Za sta mi dajemo 300 dinara pretplate?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

a kako oni znaju da ja imam TV. da nece mozda da mi udju na gajbu???
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

1. da li na RTSu ima REKLAMA
      da.
      i to usred glavne informativne emisije.
      usred Eurovision direktnih prenosa.
      usred live sportskih prenosa.

svih 24 sata.

jasno je da nema prava u EU, ali mi nismo (još ni blizu) EU pravnog sistema.
      ina?e ja ne pla?am 2 pretplate, koliko mi sleduje...

RTSu je vec platio kablovski provajder
      nije, kablovski provajder kod nas ne postoji.
      ono što se napla?uje je "usluga održavanja instalacije", dakle ne pla?aju se sami TV programi.
      još jedna mu?ka RATEL ekipe koja je aminovala kablovsku hajdu?iju- ilegalni rad.

da ne pri?amo da je po zakonu predvidjeno, odnosno zvani?nom planu ministarstva da je još oktobra 2006, uveden T DVB kao stanrard emitovanja.
      tj digitalni zemaljski prenos je samo ministarstvo naložilo da se aktivira, javno na sajtu bivšeg ministarstva kapitalnih investicija.

a nailazi ve? 2008. godina...
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Ja znam da sigurno necu placati, sta ja jos treba da napumpam onaj zecici pelboja paltu.
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• ĆOMI
          CBC Senator XXL
          • 31.08.2006
          • 1705
          • Braće Jerković,Vozd
          • Stilo JTD 16V

Ne placam i nemam nameru... Imama kablovsku i nju placam,obicne antene nemam i boli me uvo...A to da li na kablovskoj ima RTS kanala ili ne mene uopste ne zanima,nije moj problem...
          OPEL CLUB SERBIA

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Ranije su koristili one strasne sprave TV detektore. A sada su nakacili na svako registrovano broilo za struju i gotovo. Ni ja neplacam trenutno i svaki put kad vidim racun za struju ja se sokiram. Malko odahnem kad vidim da je veliki deo racuna TV pretplata.
            RTS emituje samo reprize koje je cak ponekad lepo i pogledati ali 20x su ih reprizirali pa su mi se smucili.
            Jedino sto gledam na RTS-u ponekad je skupstina mada i nju ce poceti da repriziraju
            Pre ili kasnije ce me tuziti. E sad neko iz Nisa treba da se javi i da kaze sta je bilo sa gradjanskom neposlusnoscu i neplacanjem racuna za struju s kraja 90tih???
            Ajde Nislije...
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Ja neplacam i bas chekam da me tuze pa da vidim kako ce im se moj advokat naj......i ma....e na sudu, samo ih chekam i bas bi me obradovala tuzba.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• mb12
                CBC Senator XXL
                • 06.11.2006
                • 640
                • Vrbas
                • Mazda 626 2.0 TD

Ovde kod nas nemozesh da platish samo struju a da neplatish pretplatu .... ja neznam kako placate struju a neplacate pretplatu, postho je TV p[retplata vezana za El Brojilo , i nije vazno da li imash TV vec da li imash El Brojilo ...... moj rodjak koji ima malu fabriku, ima desetak brojila i svaki mesec mora da da oko 50 eura za pretplatu ..... shto se tiche rachunice da dobiju svaki mesec oko 1,2 miliona evra, to je totalno pogreshno...... u Srbiji ima preko milion domacinstava, a svako domacinstvo mora imati jedno brojilo, e sad ima njih koji imaju dva, tri, a ima i fabrika .... pa tako rachunica doseze preko 4 miliona evra mesechno ode u RTS-ovu kasu!

E sad kontam da ovo shto prete i govore ko neplaca ,da su to ljudi koji neplacaju struju, pa tako ni RTS pretplatu!

Comment

• Bane_Saabijach
                  CBC Veteran
                  • 08.08.2007
                  • 108
                  • Veliki Popovich

Jel zna neko kako se troše te pare od pretplate? Da se obratimo povereniku...?

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

Prvo distribucija namiri svoj racun za struju pa tek onda ako pretekne odlazi na pretplatu.
                    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

kolko se secam vi sami odredjujete koliku cete sumu da uplatite za struju. e sad ovo sto viper kaze za advokata... nisma bas siguran da ce da moze i da prodje posto je zakon takav koji kaze da mora da se plati. a zakoni su tu da se ne postuju tako daaaa... ne dam bre ni paru za RTS.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Ne znam kojim to mehanizmom i nacinom placanja mozete izbeci placanje pretplate? Ako dodje racun za strujuod npr. 3000 sa pretplatom ukljucenom, vi platite 2700 - i sledeci put vam dodje racun za taj mesec i dodatnih 300 dinara koje ste ostali duzni prethodni mesec za utrosenu struju, ne za pretplatu. I kako to onda mozete izbeci? Ne mozete platiti jedno bez drugog.

I mozete da se zalite Bogu, protiv toga ne mozete nista. Slazem se da je glupo ali tako je kako je.
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

@ 206 da moze se razdvojiti edb i tv, jer ako ti je struja 2000, a tv 300, uplatis 2000, sledeci racun ako ti je struja opet 2000 ima dug od 2000 za struju i 600 za tv. Tako znam da ljudi teraju i da im je vec dug preko 4000 din, a struju im ne iskljucuju.

ja sam redovan platisa, ne iz razloga sto volim ili gledam Rts, vec iz razloga sto je ova drzava daleko od pravne, pa ce da se opet nesto retroaktivno izglasa, pa ne zelim da placam sve zaostale dugove.

Pretplatu cu sa zadovoljstvom da placam kada odgledam makar jedan film bez reklama i kada mi se muzikca emisija na rts-u bude razlikovala od pinka.

Takodje koliko mi je god lutrija da li ce mi deca u 11h prepodne videti sexualne scene na pinku nista manja verovatnoca nije ni na trs-u, samo sto je to verovatno obrazovna emisija (sexualno vaspitanje)

ne vredi trositi previse reci, kalif na mesto kalifa... a novi je kalif "iz no god"

"nicija nije dovjeka gorela"
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Ja licno ne gledam TV vec 4 godine. Pogledam samo uzgred kad sam u Srbiji, i s obzirom da imam veliku averziju prema RTS-u, nikad se ne zadrzavam na njemu, ali cujem od mojih da je katastrofa program. Cak su se i puleni iz "zlatnog" vremena su se vratili, poput onog Zike Seljaka, sto vodi jutarnji i Alvirovica... Neznam jesu li jos uvek i prenosi nacionalne selekcije u fudbalu na Pink-u, ali mislim da je to apsolutna sramota. Cudim se za sta se stvarno placa pretplata, ali kad razmislim bolje, i vidim koj skot vodi TV i kako se ponasa ( http://www.youtube.com/watch?v=geCKoeJcUwg ) nije ni cudo.

Iako se slazem sa idejom nacionalnog javnog servisa, za partijsku masineriju RTS-a nebih dao ni dinar.

@stevanves
                            U normalnim drzavama deklarises broj TV i radio uredjaja koje imas u kuci i to se koristi za odredjivanje pretplate. Neznam bas da li mogu da ti udju u kucu i popisu, ali znam da se ne isplati zaje*avati se sa drzavom za tih 20-ak evra godisnje. kao sto rece BOOST, za te pare dobijes TV program bez reklama.

Originally posted by djukic
                            Pre ili kasnije ce me tuziti. E sad neko iz Nisa treba da se javi i da kaze sta je bilo sa gradjanskom neposlusnoscu i neplacanjem racuna za struju s kraja 90tih???
                            Ajde Nislije...
                            Nenznam tacno na sta ciljas, sli sam cuo price koje plasiraju dobrotvori koji su bili na vlasti 90-tih da je Zoran Zivkovic naterao ljude na gradjansku neposlusnost i paljenje racuna za struju. To je apsolutno netacno, jer u Nisu nisu placali struju samo oni koji objektivno nisu imali novac i veliki broj onih koji su mislili da su najpametniji, pa iz obesti nisu placali struju. Ima ih recimo u mojoj zgradi gomila, kojima je grejalica gorela uz sve otvorene prozore....a nisu placali struju.

Kako to u zemlji Srbiji obicno biva, ponovo su takvi debili bolje prosli od gradjana koji su izmirivali obaveze na vreme. Zatezne kamate nije bilo, reprogram dugova, placanje na rate, pojela inflacija, k-palac, i provukli se uz sicu za 10 godina neplacanja. Poznata situacija kao sa autima na CG tablice, zar ne ?

Comment

• jevtic
                              CBC Senator XXL
                              • 26.11.2006
                              • 729
                              • beograd

leti leti pesmo moja.

48 sati smora.
                              ,
                              zika sarenica.

mirko alvirko.

muzicka slagalica sa milkom canic...

bolji zivot, srecni ljudi, surda, paja i jare, bogati ujka iz amerike, tek da obnovimo gradivo.

visoki napon.

i da od skoro ponovo cemo moci da gledamo i tv bingo.

Posle nekoliko godina pauze na programe Radio televizije Srbije vra?a se emisija TV Bingo, jedna od najve?ih nagradnih igara na sre?u kod nas. Ugovor o tome potpisali su generalni direktori RTS-a Aleksandar Tijani? i Državne lutrije Srbije Bojan Krišto.

Prva emisija trebalo bi da bude emitovana 22. septembra, kaže generalni direktor Državne lutrije Srbije Bojan Krišto. Predvi?eno je da u njoj bude mnogo zabave, a nagrade ?e se izvla?iti u direktnom prenosu. Osim nov?anih, predvi?ene su i brojne robne nagrade poput ku?nih aparata, nameštaja, putovanja i automobila.

Bingo tiketi prodava?e se na uplatnim mestima Državne lutrije Srbije i trafikama širom zemlje.

i sve to za 300 dinara.
                              ex - fabia 1.9 tdi
                              golf 2.0 tfsi

Comment

• MOSLER
                                CBC Senator XXL
                                • 27.05.2005
                                • 1064
                                • Niš

Ja sam prvi za placanje tv pretplate,ali pod uslovom da jedine reklame na tom kanalu budu one koje ce prikazivati koju cu sledecu emisiju da gledam.

Naravno ocekujem da u jutarnjem programu redovno vidjam lica poput Madone,Kylie Minogue,50 Cent-a i ostalih slavnih licnosti.
                                Isto tako bilo bi normalno da na premijeru svog novog filma ovde u Srbiju svrati povremeno i Stalone,Tom Kruz,Pamela,Andjelina sa Bredom i jos po neki glumac iz Holivuda.
                                Podrazumevalo bi se da na RTS-u ne bi bilo nikakvih repriza,vec sveze snimljenih domacih i stranih serija kao i filmova tek izaslih iz bioskopa,zatim sve utakmice prvenstava i kupova a uz Formulu 1 i Indy car trke i 5-6 trenutno najpopularnijih licencnih kvizova.

Sad svi verovatno mislite da sam preterano ironican, ali uz sumu koju mesecno dobijaju (ili bi trebalo da dobijaju) to zaista nije nemoguce!!!

Comment

Working...
                                X