vise sta da kazem sem L O P O V I ! :x
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. pa bar si mogao da koristis telefon.

Meni je sazvakao 2000 dinara upucanih na 063 za nekih moze biti max 30 minuta razgovora.

I sto je najgore nisam mogao u spic sezoni da dobijem pristup u mrezu.

Uvalim svedsku karticu i udjem u mrezu koju hocu bez problema. Tu im je prioritet , chvrsta valuta im se vishe svidja od dinara

Sad, kazem nije opasno to sto rade kad telefon treba.

Izlazio sam na net goristeci GPRS sa S karticom, 1Mb = 16?
    Ali, kad se mora sta da se radi.

Kako god da je, gledam na sajtu mog operatora i imaju cene za roaming prema zapadu skoro iste kao 063 mreza kod nas koja je NAJSKUPLJ, chak duplo skuplja od 064 mreze.

Koristeci Promonte ili ,63 sa S karticom je isto kao daje roaming radjen u Juznoafrickoj republici, a koja su oni zona
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• DTI LET
      CBC Senator XXL
      • 13.08.2006
      • 374
      • Novi BGD

Imaju svoje fore,al samo sto se tice leta,JER,stoji u reklami do kraja leta svi dolazni pozivi besplatni,poruke i pozivi oko 7,8din(ne secam se tacno,nije ni bitno)

Koliko ja znam napravili su tu foru jer je njima kraj leta npr 15 avg a nisu oznacili tacan datum a Mosler se verovatno skoro vratio pa je palo cepanje po usima jer im je to bio promotivni period

Ja sam za 7 dana potrosio mozda 800din sa gomilom poruka i gomilom poziva,jos sam zvao Rep.Srpsku i minut oko 10din sa pdv-om

Nisam napomenuo da sam pripejd

Ogradjujem se jer sam ja bio u tom promotivnom periodu

P.S. M-tel nema pokrivenost mreze od nase granice do Pg i onda do primorja i duz cele obale ima dobar signal

Cuo sam jos jednog lika da se zalio,slican problem...sta da Vam radim promo period

@Boost - To te Bog kaznio sto si mi rekao u temi za Vrbas da ne moze svima da se ugodi za vreme
      www.opelclub.rs

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Al me kaznio nek samo nastavi tako da me kaznjava (ako ima za sta) i ja cu biti zadovoljan
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Hmm bila je ona mrezha 297..pa josh neka dva broja ja sam se na nju nakachio i sve bilo kako treba dolazeci pozivi su mi bili besplatni,poruke 8 dinara,a poziv tipa 15ak dinara mozhda i manje.I kad sam zvao morao sam +381 da kucam i to je to.

I love my

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Nisi koristio M:tel mrezu i zato ti je skidalo toliko...
            Letnji period traje do 31. avgusta...

Ja sam na postpaid...i sve je isto kao i za prepaid samo je minut razgovora nesto malo jeftiniji i sve mi je OK...ako hoces mogu da ti skeniram listing poziva

A to o skidanju od 1000 din za par minuta razgovora...nemoguce...
            Morao je debelo da se isprica za 1000 din...
            Posto iz koje god mreze da si zvao iz CG(a da nije m:tel) minut razgovora je 50-ak dinara...
            Power of dreams !!!

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Znam ja da je nemoguce ali coveku su skinuli pomenutu sumu za samo nekoliko minuta razgovora,bio je na pre paid-u ali sreca sto je imao limit na 1000 din inace ko zna koliko bi bio racun.Sad ceka listing pa ce videti.
              Inace meni su blokirali jos jednu 064 karticu bez ikakvog razloga,tek po povratku u Srbiju mogao sam opet normalno da je koristim.

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Nije to nista sestri skinuli 2500din,jednom drugaru oko 7000d,pricala mi sestra kad je isla da reklamira u telekomu da je bio neki lik sa oko 14 000din, nisu ni obavestili da treba da se konektujes na m-tel da nebi bilo rominga

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

I ko je kriv? Uvek se cita malim slovima ili izmedju redova ili se postavljaju pitanja!!!!

To je samo reklama bila, a ne obavestenje!!!!

Inace, meni je normalno tarifirano svaki put, a ovegodine sam isao vise puta u CG!!!!
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

bio je na pre paid-u ali sreca sto je imao limit na 1000 din inace ko zna koliko bi bio racun
                    Kakav limit na prepaid? Mislis imao je 1000 din. kredita?
                    nisu ni obavestili da treba da se konektujes na m-tel da nebi bilo rominga
                    Svaki put kad sam ushao u BIH ili u CG stizale su mi sms poruke koju mrezu koristiti itd...
                    Cak i dok sam bio u MTS (home) mrezi pre par meseci je stiglo obavestenje za pocetak rada m:tel mreza...

Uostalom, gde god da idete, posetite sajtove vasih operatera ili nazovite korisnicki servis i necete imati takvih problema...
                    Ne kazem da je nemoguce da operateri pogrese...ali u 99% slucajeva je korisnik kriv.
                    Power of dreams !!!

Comment

• Azrael
                      CBC Senator
                      • 29.06.2006
                      • 278
                      • Kragujevac

Najveci problem sto se tice racuna za mobilne u Cg-u, pogotovu za korisnike Telekoma je taj sto vecina ljudi nije znala, ili procitala da treba da se prbace na M-Tel mrezu, nego su skoro svi bili u Pro Monte mrezi. Tako je moja drugarica sa kojom sa bio na moru napravila racun od preko 6000 dinara, jer je svo vreme bila u Pro Monte mrezi.

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

@Honda
                        Moj lapsus,ortak je bio na POST paid-u ali je imao limit na 1000 dinara.

Comment

• gille
                          CBC Senator XXL
                          • 24.09.2006
                          • 593
                          • Belgrado

Moj klinac je krajem jula bio u CG i prebacio se na m:tel. Zvao sam samo ja njega (on nije mogao da zove van mati?ne mreže) i skinuto mu je 400 din za 10h razgovora.

Comment

• prle
                            CBC Senator
                            • 04.09.2006
                            • 223
                            • Beograd - Konjarnik

to su verovatno naplate uspostave poziva

Comment

• Tikica
                              CBC Senator
                              • 27.06.2007
                              • 220
                              • Nbg blokovi

ja sam bila na m tel..8 dana..imala 2h primljenih poziva..nisam zvala..post paid sam.. to znaci da??????
                              A u Suzi uvek ludo...
                              Odeeeee...... :D hahaha :D

Comment

Working...
                              X