pomoc oko konverzije video klipova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

pomoc oko konverzije video klipova

http://www.panasonic.at/product/product ... d=N&upper=
    ovo je kamera koju sam letos kupio..e sad se ubih da nesto postavim na net,jer je sve urezano na dvd koji kada s ekopira u komp pokazuje da je to VOB zapis...ili VRO...sa cime ja to da konvertujem u avi,ili nesto drugo tako da bih mogao postaviti na npr.youtube ili streetfire..
    trenutno imam neki krekovan program magic dvd riper...
    evo vec se i ja vocko mucimo par nedelja neke klipove da odradimo ne ide pa ne ide...a eto one klipove iz vrbasa sam snimao sa istom kamerom i poslao preko neta vocku i eto on je nekako uspeo da ih zvekne na youtube...svaka pomoc bi mi dobro dosla,po mogucstvu i ako imate neki podatak gde takvi programi mogu da se skinu...
    hvala unapred
    mikica
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

probaj sa ovim sto sam ti poslao na PP
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

VirtualDub MOD ti je resenje tvojih muka
      Otvara vob fajlove, mozes da postavis In point i Out point tj da izbacis nepotrebno i sve to da snimis u divx ili koji vec kodek imas instaliran
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

@zoranbg
        nesto sam uradio sad je fajl u divx avi..
        virtual dub ne moze da ga otvori trazi mi neki VFW codec koji sam ja skinuo(panasonic DV codec) ali isti djavo...
        trenutno mi treba nesto da izrezem te fajlove na manje delove radi pakovanja na net..sta je ce tu pomoci.
        zoki hvala na linku dodjem velikuuuu turu kad dodjem u bg
        avsvideoremaker?
        kaze li vam sta?
        edit:
        eh mene debila-windows movie maker
        al sam corav
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

mozda ti sa ovim bude lakse : EDIT : poslao sam ti na PP

za emile upisi bilo sta.

jel ti pravis film ili rezance ? {ovo je fora iz nekog domaceg filma ali nemogu da se setim kog ... }
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Mora rezance ili niko zivi nece pogledati, jer iako je dosta nas na adsl-u sumnjam da ce neko da ceka da se ucita klip od 150-700mb

Comment

• dandy
              CBC Senator XXL
              • 09.12.2005
              • 513
              • Bijeljina-Beograd Medakovic

program za konvertovanje najbolji na koji sam ja naisao je UTO GORDIAN KNOT
              sve vrste fajlova konvertuje na velicinu koji zelite, divX ili Xvid, preporucujem Xvid, i po defaultu pakuje za 2cd-a ali moze da se smanji ili poveca + jako je jednostavan za upotrebu,
              preporucujem da prvo VOB pretvoris u mpeg, najlaksi nacin ti je NERO VISIO EXPRES, imas ga u paketu sa nerom , vecina verzija, tu idi na make movie, paubacis video prepakujes kako ti treba p[a export opciju(nemoj u startu da ides na make dvd ili nesto slicno) i sacuvaj kao mpeg jer ces tada sve vts i vob fajlove dobiti u okviru jednog, nece biti razbacano, i poslije gordian,,,
              naravno u visio expresu mozes izbaciti ili skratiti video na ono sto zelis,,,

Comment

Working...
              X