Momci, da niste malo previse navalentni? Mislim, da sam ja Stevan, ne bih poveo devojku (drugaricu, sta vec), nego sarplaninca. Nemojte da nam plasite goste (dok ne dodju, a onda u naaapaaaaaaad).
1. tebi *stinking* lamela
2. cuje ti se pumpa
3. usisno crevo jos stoji u izogu a kod tebe jos stoji izlolir traka
4... jel treba jos da nabrajam???
Treba da nabrajas,a to je sledece:
1.lamela se izluftirala
2.pumpa je lepo udomljena
3.usisno crevo mi stoji ispod haube
4.Jel trebam jos nesto da kazem!?
A da Zverino ne me podzezaj
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Nista, cuo sam se sa njom, rekao joj da ce biti i drugih masina sem Honde, rado bi dosla ako uspe da uskladi obaveze sa nekim plesom&shit....tako da verovatno cu ja sam doci.Nego treba li neko pice da se ponese, da se malo proveselimo?Gde ce biti Cannon ekipa, da ne moram sam da jurcam tamo, ako me ona ispali, ili ako ipak dodje da je upoznam sa vama?.
P.S. kako sam ja pedofilcina kada je moje godiste?!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
@stefanves: pice? alkihol? ponesi ponesi, 90% necu doci kolima jer ce sutra popodne tek biti gotova tako da moz se unezverimo pa da peshke driftujemo po stazi.
Ponecu barem 2x dvolitra COCA KOLE( ) , a vi ponesite alkohol, zene...Nego kako da stignem do tamo, ide li neko iz 29.Novembra, Trga... pa da me poveze do tamo ako ne budem isao sa drugraicom.
P.S. mojne da samo ja ko luzer vucaram ovi napitki, a da tamo nema nikog ko oce pije
P.P.S. Ma Dzoni, sta ti je, de bi ja to zeleo za Cannonovca
Znaci dopis za Kanija, 29.Novembar super odgovara, ja bi tamo bio onda oko 11:30 da ne bi morao da me cekas.Sto se tice drugarice vec sam rekao, ako ide moram da je nabedim da ne kasni da ne bi tebe smarali.Nego imas li neki mob.gde mogu da te kontaktiram sutra kako bi se lepo dogovorili gde cu stajati, ili ako ona ipak odluci da dolazi, a bude kasnila da ti javim.
Pozdrav
Stefan
Poshto josh uvek ne znam kad dolazimo na skup tachno ne mogu ti reci kad da se nadjemo.Ali pokupicu te ja gde ti odgovara.Trg?Ili 29?Malo kasnije cu ti reci kad da budesh i da utvrdimo gde.E da ako si sa drugaricom to ti je plus
edit: krecemo u 11 dakle oko pola 12 da se nadjemo gde??ajde dopishi samo
@stefanves: da ubedish drugaricu da ne kasni da ne bi Kanarinca smarao? bah! pusti ti drugaricu na miru, ispadni kao faca, jer ti ja sada potpisujem da kanarinac kasni veruj mi
Comment