Moj prijatelj se zakaci verbalno sa nekim likovima i oni mu tu zaprete da ce mu kada se najmanje nada da mu sipaju mravlju kiselinu na auto (valjda ako je dobro cuo) i da nece ni primetiti sve dok ne padne prva kisa a onda ce mu progoreti auto i napraviti veliku stetu.On se tu ufrkise opasno posto vozi auto vredan 10000e i nije pametan sta da radi.Moje pitanje vama je da li tako nesto postoji i da li je moguce i koja su njegova prava posle toga ako se to desi(otpada nasilje).
Mravlja kiselina
Collapse
X
-
Dovoljno je da prospu kocionu tecnost i eto stete. Njegova prava su da tuzi NN lice, a prethodno da prijavi SUP-u, a otstete nema, ako nema kasko!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
-
-
Originally posted by EonDovoljno je da prospu kocionu tecnost i eto stete. Njegova prava su da tuzi NN lice, a prethodno da prijavi SUP-u, a otstete nema, ako nema kasko!
....znachi koliko sam mogao primetiti, chine mi se da su to te 'flashe'....da li moze biti neshto laku/boji od ovih sredstava? ( hvala bogu, meni auto nije nigde bio poprskan,ali ko zna kome su se svetili )
Comment
-
-
Termit je vrsta mrava,a ova tema je nebulozna...ako bas hoce da se zastiti nek proseta do supa i objasni pandurima,po pricipu bolje spreciti nego leciti Btw opasni su to likaovi kad mu prete sa mravljom kiselinom...i narvno mislim da je ovome mesto u wastwgate-uFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
UK, odnosno kociono ulje proliveno po kolima razjeda farbu i lim ispod, ni ponovno farbanje bez struganja lima ne pomaze.
Termit je obico smesa aluminijumske prasine i rdje u odredjenom odnosu, gori na nekih 2500 stepeni, zaboravio sam vec koliko, igrao sam se malo time, jako nezgodna stvar.
Comment
-
-
Progorevanju haube i bušenju rupe u motoru, pardon u betonu ispod motora...
Može se aplicirati i na krov, kao i na prtljažnik, ali obično se primenjuje tamo gde pravi najveše štete, odnosno u blizini motora...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Originally posted by 230Progorevanju haube i bušenju rupe u motoru, pardon u betonu ispod motora...
Može se aplicirati i na krov, kao i na prtljažnik, ali obično se primenjuje tamo gde pravi najveše štete, odnosno u blizini motora...
ja mislim da je veca steta ako ti ga stave na krov jor ti tako shebu ceo auto mozda se desi i da ga zapale nego samo motori i hauba. to su rezervni delovi.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
odma da vam kazem da nisu mislili na termit kad su spomenuli kishu....
ima fora sa baznom sonom kiselinom tako nesto koja se rastvara tek u dodiru sa vodom....sipash pre kishe i boli te posle 3-4 dana padne i eto reakcije naravno postpeno deluje ne odmah ...jedno 3meseca...tako da nikada nece saznati....
sad kazu jos da je fora da se sipa ispod soferke i ispod zadnjeg sstakla da bi tu kiselina pojela sve i jednostavno unistila/iskrivila autoI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment