Kamo srece da je sve tako ruzicasto u Srbiji, i da svi jedva cekaju da zaposle Diplomiranog Arhitektu prostornog planiranja (jebi ga, takva je zemlja), ali koliko sam skontao uspeces da se dokachish "drzavne sise"
to jest da budesh asistent na faksu, tako ako ti to "upadne" cuti i budi sretan
Diplomirao sam
Collapse
X
-
svaka cast.
Ali sada moras sam da se potrudis
Nema toga vise nigde. Znaci nigde drzava ne juri posao svrsenim studentima. Treba izaci na trziste i probiti se. A to moze samo sam da uradi.Kamo srece da je sve tako ruzicasto u Srbiji, i da svi jedva cekaju da zaposle Diplomiranog Arhitektu prostornog planiranja (jebi ga, takva je zemlja)
Comment
-
-
Znam, zato samo to i rekao!Originally posted by jovan30svaka cast.
Ali sada moras sam da se potrudis
Nema toga vise nigde. Znaci nigde drzava ne juri posao svrsenim studentima. Treba izaci na trziste i probiti se. A to moze samo sam da uradi.Kamo srece da je sve tako ruzicasto u Srbiji, i da svi jedva cekaju da zaposle Diplomiranog Arhitektu prostornog planiranja (jebi ga, takva je zemlja)
Comment
-
-
mnogi se, nazalost, pogotovo u Srbiji ne bave poslom u kome su strucnjaci!Originally posted by SAAB PoWeRi sta sada
kako ono bese , komentar iz PORODICNOG BLAGA
prijavi se na biro rada i onda ispunjava ukrstene reci
neki prodju bolje a neki nikako.
u svakom slucaju, kako god da bude, znas i sam kakav je bio studentski zivot a ta diploma ti pokazuje da si se u zivotu za nesto borio!
CESTITAM!
Comment
-
Comment