Ukinut „Marko Živiæ šou“

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veljko
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2006
    • 476
    • Backi Jarak, NS
    • Volvo V50 DRIVe

Ukinut „Marko Živiæ šou“

?Marko Živi? šou?, najgledanija emisija na ina?e slabo gledanoj Televiziji ?Foks?, skinut je s programa! Sino? je prikazana poslednja epizoda, a prema re?ima ljudi s ?Foksa?, zbog prelaska na novu jesenju šemu emisija se ne?e emitovati bar mesec dana, a gledaoci ?e biti obavešteni da li ?e se ?Marko Živi? šou? i dalje prikazivati na ovoj televiziji. Sa druge strane, glumac Marko Živi?, ?ija je emisija za kratko vreme postala veoma popularna, za ?Blic? kaže: ?Šou je završen, a da li ?e nastavka biti ili ne?e, i gde, vide?emo...?

- To zavisi od mnogo faktora. U svakom slu?aju, ja sam zadovoljan, jer smo uspeli u svojoj osnovnoj nameri - da probudimo i malo oraspoložimo jedan uspavani i depresivni deo Srbije, na koji ve? predugo niko nije obra?ao pažnju... To su ljudi kojima je bila potrebna emisija uz koju ?e se opustiti i nasmejati, koja ?e im pomo?i da bar na trenutak zaborave na egzistencijalne probleme koji ih svakog jutra do?ekuju. Nismo im pružili samo laku zabavu - jer takve zabave na našim televizijama ima i previše, a njima to nije ni potrebno ni dovoljno. Radili smo srcem, uložili smo sve svoje veštine, optimizam i dobru volju, i mislim da su to ljudi prepoznali - izjavio je Živi? koji je dodao da mu je naro?ito drago što je emisija bila gledana na celom Balkanu, a i u Evropi, svuda gde žive ljudi koji su, kako kaže, prepoznali pozitivnu energiju emisije.
    - To znam iz mejlova koji su mi svakodnevno stizali i koje sam sve, zaista, ?itao. Nas zanima taj osmeh koji smo ipak pronašli i koji moramo da sa?uvamo, jer je on naše najja?e oružje. Osmeh, Srbijo, osmeh, prijatelji, gde god da ste. Branite ga, koliko god pokušavali da nam ga uzmu! - ispri?ao je Marko Živi?.
    Po re?ima ljudi sa Televizije ?Foks?, ?Marko Živi? šou? se od 3. septembra kada startuje nova jesenja šema više ne?e prikazivati, a gledaoci ?e biti blagovremeno obavešteni da li ?e se nakon mesec dana pauze emisija i dalje prikazivati na ?Foksu?.
    Na naše pitanje zašto ukidaju svoju najgledaniju emisiju, sa ?Foksa? smo dobili odgovor da je ?Marko Živi? šou? bila najprepoznatljivija ali ne i najgledanija emisija, kao i da je ve?u gledanost imao filmski program (?!).
    Me?utim, ?injenice govore da je u periodu od juna do avgusta, šou Marka Živi?a zauzimao prvo, odnosno drugo mesto na listi najgledaniji tok-šou emisija na srpkim televizijama, pa ne?e biti nikakvo iznena?enje da ?Marko Živi? šou? nastavi da se emituje, ali na nekoj drugoj TV stanici...

Snimljeno 95 emisija
    Pri?a se da je šou skinut sa programa zbog toga što je Živi? u pojedinim emisijama ismevao naše politi?are. Me?utim, Marko kaže da prvi put ?uje za to i napominje da mu je teško da poveruje da je emisija jednog ?malog Marka Živi?a? mogla da izazove toliku frku. Ina?e, emisija ?Marko Živi? šou?, koja je ra?ena po uzoru na tok-šou programe koje vode Džej Leno i Dejvid Leterman, po?ela je da se prikazuje 24. aprila, emitovana je svakog radnog dana, a ukupno je prikazano 95 emisija. Za kratko vreme, ?Marko Živi? šou? je postao veoma popularan i emisiju je prose?no gledalo oko 900.000 ljudi.

moje misljenje o emisiji

mogu reci da sam (bio) redovan gledaoc i da mi se u dopao sou, moozda je bio malo previse vickast u nekim delovima, ali nije za zameriti, no ipak smatram da je bio gledaniji od filmskog programa fox-a
    Bolje biti sretan nego pametan
  • Timothy Leary
    CBC Senator XXL
    • 23.04.2006
    • 439
    • Beograd

ne znam zasto, ali ja ne mogu da ga smislim, mnogo mi imitira Jey Leno-a, nema mi bash tu harizmu...just my 2 cents

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Covek je toliko isilovao sve one pokusaje da bude zanimljiv da mi je prosto odvratan, jako iritantan i dosadan!
      Totalna malogradjanstina, onaj najgori i najplici Americki nacin razmisljanja gde se publika tretira kao glupa masa gde mozes da joj namestis sve i da ona to kao ne provali, pih vredjanje intelekta svih nas!
      Namesteni razgovori, namestene sale, publika...
      Jednostavno nemam reci kako nesto dobro ne dodje sa tog zapada i iz te Amerike, licno pratim neka desavanja, konkretno na polju muzike i to ne da je nedostupno i nepoznato ovde, nego bi vise bila poznata muzika sa Marsa nego bilo sta sto valja iz Amerike i ostalih delova sveta!
      Sta tvorci takvog nacina razmisljanja misle o nama, koliko moramo da smo glupi da bi progutali tako nesto?! Pa, cim je tako gledana emisija ocito da ja negde gresim, a ne oni! U ovoj zemlji, ne zaboravimo, takodje je jaaako popularan i Grand Show sa svim onim promiskuitetnim devocicama, prostitutkama, narko ovisnicima i gay promoterima, sta vise reci!
      Marko Zivic Show je jedna od najgorih stvari koje sam video na TV u poslednjih milion godina, tipican je primer tranzicionog haosa u kome se nalazimo i nadam se da ce ova faza uskoro proci, isto kao sto je prosla i ona "200 na sat uuuuu krivinu"!

Kada se u Srbiji, cak i na najmanjoj i najsiromasnijoj televiziji pusti spot Tommy Emanuel, Dream Theatre, ili Jonathan Butler na primer znacu da su stvari postavljene koliko-toliko na svoje mesto, do tada stegnimo zube i ucimo nasu decu prvo kako ne treba, pa onda kako treba...
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Nekad je skroz blesav,a nekad ume tako da smori...mada treba to razumeti ipak ne mozes ti svaki dan da sedis kuci i smisljas provale za veceras! U globalu je skroz ok medjutim cinimi se da je jedini razlog celog ovog ukidanja ipak prozivka koja je pala na skupstinu Srbije u emisiji kad je gosta bila Neda Arneric.

Jes' da je ovo demokratska zemlja ali izgleda da se neki od ministra naso gadno povredjenim pa je odlucio da Marko ode malo na odmor,klasika!
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Vi jos gledate TV ?

U mojoj kuci TV gledaju moja gospodja (ukoliko ima neki dobar sport, sad je tenis aktuelan) i bebiste (ona voli reklame, mnogo su sarene, vesele, pa joj je zanimljivo).

Van opisanih sadrzaja TV je totalno neinteresantan...

Ziveo daljinski !!!

edit:

Moja tetka najvise voli Diskvoajer = Discovery i Helmut = Hallmark
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

M Z sou je malo isforsiran, ali opet bolji od vecina live emisija kod nas... Mada ja nisam mogao da ga gledan nikako!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• RANK
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 1635
              • Beograd
              • FIAT MAREA WEEKEND 1

sou mu je bio obicno smece
              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Hermes
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 1306
                • https://t.me/pump_upp
                • bemve

Meni je bio OK i sa zadovoljstvom sam gledao taj `sou` koji je ipak razlicit od mora drugih emisija na slicnu foru.
                https://t.me/pump_upp

Comment

• barda
                  CBC Veteran
                  • 28.11.2005
                  • 154
                  • Novi Sad

Meni i nije zao!

Kod mene se vrte samo NG, Discovery, Explorer, Animal Planet

Zivotinjski svet nezna da glumi

A i uvek su iskreni

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

ako je pay TV paket, onda znam sta se jos vrti
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• barda
                      CBC Veteran
                      • 28.11.2005
                      • 154
                      • Novi Sad

Nije Pay paket, a opet kazem da zivotinje neznaju da glume!

Covekolike zivotinje i to glume

Comment

• veljko
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2006
                        • 476
                        • Backi Jarak, NS
                        • Volvo V50 DRIVe

posto vidim da se ovo pretvorilo u reklamu za disklaveri i sl.

a i shvatam da je nekom interesantnije gledati grand sou
                        ili gledati doticni sou sa gnusanjem pogotovo prvih 10 - 15 minuta sa vicevima i sl.

i kao sto u naslovu teme stvarno lepo pise - naslov teme
                        a ne sta vi gledate ili ne

hvala na razumevanju
                        Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

nekad je znao da pretera ali su mu gosti bili daleko naj naj u odnosu na druge emisije slicnog karaktera. 'bem ti drzavu!!!!
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ovde izgleda jos uvek ne sme da se pretera u izjavama, nazalost!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Sasha
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 4126
                              • Novi Sad

Pogledao sam 2-3 emisije, zbog dobrih gostiju. On me iritira.
                              www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                              X