@vocko
krevet je na visini 230cm...
znaci nivo na zemlji je :
level 2 je:
sve sto vidite na plafonu svetli nocu od tih zvezdica do te boje koja je naneta..tako da i nocu momci imaju vedro nebo kada plove
update:
juce kupio par kutijica i spakovao im igrice u njih...nazalost malo sam ih kupio,moram jos ...
@boost
sta ces mora se tako...inace IKEA ima strasno dobrih resenja,pa se to malo izmiksuje sa mojom ludoscu i zahtevima momaka i ispadne svasta..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
e zverko..pa ko pita nas roditelje...juce slusam onako krisom njih dvojicu kako komentarisu:
ovde je trebalo ovo da se ofarba sa plavom bojom-kaze mladji..
a stariji kaze :da moze to,a televizor nam i ne stoji bas ravno!
pa ti vidi
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
opa redbox....razumemo se u kucista a?
vrata vracena nazad,danas narucen mali ventilator marke papst-samo 120mmx120mm...
update..osvetljenje odradjeno na dugme tj.daljinski...pise da je predvidjeno za nekih 10000 saltanja...mislim da je to za mojih dvojicu malo
In chieftec we trust, kod mene je B3 pod stolom .Ovde se papst tesko moye naci tako da koristim najtise coolermastere sa modifikovanim napajanjem (redni otpor) jer mrzim da mi se cuje ista odozdo
10.000? malo je
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment