Uvoz motocikla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Uvoz motocikla

Zelim vec neko vreme da kupim apriliu, a ovaj oglas mi je postao privlacan Aprilia
    Interesuje me, posto nisam mnogo upucen u motore, da li je ova cena realna (meni deluje niska), i da li postoje ogranicenja kod uvoza motora?
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Moto Magazin - Čitajte najnovije domaće i strane moto vesti! Moto Vesti, Moto GP vesti, Akcije i popusti!

recimo...

ako u ovoj zemlji kupujes motor.
    TETAK je aktivan na nekim moto forumu pa ga startuj na kom i sta da pitas tamo...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Pa i nije nerealna cena obziorm da ima samo 50ccm? Neznam kakve si konstitucije ali ako imas vise od 80kg ima samo da cvili jadnik pod tobom...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

za ravnicu mu ni ne treba vise od A do B

Comment

• Lord_o21
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2006
          • 494
          • Novi Sad

A kako ide prica sa registracijom??
          ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Registracija jednom zauvek tj.dozivotna.
            Meni se cini da je malo ispod cene posto su ti krsevi strasno na ceni a ja ne bi to vozio dzabe da mi das.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• greywiendog
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 421
              • Stara Pazova

Ja bih bas to vozio jer lepo izgleda, a nisam od onih kojima treba zverina koja ce da ide 300! Moj brat ima neku yamahu 750 i suzuki gxr 600, za njega nema spasa, voli motore vise nego zenu! Ja bih ovo, cisto onako da imam da se ponekad provozam, a cena mi deluje niska?! Inace imam 70kg (Djukic je pitao). Mene interesuje kako se carini, jer ako ide standardno PDV + PP, onda je to 750e + registracija, a ne 500e...

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Ide spedicija +carina 5% + porez 18% + registracija
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• mb12
                  CBC Senator XXL
                  • 06.11.2006
                  • 640
                  • Vrbas
                  • Mazda 626 2.0 TD

Ha,ha,ha.....pa to je motor za klince, koji nemogu da dochekaju da napune 18 godina da bi mogli da polazu za A kategoriju ....... znachi, motocikl za od 14 do 18 godina ..... mi vadimo mast jednom liku zato shto vozi ovo ..... a zashto? PA makina izgleda urnebes dobro ( on ima neku Yamahu isto 50 ccm ), mozda ga malo gume oktrivaju da je to ustvari biciklo sa motorom ... i sve je to OK dok nesedne na njega i upali ga ..... to je pishka od smeha kad ga upali ..... zvuk ko na skuteru, pravi mikser ....... ako si u rasponu od 14 do 18 godina, onda slobodno to uzimaj, a ako si stariji, ljudi imaju da se pishaju od smeha na ulici kad budu videli ultra nadrkanu mashinu koja zvuchi poput miksera..... znachi ako si iznad 18, minimum za motocikl ti je 125 ccm, osim ako nevozish skuter..... razmisli o Yamaha YBR 125 ... nije skup ni kao nov, jefitniji je od skutera ,verovao ti meni ili ne, samo 2280 evra...eve ti slika

Comment

• greywiendog
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 421
                    • Stara Pazova

Ova yamaha mi je suvise klasicna (kao MZ), pa mi se ne svidja. Video sam neko kinesko chudo od 250ccm za 2800e nov. Extra izgleda (moram naci sliku), ali je to vec previse para za motor, jer bi meni to bio motor u pravom smislu, a ne "yugo medju nogama" (tu su negde sa kubikazom)!

Comment

• mb12
                      CBC Senator XXL
                      • 06.11.2006
                      • 640
                      • Vrbas
                      • Mazda 626 2.0 TD

Klasichan motor ( Yamaha YBR 125 ) vs Sportski look a iznutra mikser ..... pobedjuje Yamaha YBR 125

Klasichan motor ( Yamaha YBR 125 ) vs Kinesko chudo za 2800 evra ..... pobedjuje Yamaha YBR 125

anyway.....evo tog yamahinog TZR 50 , koji koshta 3800 ....... naravno, evra

da neverujesh koliko naplacuju skuplje od modela YBR 125.....ebi ga, ipak su to dechiji motori, za koje ce roditelji da daju pare, pa zato i gule cenom.....jer kad na zapadu zaplache tede za ovim motorom, oma se chupa kosa i ide da mu s kupi motor da bi se udovoljilo detetu.....shto je za njih cena, sasvim prihvatljiva!

Comment

• NemaN
                        CBC Senator XXL
                        • 29.11.2004
                        • 1560
                        • munze

najsmesniji motori na svetu ako mene pitate .....prdavac
                        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Miodrag
                          CBC Veteran
                          • 31.08.2007
                          • 184
                          • Sremska Mitrovica

zato ja sada sebi trazim obican skuter, da me leti preveze od tacke A do tacke B, uz malu potrosnju, jeftino odrzavanje i bez ikakvog umaranja. to rastojanje od tacke A do tacke B je reda 15tak km dnevno, ne racunajuci voznju za uzivanje... I bas super sto je u pitanju mixer jer moram nositi odelo i kravatu i bio bih smesan na nekoj brzinki vespa bi bila cool ali skupa... treba mi neki predlog koji skuter da trazim, koju marku? Honda, Yamaha, Gillera,...? Posto imam 90kg i imam visinu treba mi neki malo robusniji i koji dobro poteze dok krajnja brzina me ne interesuje.
                          Cena, ne znam tacno, okvirno 500-600e, naravno trazim polovnjak.
                          Znam da postoje neki kineski, ali ja bih radije nesto kvalitetno. Spoljni izgled, ili lepota mi nije bitna. I da je do 50ccm, to je obavezno.
                          Predlog?

Comment

• Kanarinac
                            CBC Senator XXL
                            • 08.10.2004
                            • 2870
                            • BG,Weedikovac

Za te pare uzmi ove poshtarce shto ih prodaju.Ako ne znash nikoga shibni mi pp da te uputim na choveka.

I love my

Comment

• Ji 4Tze
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 806
                              • bg
                              • Honda CR-V 4WD

imas i one tajvanske, oni bi trebalo da su dobri, a koliko znam, na mufte mozes i 125ccm na takvim mopedima da podvedes pod psp

Comment

Working...
                              X