Od pre neki dan kada otvorim bilo koji forum gde sam registrovan, trazi se da se ulogujem. Obicno je to automatski kada udjem na forum ali od pre neki dan svaki put kada ukljucim kompjuter i udjem na neki od foruma sistem ne prepoznaje moj kompjuter i trazi log-in.
Potreban savet od kompjuterasa
Collapse
X
-
Nesto si cackao oko cookies-a, il su ti disableovani skroz il se brisu sa gasenjem browsera.
Za ZL:
tools->preferences->privacy vidi el stiklirano "allow cookies from sites" i stikliraj ako nije. Ako jeste, imas malo ispod 'Private data', ili unstikliraj 'always clear my ...when I close FF' ili klik na settings unstikliraj cookies.
Za IE:
Predji na ZL pa vidi iznad
to e to
-
-
Nije mi IE pri ruci, al potrazi medju tools->internet options->advanced... trebalo bi da ima spisak svega i svacega, pa vidi el su ti cookies enableovani.
Sad mi pade napamet, mozda ih brise i neki nazi anti*ware...el si instalirao nesto slicno skoro
Comment
-
-
a menjao podesavanja postojecih? Si pogledao ovo u podesavanjima IEa?
Ukratko, forum te pamti tako sto ti, kad mu kazez da te zapamti, postavi text fajlcic (cookie) u kom stoje tvom user i verovatno jos par stvari... i onda kad se pojavis, proverava el imas to jos kod sebe i ako imas loginuje te. Tebi ocigledno nestaju u medjuvremenu, a to moz se desi samo na 1 od 3 gorepomenuta nacina. Ako nije do anti*warea, ostaju to podesavanja browsera. Prodji jos 1 i potrazi sve gde se spominju cookies, il sacekaj nekog sa IEom da ti kaze tacno gde i sta je kod njega.
Comment
-
-
Ne mora da znaci da si ti izbrisao, jednostavno se ponekad sam resetuje, to jest izbrise coockies, da li IE, da li neka Windows alatka, neki scheduled program ne znam, ali i meni se desava s vremena na vreme, naravno opet se ulogujem i to je to!
E sad posto ja cesto prckam kompjuter i svasta nesto probavam i radim, vrlo je moguce da i sam usput dirnem nesto sto izbrise coockies, ali opet kazem nista alarmantno!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Stvar je u tome da su svi kukisi bili na mestu. Ranije mi se to jednom ili 2 puta desilo, po savetu sam izbrisao sve kukise i ponovo se ulogovao-posle toga nije bilo problema.
Sada sam takodje izbrisao kukise (posle toga kako se pojavio problem) kao prethodnih puta ali ovaj put bez uspeha.Boost or bust...
Comment
-
-
Prva recenica malo konfuzna
Eon je u pravu..
Tool/internet op/general/tempor.in.files..delete..prva stvar zbog koje dolazi do zahteva za ponovno logovanje!
Zatim, ako koristis browser ie, pa predjes na operu ili mozz..trazice ti sifru i pass..
Komp nece sam da poludi i da ti odbije login, neko ti je cackao ili si cackao..
Comment
-
-
Nijedan kukis nije bio izbrisan kada se ovo desilo. Tojest posle problema prvo sto sam uradio je da pogledam kukise, svi su bili na mestu (nije lako naci to sto ti treba na spisku od nekoliko stotina ili hiljadu kukisa).
Posle toga sam ih sve izbrisao, ulogovao se na sve forume, izasao iz neta,iskljucio komp.,ukljucio komp,usao na net, usao na sajtove i ponovo mi je trazeno da se ulogujem.
Usao u IE opcije, nasao kukise (bilo samo tih nekoliko od sajtova koje sam posetio posle brisanja kukisa a pre gasenje kompa), svi su na mestu bili.
Ponovio proceduru - sa istim (ne)uspehom.
Nema ko da cacka osim bebe od 6 meseci i 2 kuceta, supruga se ne bavi kompjuterom.Boost or bust...
Comment
-
-
pa nemoj da se ljutis
samo mi je malo cudno to...
Comment
-
Comment