Stvarno, zasto 132 nema vise negdje? BTW Moj stari je imao 2 komada - 1.8 carb i 2.0i. I dalje se sjecam tih zvjerki a imao sam 3-4 godine...
Dudarim blog
Collapse
X
-
- Ма иди бре Цане у курац...
Čisto da se malo držimo teme, onako rekreativno-.
Comment
-
-
- Јао бре ал ти магли шоферка, имаш нешто да бришем?
- Имаш змаја ту у ладици...
- Змаја?
- Ма да, играчка, упецао сам Јовани на оној хватаљци са вашара, оно срање на жетоне.
- Ха, ја мислио да ту никад нико ништа није извуко...
- Ма може... Само толико је ружно да није хтела да носи кући, а испоставило се да се с њим боље брише шоферка него с било којом крпом...
- Стварно брише ко змај...
Comment
-
-
Code:- Добар дан комшија, ја сам Сенка са седмог спрата. - Ћао, знам, виђао сам те у лифту. - Па да! Јел ти имаш великог мачора? - Па, сад, како се узме... - Хихихи, ма не, ствааааарно те питам. - Јесте јесте, имам. - Е па, ми смо спремали неке пилиће за замрзивач, уређивали их. Нико од нас не једе џигерицу а има је доста, па сам ти донела за њега, то је у реду јел да? - Џигерицу за мачора? Свашта с вама комшинице, па те форе с џигом и радијатором се прерасту у основној школи... - Молим?! - Ма ништа, зезам се. Хвала пуно, стварно, Чеда има да се одушеви. Хоћете дуђете на кафу? - Па може, ионако се нисмо никад званично ни упознали. - Потпуно тачно.
ne verujem...
...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
Разговор који прекида непријатну тишину за шанком...
- И шта је на крају било са Санелом?
- Каквом бре Санелом?
- Ма она, што је требало да се видите... није Санела него... Санета?
- Не знам о чему причаш...
- Она из компјутера што си хтео да се видиш...
- Не зове се Санета бре будало него се знамо с нета.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorРазговор који прекида непријатну тишину за шанком...
- И шта је на крају било са Санелом?
- Каквом бре Санелом?
- Ма она, што је требало да се видите... није Санела него... Санета?
- Не знам о чему причаш...
- Она из компјутера што си хтео да се видиш...
- Не зове се Санета бре будало него се знамо с нета.
LOLOLOLOLOLOL AAAAAHAAAAAAAAHAHAHAHA
Broooooka dobro !Corsa A GSi 1.6 (1989)
Don't drink and drive......
Allwayz smoke 'n fly !
Comment
-
-
-
Dal je to istina? Da on to nas ne lozi? Ni u jednim vestima nisam nasao tu vest. Jel ima neko neku zvanicnu informaciju!?
Црвено светло однело два живота
БЕОГРАД - Двојица младића су изгубила живот, док је један задобио тешке телесне повреде у саобраћајној несрећи која се у уторак ујутро, око 2.35 сати догодила у Београду, на раскрсници улица Војводе Добрњца и Деспота Стефана. Несрећу је изазвао Душан Дарим (27), који је из још неутврђених разлога својим „фолксваген голфом" прошао кроз црвено светло на семафору на раскрсници и ударио у „шкоду фабију" којом је управљао С. К. (26). Од силине удара „голф" се одбио од „шкоде", слетео са коловоза и ударио у бандеру. Осим Дарима, погинуо је и сувозач у „голфу" Н. М. (25), док је возач "фабије" С. К. услед тешких повреда главе збринут у Ургентном центру.
Душан Дарим био је познат као аутор блога "Дударим" који је водио на Интернет локацији www.dudarim.com. Блог је за кратко време стекао бројне читаоце и убрзо постао један од најпосећенијих у домену забаве на српском вебу.
Детаљи о сахрани биће објављени накнадно.My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Originally posted by shadowDal je to istina? Da on to nas ne lozi? Ni u jednim vestima nisam nasao tu vest. Jel ima neko neku zvanicnu informaciju!?
Comment
-
Comment