ajde dobro kad naletis na tursku milke cokoladu,
ali pre par godina nas pionir je lansirao novu seriju proizvoda,
gde je direktno iskopirao dizajn omota od milka i nestle cokolada,
do tog nivoa da si zbilja morao da citas naziv cokolade.
i te cokolade su bile distribuirane po prodavnicama.
a kvalitet je bio kao i kod vecine pionir proizvoda - bljak!!
istovremeno gledam emisiju na tv-u o cokoladi. gde rade prilog iz soko starka, gde se hvale najkvalitretniom cokoladom na srpskom trzistu cak kvalitetnijom i od uvozne. i tu njihov hmm cini mi se da je neki inzinjer proizvodnje (nije bio PR u svakom slucaju) kaze da je samo za losu cokoladu potreban kvalitetno pakovanje, za njihove ne treba jer kupci znaju sta je kvalitet.
srecom ovih dana vidim da malo menjaju tu politiku.
e jos jedna cokolada, vidjate po prodavnicama kinder cokolade. probao sam par puta to cudo i to mi ni po pakovanju ni po kvalitetu ne lici na one stare kinder cokolade.
ali pre par godina nas pionir je lansirao novu seriju proizvoda,
gde je direktno iskopirao dizajn omota od milka i nestle cokolada,
do tog nivoa da si zbilja morao da citas naziv cokolade.
i te cokolade su bile distribuirane po prodavnicama.
a kvalitet je bio kao i kod vecine pionir proizvoda - bljak!!
istovremeno gledam emisiju na tv-u o cokoladi. gde rade prilog iz soko starka, gde se hvale najkvalitretniom cokoladom na srpskom trzistu cak kvalitetnijom i od uvozne. i tu njihov hmm cini mi se da je neki inzinjer proizvodnje (nije bio PR u svakom slucaju) kaze da je samo za losu cokoladu potreban kvalitetno pakovanje, za njihove ne treba jer kupci znaju sta je kvalitet.
srecom ovih dana vidim da malo menjaju tu politiku.
e jos jedna cokolada, vidjate po prodavnicama kinder cokolade. probao sam par puta to cudo i to mi ni po pakovanju ni po kvalitetu ne lici na one stare kinder cokolade.
Comment