Pinaclle pctv 110i pro TV kartica snimanje u mpeg2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Pinaclle pctv 110i pro TV kartica snimanje u mpeg2

Naime pomenuta kartica snima u mpeg1 vcd i divx formatu,ovaj drug nij elos ali pokoci skroz kompjuter dok je prvi nikakav e sad pomenuti program Pinaclee tv centar nema podrsku za mpeg2 DVD format snimanja koji daje otimlne rezultate pri snimanju a ne koci racunar,jel zna neko koji program mogu da koristim a da pritom imam zvuk pri snimanju programa,koristio Intervideo 3 pri snimanju bluruje sliku i zvuk je izoblicen,Chris TV koci pri snimanju i nema zvuka

Jos nesto koliko bi pomogao recimo Athlon dual core 65nm 4000-+ pri snimanju u recimo divx-u,sada imam Athlon 64 +3000 single core
  • Zeljko
    CBC Veteran
    • 22.05.2006
    • 115
    • Kać
    • Fiat Bravo

Probaj CyberLink PowerCinema 5, ili neki stariji CyberLink software.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

nero vision, dscaller, mpeg video wizard dvd (ovaj tre?i se baš tako zove)... uz odgovaraju?e mpeg2 kodeke.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

www.dscaler.org
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

Mozda cak i virtualdub, ima verziju optimizovanu bash za dual core.
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Što se snimanja u mpeg2 tiče, jedino sigurno rešenje je InterVideo WinDVR (malo nezgrapan i naporan, ali krajnji rezultat dobar), a ostali programi mogu da rade, ali isto tako mogu i da naprave mnogo, mnogo glavobolje.

Comment

• nele22
              CBC Veteran
              • 22.10.2005
              • 111
              • BIH , okolina Modrice

Definitivno kod mene se najbolje pokazao SONIC MyDVD,probao sam sa:VirtualDub,PINACLE STUDIO i sta sve nisam probao dok nisam naterao da snimanje sa DV kamere preko FireWire kartice radi u realnom vremenu otprilike bez kocenja i ostalih nuspojava.
              Sto se tice CODEC-a koristim K-lite codec pack v2.75 i nista vise.

Moja preporuka ti je SONIC MyDVD,jer ako imas dovoljno brzine mozes sa njim da rezes direktno na CD ili DVD!!!

Inace je kod mene u masini AMD XP2500+ Barton i nebih ga menjao nizasta na svetu.
              Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja za direktno kodovanje i snimanje u MPEG 2, i odmah rezanje na DVD/VCD koristim Leadtek Winfast PRV.
                kao ulazni signal koristim USB Win Fast Pro II i Sky Star2 za sat prijem.
                nemam nikakvih problema sa zvukom.
                laptop 1400MHz.
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Originally posted by Bane?
                  Što se snimanja u mpeg2 tiče, jedino sigurno rešenje je InterVideo WinDVR (malo nezgrapan i naporan, ali krajnji rezultat dobar), a ostali programi mogu da rade, ali isto tako mogu i da naprave mnogo, mnogo glavobolje.
                  On je na starom racunaru radio savrseno verzija mk2,na ovom novom izgleda problem pravi zvucna kartica on board 7.1 realtek hd audio,zvuk je distorziran i uopste se ne vidi u meniji da vec je blurovan audio in,cak se i slika pri snimanju samo doduse zatamni tako da se skoro nista ne vidi

probao dcscaler,virtual dub,power cinema,vecina odbija da snima zvuk a neki cak i sliku,izgleda da je jedina pomoc novi drajveri za realtek HD audio i Intervideo dvr2 doduse nejga mora da nadjem

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Evo posle isprobavanja vise programa nece da radi uopste tj neprepoznaje tjuner i nemoze da nadje nijedan kanal,mogu samo capture da radim

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Što se DSCalera ti?e, namestiš audio output device pa ako ti pokaže blue konektor u spisku, onda ga izabereš, ako ne izadješ, pa opet šaraš sa input i output, sve dok ne u bodeš da piše input i blue, posle toga više ne ulaziš u audio setup (ili ?eš opet imati po la sata zezanja), ako treba nešto da se mute/unmute, to radiš iz miksera, ho?e nekad da ne isklju?i zvuk kad izadješ iz programa... i tako...
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Ma ok je savet znam za to izgleda da je problem sa realtek drajverima za 7.1 onboard zvuk,i to se desava sa svim karticama koje sam kacio,zna neko dali ima resenja nekih drajvera namenjenih specijalno za resenje tog problema,evo sad imam sliku ali cim pokrenem bilo koji program za TV odmah mutira zvuk wave :x

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

Pogledaj opciju u dscaleru i iskljuci automatic mute
                          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Auto Mute odra?uje line odnosno kako to sada zovu blue in, a kod ovih kartica o kojima se pri?a odradi ga u output varijanti, dok ga u input ako imaš sre?e ne dira... kad jednom proradi i gledanje i snimanje i da isklju?i zvuk posle gašenja programa ja ne pipam ništa...

Comment

• Wiz
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3104
                              • Nish

Ma batalio sam Dcscaler,posle njegovog pokretanja nece da mi nadje ni jedan kanal u Intervideo windvr i ostalim programima a nema ni snimanje,bar ova moja verzija,sto je najcudnije sad mi svaki tv program mutira zvuk

Comment

Working...
                              X