inace u textu lepo pise porodicna firma. znaci nije samo radnik vec je to i njegovo vlasnistvo. tako da ne mora da znaci da je taj auto ne savesno vozen.
Pa ovde nisu u pitanju vijci nego je u pitanju felna !!!! Bog te mazo pa da ne poverujes gde li je taj vozio ova kola i zamisljao da ima kamion.
U vezi zamora materijala da ne poverujete ali kad sam se davne '80 dovezao sa dvosedom englezom Trijumf TR7 u Srbiju i to negde u januaru , bogme bilo je lllaadnooo, jedno jutro sednem u auto i da zaverglam i ne lezi vraze nesto pukne i pre nego sto je motor kresnuo i kad sam ga demontirao imao sam i sta da vidim u sportki auto ubacili masinu od 130 konja sa lancem za bregastu jednorednim i lancanikom koji pokrece pumpu za ulje, koji je bio stancovan pa da ne verujes koliko su Englezi bili stedljivi mozda su mislili da ce i na tome da olaksaju auto . Pukao mi je taj lancanik koji u to vreme nije bilo ni terotski nabaviti da bi ga zamenio a da me ne kosta gomilu para. Prodao sam ga u delove jer mi se nije isplatilo ni da ga vracam nazad u Francusku.
Comment