Malo svrljam po oglasima kad
Collapse
X
-
Auto je prelep i prava retkost....ima jedna kod nas prodaje se za neke sitne pare samo ne znam koliko tacno!To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
E mislim da nije ta..znaci ima jos jedna.
Ova je tamnije siva i mislim da nije u voznom stanju....vec dugo vremena stoji na istom mestu a to nije ovo mesto sa slikeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
-
-
Ne deluje mi mnogo drndana...deluje da moze lepo da se sredi i da je samo zapostavljena godinama. Cak sam se sada setio da sam se raspitivao pre koju godinu...mislim da je covek umro pa tada nije jos mogla da se prenese bla bla... ali deluje kao ok primerak za brooka sredjivanje za ne neke preterane novce.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa bre ljudi ova sa slike je zapravo ta iz Juznog bulevara,stvarno ste indijanci
A ovo sto je Boost postavio link za ovu plavusokiran sam koliko je auto pervertido,znaci tako se lozim na nisana zx300 da je to neverovatno ,a ovaj auto me bas dosta podseca na njega i sto je jos bolje vise mi se svidja!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment