Paznja(Achtung)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Nismo sta je to bilo

Comment

• jovan30
      CBC Senator
      • 07.05.2006
      • 322
      • Beograd

Nisu mi jasni ti ljudi sa preteranim poverenjem u nepoznate osobe.

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

@Tetak, ok, mislio sam da moze ovako da se izvadi
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

@ Wiz, bilo je to da je čačanski Okružni sud dobio "crni gran pri" za skoro 90% presuda gde je visina izrečene kazne bila ispod zakonom propisanog minimuma.Za one koji to ne znaju Okružni sudovi sude u predmetima za najteža krivična dela!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Pa nema dovoljno zatvora-planira se izgradnja novih

Comment

• dandy
              CBC Senator XXL
              • 09.12.2005
              • 513
              • Bijeljina-Beograd Medakovic

Upravo sam prije par dana razgovarao sa tim leekom iz mrcajevaca,,,,u pitanju je bio golf 3 tdi,,,,i 3 puta ga zovem,za dva dana, i 3 puta mu "evo upravo treba da dodju musterije, pa ako hocu da kaparisem da mi cuva auto da uplatim 10 000 RSD na postnet"
              naravno da sam su rekao da je lood i da ce to da bude kad na kurcu nikne nokat,,,,a nisam znao da je jos njih ojadio,,,,
              cak je nudio i varijantu da ja njemu uplatim i da mi cuva, a ako necu da uplatim da dodjem u mrcajevce da ce on da mi plati 50e za putne troskove ali da mi nece prodati kola vec samo da ce da mi da da ih vidim...hha....eh da sam malo naivniji, nasjeo bi ...

e sad mi nije jasno kako ne moze da se pise prijava za prevaru, jer ako je goran petrovic, i adresa u mrcajevcima, kako moze da podigne pare preko postneta, ako to nije taj leek.moa podici sa licnom kartom.....a ako jeste, lako mu se moze pravno do'akati....policija, ovo ono prevara i sl...
              inace broj tel(koji je ovih dana nedostupan iako se isti golf vrti opet u novosti oglasima je +381621723424 pa ako naletite na ovaj broj, zaboravite tu varijantu...taj ne postoji, inace mijenja brojeve, ali se uvijek radi o istom leeku, iz mrcajevaca....jedina varijnata da ima ukradenu/nadjenu LK od nekog leeka pa je koristi za dizanje para....

A eto vidim da e nekima uzimao dopune,,,,pa ako mu uplatis na broj, zar nije moguce da se taj broj nadje, odes u sup, prijavis prevaru, on ako koristi ta jkredit, mora biti aktivan broj, a tako se locira za par minuta... a ne znam jel moze da se kredit prebacuje sa broja na broj, posto sam na postpaidu zadnjih 5-6 godina....

Znaci ljudi pamet u glavu, i tesko mogu da vjerujem da u danasnnja vremena mozes nekom da das pare na nevidjeno, pa ni ocu ne bi dao tako na dodjem ti.....

edit: ne vidjoh tetak da ste ga ukebali, i svaka cast....iskreno bas bih volio da ga vidim i priupitam za zdravlja junacko,,,,iskreno, malo je falilo da zapucam u mrcajevce,,,ali me je kaparom odbio,cim sam cuo za kaparu, odustao sam,,,,da nije trazio kaparu, otisao bih, sto da ne,,,dobra cijena, uostalom kako znati...dok ne vidish

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

He,he......uradili smo ga druže.Ko zna koliko je on ljudi još ojadio, ali nisu smeli od sramote da ga prijave.Mučenici su dolazili čak iz Vojvodine.Inače tip uopšte nije iz Mrčajevaca već iz okoline Kruševca.
                Imajte jedno na umu, prevaranti uvek iskoriste ne naivnost, već alavost, lakomost ili ti želju "ovce" da iskoristi navodnu priliku(hitnost, potreba ili loš status u šta ih uverava prevarant) kako bi došli do lake zarade!
                Znači, samo pošteno i nema razloga da brinete!

Comment

• boris58
                  CBC Veteran
                  • 19.02.2007
                  • 196
                  • Cacak

Originally posted by TETAK
                  @ Wiz, bilo je to da je čačanski Okružni sud dobio "crni gran pri" za skoro 90% presuda gde je visina izrečene kazne bila ispod zakonom propisanog minimuma.Za one koji to ne znaju Okružni sudovi sude u predmetima za najteža krivična dela!
                  eh da je samo to
                  vec se na cacanskim sudovima sudi cacanskim sudijama

a to je tek komedija

Comment

• dandy
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 513

odlicno, eto pozdravi ga i u moje ime,,,,
                    kakva fora, nudi golfa tdi '97 klima koza full, za 1400 e, hitno
                    i zovem ga da vidim sta je u pitanju, kaze iz mrcajevaca ovo ono, ajd rekoh ****mliga, isao sam svojevremeno i u trebinje po kola i sve je bilo ok.kazem cujemo se sutra, kaze on evo dolaze mu musterije, pa da zovem kasnije da vidim jel prodato....ajd rekoh jebiga dovlaci kola iz inistranstva i kurta i murta....pozovem sutradan sa posla, opet kaze za pola sata mu dolaze musterije, da pozovem kasnije(nakon sto sam mu rekao da navece tek mogu doci)
                    ja zovem oko 5 on kaze opet musterije, pa pitam kako niko do sada nije uzeo, kad je tako dobar, satro poce prica svi hoce nesto na pocek, nemaju pare i sl,,,jebiga danas dosta njih radi kompenzacije, malo para se vrti, eto da kazem da i u to mog da povjerujem,,,,
                    kaze on, eto ako si ozbiljan musterija da se dogovorimo, ja kazem reci samo da krecem,,,,kaze ti meni kao garanciju da ces doci uplati 10 000 RSD na ime i rece i adresu, i golf te ceka,,,,e rekoh jarane taj film neces gledati,,,,,zaklinjao se djecom, zenom, strinama, tetkama, ma nema sta nije radio, ja prekinem i kazem da ce vidjet pare kad ja vidim kola,,,,stize poruka, kao etovidim da si posten, ali moram imat neku garanciju, ja kazem eto ako nije garancija da za sat i po stignem jebiga, i predjem 300 km, sta vise da ti garantujem,,,,,i par puta me cimao porukama, kao sta sam odlucio,,,,,,,,na kraju sam mu posalo poruku da trazi druge ovcice.......smarach,,,,da se nece ovajditi od mene,,,,

nego evo sad gledam novosti oglase, i dalje stoji golf iz mrcajevaca u njima, samo je sada 1600e, a tel nedostupan h

Najgore sto nemogu da se opasuljim kako ljudi mogu da nasjednu na tako nesto, ti kad uplatis pare, jako je tesko da dokazes da te je zajebao, uvijek moze da se vadi na to da je to neki dug ili ko ce ga znati sta, jer si uplatio pare,svojevoljno, nema priznanice, nista, samo varijanta da se prati telefon i lokacija, snima razgovor ili da je neki smotanko pa sam prizna, kao sto je ovaj....jebiga takvo pravosudje...

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Naravno da je "vlasnik" nedostupan!
                      Medjutim pojaviće se on već, pošto ga je sud stavio u redovan postupak tako da se sada "brani sa slobode"!
                      Kod prevaranata je uobičajeno da neko vreme po otkrivanju malo zastanu sa aktivnostima, pa kada ih publika malo zaboravi evo ih opet.Priča bude malo modifikovana, ali je uglavnom to, to!
                      Zato oprez pri sklapanju poslova!

Comment

• dandy
                        CBC Senator XXL
                        • 09.12.2005
                        • 513

E Tetak Tetak, stvarno imas njuh, svaka cast.
                        Ajd malo saradnje vojske i policije,,,
                        evo ti ga lola ponovo radi, samo sada je vrsac, golf 1500e svajcarac.
                        tel 062-655-463, isti glas, isti uslovi,,,,,,goran petrovic....

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

He,he,he......imam ideju, sutra ću vam napisati njegove prave podatke tako da možete da mu "čestitate nastupajuće praznike".....mislim, kako verske tako i državne.
                          Predlažem, pozivanje izmedju 03.00 i 04.00 časova(kada se vraćate iz grada), naravno uz obavezno "dobro jutro g. Petroviću" i insistiranje na tačnom opisu automobila, opremi i sl.....
                          Ovo posebno predlažem braći sa foruma koja dežuraju ili rade u trećoj smeni, tako da možete "dilera" kontaktirati i više puta u toku noći!

Comment

• dandy
                            CBC Senator XXL
                            • 09.12.2005
                            • 513

e odlicno,,,hahha, ionako sam dezurni za vikend

danas ja zovem redom oglase kao i do sada, trazim fucking tdi motor, i po pravilu ne ide mi nikako,,,,kad javi se ...........
                            dobar dan dobar dan, ja za golfa,,,,,,, reci,,,,,sta ima od opreme, kaze full sve sem koze, klima trt mrt, rekoh gdje se nalazis kaze u vrscu, neko selo ****mliga koji naziv.....
                            vidim poznati akcenat koji nema veze sa vrscem, rekoh jel slucajno metalik zeleni golf, kaze otkud znas, ma rekoh drugar mi jedan rece da je gledao, kaze,,,,moguce,,,hha,,,,i pita me kada bih dosao da vidim, kazem ja za jedno 2 sata,,,,,e kaze dolaze mi neke musterije,,,,,evo cekam ih,,,,pa rekoh ja sam ozbiljan kupac, hha,,,kad ono,,,a kako ja da znam, pa rekoh krecem evo sada, kaze ovako,,,10000 RSd i trt mrt, kao i prosli put isto.ja naravno kazem evo ok, sad cu, daj mi podatke, kad kaze goran petrovic, opet sam zaboravio ulicu, i to selo.....rekoh daj mi i broj LK, kaze ne moze sad da trazi u kolima mu, ali javice mi cim uplatim pare, h...pa rekoh dokle vise jarane, rekoh ocel tebi iakd doc iz ****ta u glavu.....mos' mislit kako se zacudio.....

E treba neko da ga navata i da ga istrese iz gaca, jebo te zivot, ne mogu da vjerujem izadje iz mardelja i ne saceka ni 2 dana, i vec da oglas i ide dalje,,,koliko li je ljudi samo zajebao,,,,,nego tetak daj da mi njega malo obidjemo ovako, nastavna posjeta, h, za tako nesto nije mi frka ni u krusevac otic

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Akcija braćo,
                              lik se zove Ćirković(tata Zoran) Bogdan zv."Ćira" rodjen 1985 g.u Kruševcu, živi sa dedom i babom u selu Donji Krčin opština Varvarin, inače je redovan gost kafea "desetka" u pomenutom D.Krčinu.......pa ko voli može da mu pomene da ga čeka u "10-tci" kako bi pogledao auto, uz napomenu da je poveo par drugara, inače navijača FK"RAD", kako bi mu pomogli u proceni!

Comment

• dandy
                                CBC Senator XXL
                                • 09.12.2005
                                • 513

, corak, vec je iskljucio broj, vidjecemo, novi oglasi izlaze za koji dan, navatacemo ga ponovo,,,nece taj odustati lako...ali hvala na informacijama, ima da ga iz gaca istresem....pogotovo sad kad znam sta je i ko je

Comment

Working...
                                X