Najvece zablude

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Najvece zablude

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... theft.html
    na engleskom je ali ko razume vredi procitati...
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Dobar clanak kod nas jos dosta ljudi veruje u neke od ovih gluposti, mada jos ima dosta njih sa cd-om oko retrovizora
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

Cek sad cu da odem kod ortaka da mu izvadim muziku iz fokusa pa da vatam satelite

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

Originally posted by RedboX
        mada jos ima dosta njih sa cd-om oko retrovizora
        a to stvarno ne radi a?
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

imao sam kolegu sa elektro skole koji je to uredno drzao u jugu, ajde obicni ljudi ali kad neko iz struke pobenavi pa da ga ubijes....

Pitanje za milion dolara> jel bolje odbija radar Sinan ili Mile Kitic

Comment

• Zloca
            CBC Senator XXL
            • 21.12.2005
            • 510
            • Novi Sad
            • Astra bertone turbo

Jesi li poludeo? Ko da kaci Sinana i Mileta na retrovizor? Pa sta cu da slusam?
            Redbox, ne znam sto mislis da su gluposti, u textu lepo pise da su vecina ovih stvari bile izvodljive, ali da je otklonjena opasnost u novijim i mladjim automobilima. Ako se pogleda prosek starosti automobila koji se vozi kod nas, zakljucak se namece sam.
            MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Zabluda sa CD-om vodi poreklo od metoda snimanja automobila koji su vozili prebrzo nekada davno na zapadu gde se to evidentiralo kamerom sa blicom pa se ideja podmetanja cd-a svodila na to da se kamera zaslepi.Mozda je tamo to nekom i uspelo ali je kod nas ovo pogresno preneseno da radi i sa radarom.
              Neke od ovih stvari se ipak mogu nazvati glupostima sa cisto tehnickog stanovistva uzmimo naprimer prekodiranje daljinca za tv. Cak i u vremenu kada su daljinci koristili radio frekvanciju za rad a ne ic kao danas opseg rada alarma tj frekvencije na kojoj su radili se nije podudarao sa tim osim mozda kucnje izvedbe alaram na 27 MHz tako da je prepravka bila nemoguca ali eto neko je i to pokusao. Glupost je po meni da se veruje da se svaki trik moze primeniti na svako vozilo.
              ali da je veseo clanak jeste i dobro je da je neko isprobao sve ovo.

Comment

Working...
              X