Ljudi pitanje je sledece, instalitram Utorrente na komp, on kao sve to uradi da bi posle kad ponovo upalim komp i hocu da startujem uttorrente pokazao da ga nema, sta da radim?
Windows vista
Collapse
X
-
koja je vista u pitanju 32bit ili 64bit
moguce je da nisu kompatibilni, ukoliko ti je vista 64
kod mene ja vista 32 ultimate i radi bez problema
jbg. nisam pametan
kompjuter je jedna mnogo tvrdoglava sprava, jednostavno radi kako mu se hoce
Comment
-
-
Problem je sa svim ozbiljnijim programima tipa AutoCad, 3D Max, Photo Shop i sl. Govorim, naravno, o crackovima... Originali rade ali ionako su potrebne aktualizacije. Ukratko - eba do nebaZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
posto sam ja stavio vistu odmah po njenom pojavljivanju imao sam malo problema na pocetku sa neodgovarajucim drajverima sa skener i stampac
sve ostalo je radilo perfektno
sada su svi renomirani proizvodjaci hardvera izbacili revizije drivera za vistu
tako da sada sve funkcionise bez greske
najproblematicnije su igrice (otprilike svaka druga radi kako treba), ali ta faza me je prosla, pa me i ne zanima previse (odigram eventualno poneki pes6 ili ove nove wormse i to je to)
programi rade sasvim OK (office 2007, PS cs3, autocad 2007 i sl.)
ceo sistem je generalno dosta stabilniji od XP-a i cak nije ni hardverski zahtevan kao sto se u startu najavljivalo (intell dual core d945 (o/c na 2x3.8 GHz sa 2 giga rama je vise nego dovoljan)
Comment
-
-
U slučaju problema sa operativnim sistemima ima mnogo varijabli, najlakše, najbezbolnije i najjednostvanije rešenje (ukoliko se koristi samo jedan računar) je dual boot, bar dok dati operativni sistem ne preboli dečije bolesti.
Ako neće da pređe preko mosta, mora preko ćuprije.155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
uTorrent je verzija koja je bez instalacije , dakle direktan EXE fil koji se tera.
Posto Vista ima security malo mimo rezima XPa, potrebno je :
U firewallu i u listi programa koji su odobreni za upotrebu ubaciti uTorrent jer sistem nema pojma da je isti tu posto nikad nisi morao da das odobrenje za izmenu u sistemu po instalaciji istog.
U listu standardnih programa za file tipa torent asocirati sa uTorrentom.
Ajd... probajAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
... instalitram Utorrente na komp, on kao sve to uradi da bi posle kad ponovo upalim komp i hocu da startujem uttorrente pokazao da ga nema...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Evo upravo sam uzeo i pokrenuo pod Vistom uTorrent.exe koji mi je inače izvršni fajl za pokretanje programa pod XP-om (1.7.5).
Pita da li želim prečicu na desktop-u, start meniju itd, onda me firewall sam pita da li želim da ga odblokiram, i kasnije sve radi kako treba.
Restartujem komp, prečica je i dalje na desktopu, kliknem (ne treba mi pod Vistom, tako da nisam uključio auto start) i on opet radi.
Pokušaj da izbrišeš to što imaš i da instaliraš (odnosno pokreneš prvi put) verziju 1.7.5 (oko 200kb).
P.S.
Vista je ultimate 32bit.
P.P.S.
Naravno, i dalje traži da mu forward-ujem port, i tako koješta, ali i bez ikakvih podešavanja je počeo da skida novu epizodu Final Gear-a...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
Comment