A vi se zalite na majstore...
Collapse
X
-
Zamisljam ovakvu boodalu i setim se jednog lika kod koga sam radio 13 dana kao vozac bas iz ovog razloga
E ja odem sa njim kod majstora,ovaj ga izvata za generalnu,ja mu lepo kazem da treba samo paljenje da se usteluje,a mene tadasnji "gazda" pita da li sam ja mozda po struci majstor,ako nisam da cutim i da se nemesam. Za 10-ak dana covek uzme pare za 3 generalne na jednom autu,to je posao
p.s.dok ima makaza bice i ovacaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Vi se smejte, al takve patnje sam ja imao sa likom kome sam ostavio auto da mi ofarba...znaci JAKO JAKO slicna prica. Kad bih krenuo da je pricam, uradio bih maltene copy/paste, a par ljudi ovde na forumu zna da je prica istinita.My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Kog ne mrzi da cita,neka procita sve,genijalno je.Decko je talentovan za pisanje.Trebalo bi da se snimi serija po ovome.Pretvorilo se u pravo knjizevno delo,ali pretpostavljam da u svemu onome ima i dosta istine,pa morala je inspriracija da dodje odnekud,a i ja znam dosta takvih majstora
Comment
-
-
Veca je verovatnoca da naleti asteroid na zemlju nego da se ta dva lika sastave, ali eto cudo prirode.
Poslednji put kad se skupila takva druzina pala je bastiljaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Obavezna literatura, "kad je i pezoV poceo da pravi motore"
Comment
-
Comment