Ferari 355
Collapse
X
-
Comment
-
-
Takav identican je bio u vlasnistvu jednog limara kod mene u kraju,ali je njegov na BG table.Verovatno je to taj s tim sto je sada preveden na SD,jer neverujem da postoje dve 355 targa,pa jos zute u Srbiji.
Inace,moj omiljeni Ferari
Comment
-
-
ako je taj covek limar ubi me posto sam ja video i vishe puta je dolazio kod mene na parking traj lik koji ga je kupio na bubnju za 60 000e ....
sad zasto ga je prodao ne znam ali to je taj....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Znam samo da je pripadao Marku Milosevicu. Ovaj lik sto ga je dovezao uzeo je od nekog ortaka tako da ne znam tacno na koga se vodi.
Zvuk mu je EXTRA.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Taj limar je imao ovaj (ovakav) 355 jedno 10-ak godina sigurno,ali ne znam da ga je prodao....Mozda ga je on prodavao na bubnju...
Dolazio je kod skupstine kada je bio gumball reli,parkirao se i trkao sa ucesnicima...Sutra cu bas da vidim da li mu Ferari i dalje stoji u garazi ili je ipak to taj...
Comment
-
-
Originally posted by dekideki*auto je prelepjos zut...
P.S. glupo Smederevo, ko ga izmisli...kad vidim SD prodje me laka jeza...
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
E ovako - za auto!!! Auto je lutka kakav god da je!!!
Za ne znam koga - auto koji se prodavao na bubanj potoku bio je crvene boje i sa BBrda je bio!!! i nije prodat za 60k evra, na kraju je stajao na gradilistu preko puta bubnja za 40k evra
Sada znam gde je i sprema se za dalek put....
Za -//-//-//- - Auto pripada De Luki... ako nekome nesto znaci,... znace ko je
Comment
-
-
Originally posted by alexa05Originally posted by dekideki*auto je prelepjos zut...
P.S. glupo Smederevo, ko ga izmisli...kad vidim SD prodje me laka jeza...
, pa smo produžili za SD meni nadošlo da vidim Jelu), 72 kontrole, stignemo u 1, sve već pozatvarano, popijemo piće preko veze i nazad...
Da budem u skladu sa temom, auto je skrooooz ŽUTFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment