p.s. izvinjavam se na gramatičkoj grešci i gutanju slova E
pa chitava tema je nastala kao reakcija na Karleusinu pesmu,za koju ja lichno smatram nista nije doprinela toj turbo folk sceni,vec je jednostavno kao osoba sama sebe dizala u neke tracheve i visine i sama sebi bila najbolji promoter.Insomnia je teski plagijat,jednostavno malo od ovoga malo od onoga spakovati da zvuchi interesantno za danasnji mladez,i za dva meseca ce svi zaboraviti na to.
a to da se izabere hit ,sacekacemo jos malo do septembra kada ce biti 3 godine od dizanja teme,pa cemo jedan hitic izabrati ...dotle cepajte ovo je nepresusna tema
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Tema je extra,samo napred..a o karleusi,seki,ceci,sabketu,grandu,city recordsu,pinku i sl,kao i o TV DUGA i TVBN hitovima,samo sve najlepse,da ne povredimo necija osecanja Evo sad ce DR IGGyjev povratnicko pobednicki koncert,kako ce to da probudi gomilu lepih uspomena na upasane trendze i limene kaiseve
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Tema je extra,samo napred..a o karleusi,seki,ceci,sabketu,grandu,city recordsu,pinku i sl,kao i o TV DUGA i TVBN hitovima,samo sve najlepse,da ne povredimo necija osecanja
e pa mistermobil, upravo si povredio MOJA osecanja, u srce si me dirnuo, noz u ledja si mi zabio, brute zar i ti....
evo ti jedan hit da se pushis
(sto rece neko na CBC - lako je njemu kad ima stidne dlacice na glavi ...)
Comment