Da li u vožnji koristite vozačke rukavice i šta mislite o korišćenju istih.Zanimaju me i iskustva onih koji su ih koristili bilo da su dobra ili ona druga!
Vozačke rukavice
Collapse
X
-
secam se svog ujaka, koji je bio vozac hitne pomoci
a ja klinac, od 14 godina, a on ima kozne rukavice - supljikave, a mesen jun
bilo mi malo cudno, al sta sam znao
sada, neverujem da bi ih nosio, osim onih koje su dobre kad je jako hladno a dok grejanje proradi brrr, samo oce da isklizne volanpogotovo ako su vunene
Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinMozes da izgledas i kao Fangio...
najsmekerskiji vozacki aksesoris pored samog automobila....
znam jednom mesto, prodaju samo rukavice i imaju poseban odeljak radnje posvecen vozackim rukavicama, svi oblici, boje, materijali... sve!!!
Cene su od 15 e do 250 e ali su i te od 15 e fantasticne!
Jedini problem je to sto se radnja nalazi u Rimu, a ja bio bez prebijene pare kad sam bio tamo... Ako se neko nadje kod spanskog trga, okrenete se prema Fontani della Bracaccia i sa leve strane, mala radnja koja se zove Sermonenta ( ulica je Piazza di Spagna 61 )
Comment
-
-
eve je : http://www.sermonetagloves.com/en/aboutus.php
po meni total ni out ili totalni in .. zavis ko nosi i u kom automobilu...ide uz neki klasik...kabriolet,sportski tako nesto...uz ove sto imaju city servo,klima...mislim ,malim prstom se vrti volan...foliranje do maxismuma,staviti rukavice.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
ima jedna radnja u Bulevaru, jedva sam je nasao. rukavice su odlicne, malo su deblji savovi i to uskracuje potpuni uzitak ali kozza je savrsena... dobio sam ih za rodjendan (naravno isao sam prvo da ih probam...)
Starac je rekao pravu kombinaciju: kozne, na drvenom volanu.
.
Comment
-
-
-
imam Sparco kupio u centar boban 1600din. mnogo dobra stvar za zimu.
http://www.sparco.it/catalogo/BinaryPre ... ottoID=114
al ove dole bre nisu za voznju nego sminkerica...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ja takodje! Volim direktan kontakt sa kozom volana... Da je drveni ili plasticni, sigurno bi rukavice popravile dozivljaj!!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment