Najbolje bi bilo da ukinemo saobraćajnu policiju i sva saobraćajna ograničenja.
Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM (10eura)
Collapse
X
-
jel neko ikad bio u situaciji da mu pandur dodje i trazi pare
Comment
-
-
Kod mene su dvojica pala za 1000,00 din. 500/kom. (tj. panduru)-sramota, ja se za te pare ne bi brukao!EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Chekajte.....mislite da su eto tako na "jedan obichni poziv" gradjana, ti zagnojeni inspektori ishli da hvataju tog milicajca ...... da se razumemo, ne branim ni jedne ni druge, a ovo pishem poshto je i u Srbiji ista takva situavija kao i u Bosni ......
Pa taj pajser od milicajca i treba da lezi iza reshetaka kad je tako glup ...... sa druge strane, ili je trazio pare od nekog glaveshine, mafioze ili nekog sasvim obichnog choveka koji ima vezu. prijatelje,uticaj na te inspektore.....
Takodje ne treba da se iskljuchi mogucnost da su inspektori imali pik da nogiraju nekog iz sluzbe da bi mogli da ubace nekog svog u sluzbu .....
Ponajmanje su to oni radili zbog mita i korupcije, a najvishe zbog svog ****ta!
Comment
-
-
Originally posted by CarA ja bih tebe na goli otok sto prolazis kroz crveno i jos bi da se izvuces sa 10 evra.
Joj vas postene sto bi voleo da navata neko ko nece kintu da uzme bas da vidim da li bi ste rekli:"Ako me je kaznio i ako sam ostao bez dozvole kad pravim prekrsaje.!!!
Kad sednete da vozite pisite koliko prekrsaja napravite,sracunajte koliko bi vas to kostalo i odnesite pare u SUP i recite da ste prekoracili brzinu,da niste propustili pesaka....kad ste vec toliko posteni!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Dobro aj sad ja sam patetican,a ti veljko budi sad realan i 200% iskren pa mi reci da nikad nisi tutnuo neku kintu panduru u dzep da ne bi ostao bez dozvole zbog nekog prekrasaja ili sl.
jednom sam uhvacen kako sam skenuo pogresno kod spensa u NS, znak je postavljen 20 m od raskrsnice i to za dozvoljeno kretanje pravo i desno a ja skrenuo levo, koji ja naravno nisam video-kriv- kazna placena ,
drugi put
svesno pravim prekrsaj, ( ne sto volim nego nema smisla da je zatvorena)
izlazim iz ulice u koju je po znakovima nemoguce uci, posto je iz svih pravaca zabranjen ulaz (?) - ulica preko puta sinagoge
naravno, stoji bas tamo lice u plavom i zaustavlja- kriv -placam kaznu
i treci put
na izlazu iz B. Jarka ( gde zivim) i uhvate me sa brzinom od oko 80 km/h
placam kaznu
nikad nisam pomenuo da zelim da dam mito ni na koji nacin
samo vodim raspravu da mi smanje kaznu
jednom su kolege iz firme uhvaceni za prekoracenjem brzine
i dali su neku kintu
i nakon par stotina metara ih zaustavlja kontrola i pita da li ih je zaustavila patrola i da li su platili kaznu ili sl
rekose da nije
dakle
ko voli nek izvoli
jos jednom
svakog pandura na robiju koji trazi mito
oduzeti penziju- pa nek se pita sta je radio
i na kraju: sta pandura boli k.. ako sam "ja" prosao kroz crveno, sta koji k.. on ima da misli o meni i mojoj upotrebi vozila
njegovo je da kazni a ne da naplacuje reket
kao, on je dobar, meni izlazi u susret
izlazi djavola
polako
dodje maca na vratanca
edit
Kad sednete da vozite pisite koliko prekrsaja napravite,sracunajte koliko bi vas to kostalo i odnesite pare u SUP i recite da ste prekoracili brzinu,da niste propustili pesaka....kad ste vec toliko posteni!
pa izracuna koliko je novca ulozio u svoj bolji zivot, al tudjeg, pa sve to podeli sa postenjem
naravno otuda proizilazi da su svi panduri lopovi a gradjani jbg. jadni posto nemaju para i imaju priliku da se izvuku za 500 din
ha ha ha
ja sam bravar u prizvodnji alu i pvc stolarije
neverujem da sa za moju bransu kaze da smo lopovi, a zivimo od svog rada
al za pandure
koji su na drzavnim jaslama, i jos reketerijaju jadne gradjane
pa ja bi se "ubio" kad bi za zvanje koje obavljam bilo generalno - lopovi
c c c
em ih placamo , em nas zaebavau
naravno , ovo sve se odnosi samo na one koji se prepoznajuBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Ocigledna je razlika sto neko vozi po N.Sadu a neko po Beogradu.
Stvarno izvinite NovoSadjani ali ja zelim da stignem na mesto odredista istog dana...a bez pravljenja raznoraznih prekrsaja u Beogradu to nije moguce.
Ili treba da su ti pobili pola porodice da budes hladan i da si oguglao na sve i svasta i da ti je sve jedno ako uopste i ne stignes..
Ja svaki put imam blage nervne slomove kada se sunjam po centru grada...prekljuce sam doziveo tezi slom
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
U Beogradu je uzasno ****na Interventna policija a pazite ovu pricu:
Stojim ja na semaforu kod studenjaka u pravcu Tosinog bunara i u jednom trenutku neka koliko sam video Honda Prelude(stock) proshisha pored mene(crveno svetlo) i to je vozio u suprotnom smeru i chovek pod ruchnom naglo skrece levo(kod Akademca-pekare) za njim ide punto policijski i punto da skrene levo odjednom naglo ukochi.I ja ono kao shta sad,kad ono iz pravca 11-aprila 2 pajera interventne znachi prozujali su kroz raskrsnicu 100km/h+ i za njim i kasnije chujem na radiju da su ga uhvatili da se lik zabo negde.I zamislite sudbinu njegovu em shto je verovatno dobio batina kao konj a kao drugo bezi od policije i to interventne sa kojima nema zajebancije jer sa njima se nije ********ti...
Pre jedno mesec dana ih vidim ispred splavova na zemunskom keju(kod akapulka) onako poredjana dzip i njih 16 se naslonilo na dzipove i odmeravaju ribe koje prolaze au kako mi krivo shto nisam nekako uspeo da slikam taj prizor...
Comment
-
-
vidi M
verujem da je u beogradu potrebna zustrija voznja
ali i verujem da se slazemo da je prolaz kroz crveno nesto neprihvatnljivo
istina u NS
ako si 5 u redu na semaforu
i upali se zeleno
i dok svi ne krenu onaj ispred tebe tek onda ubacuje u prvu i krece
al ovde je tema
"Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM (10eura)"
znaci problem je kad te uhvate
sto traze pareBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
To da...da ti trazi pare to je ne prihvatljivo...iskreno meni nikad nisu trazili...ali kada im ja ponudim onda uzmu i to mi je ok. on meni ja njemuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa eto Veljko ja i ti ocigledno pricamo o istom samo se nerazumemo,verovatno druga talasna duzina ali upravo si reko ono na sta sam ja i mislio:"Nikad nisam pomenuo da zelim da dam mito ni na koji nacin samo vodim raspravu da mi smanje kaznu"!
E pa da nema mita i korupcije nebi ti mogao ni A da kazes!
A sto se tice Bg-a to je posebna prica,naspram Bg-a u NS-u nema uopste guzve.Kao sto rece M dok predjes 5km puta ti si napravio min.3 prekrsaja jer kroz crveno da prodjes to je "normalano" jer se redovno ceka na semaforima,ostaje se u raskrsnici,ma bre ima prekrsaja svaki dan koliko hoces i normalno je da se uvek nesto krsi! Znam da niko nepostuje ogranicenje brzine jer koliko znam u gradu je ogranicenje 50!?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Gadi mi se mazanje ochiju pravosudja obichnom narodu i kokosharenje, sto se neusmere na gore ?
Ovo je verujem recenica koju veliki deo vas ima u glavi chitajuci ovo.
ALI !
Ima tu jedna poenta i sve ima svoj redosled.
Pocinje se upravo na ovom nivou na kojem se pocinje nebi li se napravilo zdravo jezgro medju ovima koji treba da jure primaoce mita na vecim nivoima.
Dakle to zdravo jezgro treba da je medju policijom i inspekcijama i kad oni pociste svoje dvoriste , tek tada se moze krenuti dalje.
Tu je sva poenta i dok ima ovih sitnih krupne niko nece ni stavljati na tapetu.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment