kursadzije
Collapse
X
-
-
JBT...prvo sam pomislio da Veljko sa tobom neshto nije u redu, kad si pokrenuo temu i ubacio fotke Kursadzija....
potom,i dalje nisam kontao shta je u pitanju, mozda je to neshto interno medju chlanovima sa duzim stazom na cannonu, pa sam mislio da samnom neshto nije u redu
A, onda se malo bolje zagledam u ovaj zamucei thumbail i primetim na shta si mislio
Sachekaj, ajde , ajde, da vidimo ko je glavni krivac za ovoneverujem da je fotomontaza, pa ajde da vidimo chiji stric, od tetke sa majchine strane, chiji je komshija ******o trgovkniju, koja radi u radnji u kojoj navraca dobavljach mleka, koji je inache komshija sestri njegove zene, tj ovog glumca, uspeo da sredi da se ovo pojavi
Comment
-
-
MB12...
Nije nishta od tog...
Chovek vozi SAAB, odrzava ga na pomenutom mestu..
HINT, pogledaj majicu, niko nikada od njega nije trazio da to radi, covek ima par majica, i nosi ih sa PONOSOM, tako on kaze.
Imam i ja 3 majice, i nosim ih stalno , mislim, kad su chiste i oprane, da ne bude zabune.
A shto se tiche SAABoter SREVICE-a, moguce da ce u dogledno vreme da postane lep servis, CLUB SAAB ljubitelja... itd.
Gde ce se raditi mnooooogo ozbiljnije nego li do sad.
Kazem postoji mogucnost!
Peace!
Pozdrav \\ TAZZ
Comment
-
-
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ht=#117214
jbg, nemam garazu, a nema se ni para, bar ne viska za nesto boljeBolje biti sretan nego pametan
Comment
-
Comment