U mom stanu na cukarickoj padini, ne radi telefon. Telekom je izasao na teren i ustanovili su da telefon radi u sanducetu na ulazu u zgradu, ali da je negde od sanduceta do stana zica u prekidu. Treba mi neki majstor koji moze da mi resi taj problem.
Potreban majstor za telefonsku instalaciju
Collapse
X
-
e pa ovde se dovodi u pitanje pravna drzava, instalacija do zgrade ili do tog sanduceta u zgradi je pod "jurisdikcijom Telekoma" a instalaciju unutar zgrade je privatno vlasnistvo stanara. Da bi ti provukao zice od te "kutije" do svog stana moras da otvoris tu kutiju, a to ne mozes bez kluca koji imaju monteri. Ako to uradis a nesto zase_ers, onda ce cela zgrada da oseti sta je to gnev montera.
Najbolje je da se pozovu monteri koji su to radili i savet koji ti je prolupator dao.
Moze da ti to sredi i neki elektricar, ali uvek postoji rizik poslaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Taj sam, posalji mi broj mobilnog i adr. svraticu da pogledam sta je, u velikoj sam guzvi ali verujem da nije neki poseban posao. Da li znas koje si rebro i par u ormanu ili mora neko da se zove. Da li je do ormana u zgradi sve ok. Na kom si spratu zbog duzine zice. Pozz
Comment
-
-
Comment